Přátelé, píšu pár posledních info před naším srazem:
- ubytování bude po dvou osobách (i když pokoje budou vícelůžkové, tak tam budou pouze dvě osoby, pouze na přání samozřejmě možno více osob),
- je to, bohužel, bez té stravy a bez výčepu, prosím tedy tímto Mildu, aby se laskavě "postaral" o pivo a jak nabízel plynový gril - domlouvejte se tady přímo s Mildou,
- jinak večeře lze zajistit vždy cestou zpět do kempu v restauraci před kempem (ovšem po jídle následuje dokopec!), anebo dojet autem do Sázavy,
- na pokojích budou elektrické přímotopy, na začátku se odečtou hodiny, na konci také, rozdíl zaplatíme částkou 6,- Kč za kWh (říkám tu jednotku snad dobře, že jo...),
- nádobí ani rychlovarné konvice tam nejsou - kdo může, ať vezme s sebou,
- vezměte blikačky + světýlka, sice se stmívá pozdě, ale přece jenom...,
- kemp bude otevřený ve čtvrtek 5. 5. 2016 cca od 15:00 hodin, já tam dorazím tak mezi třetí a půl čtvrtou,
- tel. na mě 721 781 857, nechte to zvonit déle, taky už blbě slyším!
A to je vše, víc mě už nenapadá.
Takže příští týden ve čtvrtek nashledanou!
Ai :-)
o
Já se musím bohužel omluvit, ve čtvrtek doberu antibiotika, takže musím sraz ze zdravotních důvodů vzdát. Těšil jsem se moc a o to víc mě to mrzí, ale fakt to nejde.
Když ve čtvrtek dobereš, najdi chuť jet a pak už nemůže být problém se zúčastnit v plném počtu :-)
Já přijedu v pátek ráno.
V kolik plánuješ odjezd?!?
Odjezd v pátek bude v 9:00, ostrý odjezd v 9:15 (to myslím vážně, pokud ale během páteční trasy nebudou problémy = pojedeme podle mého (hodně volného) časového itineráře, abychom se do kempu rozumně vrátili = to znamená né v deset večír, tak v sobotu můžeme ostře odstartovat i klasicky v 9:30. A klidně i v 9:31) :-)
Tak už s napětím sleduji předpovědi počasí. Podle včerejší ČT1 příští pátek opalovačka, takže nezapomenout na krémíky s vyšším faktorem + plavečky, dáme koupačku někde na jezu :-)
vezmu si tedy light spacák. Jestli mi bude v noci zima, tak si vlezu k tobě. :-P
Tak hlásím, že jsem dnes objednal pivo, 11 Bernard ( 1750 Kč) a 11 Kácov (1200 Kč) , 2 x 50l.
Jen upozorňuju - půllitry s sebou !!!
Jo a gril beru taky, v týdnu si nakládáme steaky - vepřová krkovice a kuřecí ( cca 200g ). Pokud někdo chce, můžu jich udělat více a přivézt. Zájemci pište mi do vzkazů.
Milda
Díky, Mildo, žes vzal na svá bedra tenhle těžký úkol :-)
Steaky jsou jen na objednávku? :-) A který den ny se dělaly?
Jj..steaky jen na objednávku. Udělat si ho můžeš kdy chceš, gril bude volně k dispozici.
OK, dík, jako info plně stačí.
Vopravdickej frajer by to vopek na rozpálený kapotě svýho auta.
Ale jak řikám - to by dokázal jen vopravdickej frajer :-)
Když to je problém, já bych musel ty stejky přitlouct hřebikama aby držely a nesjížděly :-)
Dobrá zpráva, rád využiju.
A co uhlí? Bude dost uhlí, nebo si máme po cestě někde nakopat? :-)
spíš naber plnou lpg a vem přepouštěcí hadici. :-P
Na elektrický gril?!?
To si nakopej...
To je elektrický? netuším, to jsem asi někde přehlíd, když to psal. Myslel jsem, že to je klasický gril s topeništěm.
Psal elektrický.
Čtu to znovu a nikde to nevidím. Nebylo to v obálce?
Psal plynový gril...
http://www.nakole.cz/diskuse/20605-jarni-sraz...
No jo, nějak nestíhám všechny novinky, dík :-)
Chtěl bych podotknout že založit několik diskuzí na jednu akci je opravdu kontraproduktivní. Už stačí to že ta první má několik set řádků.
Tak bohužel se musím odhlásit. Máme opravdu nepřeložitelnou kombinaci akcí a k tomu vyšetření očí našeho Filipa. Do poslední chvíle jsem myslel že to zvládnu, ale takto by jsme mohly přijet jen na sobotu a to je na houby. Tak že se už těším na podzim :-)
Jak se to blíží, tak sleduji předpověď počasí - asi budeme mít fakt krásně :-)
Milí přátelé :-),
v tuto chvíli musím do terénu, takže vypínám počítač a už na něm - až do srazu - nebudu. Nemá tedy význam mi sem psát nějaké další dotazy, už je nepřečtu a neodpovím.
Kemp bude otevřen zítra = ve čtvrtek od 15:00, recepce je hned za vjezdem ve zděné budově vlevo, pí. Iveta Hlavničková, tam se přihlašujte o klíče, pokoje budou po dvou.
Já budu na místě cca od 15:30 hodin a budu vás netrpělivě očekávat, od 13:00 budu mít zapnutý mobil 721 781 857.
Tak - toť vsjó, těším se na vás, zítra nashledanou!
Ai :-)
DO PRDELE ! To mi to začíná...
Načančal jsem kolo, dal nové náby, nové výplety, nový střed.
Vyrazil jsem po ose, abych tam do soumraku pohodově byl...
... a už jsem doma :-((
Naštěstí jen tříkilometrovej pochoďák.
Teď to vydejchávám a promejšlím náhradní řešení...
Sakra, to je smůla. Ty máš naštěstí snad dostatečnou zásobu kol, ne ?
Neumíš to zavařit? Tak tam strč kus nějakýho fortelnýho klacku.
"Jak bylo" sem http://www.nakole.cz/diskuse/20794-samopse-2016...