A co dělá prohlídkový vůz Terezínem v Kaprovce v Praze, loví turisty? Ty malby jsou hnusné.
Byl mockrát, ale před revolucí a nikdy v Malé pevnosti. Nechápu tvůj dotaz.
Tak to se pak nedivím. V Malé pevnosti by ti totiž auto bylo jaksi na prd...
Tím se ale nijak nezastávám vhodnosti výzdoby.
Jen pro tvou informaci, stále ti nerozumím. Jeden z nás dvou je natvrdlý. Ale už to nech, patrně nejde o nic důležitého.
Reagovala jsem na tvé "...prohlídkový vůz Terezínem..." - do Malé pevnosti autem nelze a i ve Velké to na moc velké pojíždění není. Autem tak akorát dojet ke hřbitovu, jinak je to také v podstatě na pěško.
Terezín je město s dobře průjezdnými ulicemi, obrovským náměstím a kostelem s největšími vraty, jaké jsem kdy viděl. Rozhodně není žádný problém projíždět Terezínem autem skrz naskrz. Terezín není jen malá pevnost. :)
Bavíme se o prohlídce města a to jaksi autem nelze. Tím se tak maximálně posuneš od objektu k objektu.
Hele, byla to zkrátka reakce na to "...prohlídka Terezínem..." což mě zkrátka praštilo do očí jako blbost - předloni jsem si Terezín prohlédla dost důkladně zvenčí i zevnitř.
Ty to tak nevnímáš, tak nemá smysl se o tom dál bavit.
To máš asi pravdu. Mně se trochu posunuly dimense. Není to tak dávno, kdy jsem vozil maminku po Praze na výlet, protože už nemohla na nohy. Občas jsme zastavili a přesunul jsem jí na vozík. No a já jsem na těch berlách toho také moc nenachodil a když mne někdo vezl, tak jsem rád koukal okénkem a užíval jsem si to. I z toho auta se to nějak dá, blbě, ale je to lepší než nic.
Takže jsme si nerozuměli, to nevadí.
Nevkus je dost slabý, zbytečně slušný a k nim ohleduplný slovo.
To jen kvůli tomu, že nemohu nalézt přiléhavý výraz.
No to auto na mě fakt nepůsobí moc dobře, tak jsem si ty našla ty stránky, na které odkazují:
http://terezin-private-tours.com/?page_type...
Terezin mne to prijde jako dobre viditelna reklama, a asi to ma i ocekavany efekt...
děs běs, ale tohle bylo dost podobný..
Ano máš pravdu, vkusné to není, ale už to dlouho není ani trochu aktuální.
Narozdíl od toho věčně aktualního hesla?