Ahoj, rád bych sikoupil nové kolo, tak jsem se chtěl zeptat na Vaše zkušenosti s Lefty-nou, tímhle kolem:
http://www.bikero.cz/cannondale-16-scalpel-29...
a příápadně tím obchodem.
Švihu zdar
Tom
13 kg a za ty prachy, poněkud dost.
Ale svezení někde z kopce shora dolů na tom určitě nebude špatné.
To je blbost. Upřímně-kolo z krámu kde nedokáží napsat správnou váhu bych nechtěl.
Můj Scalpel má devět.
Full a opravdu 9 ? Vážených ?
Něco málo přes. Bez košíku a bez brašny. Nevím jestli na tom byly pedály. Je to to 26".
Dá se pohodlně nosit v jedné ruce.
Hele, nechci ti brát iluze, ale zkus ho ještě jednou zvážit na pořádný a přesný váze. Co tak koukám po nabídkách, tak k deseti kilům se dostávají fully za víc jak čtvrt mega, ty za 130k jsou někde u dvanácti kg. A že by se Cannondale halasně nechlubil takhle zázračnou váhou ? Vždyť je to gramáž už tak nějak přijatelný silničky...
Já to kolo neznám, píšu jen co čtu. Také se mi to zdá docela hodně, ale kdo ví, třeba má těžké ventiky :-)
Málo to není, ale ne zas až tak moc. Je to full, ta zadní stavba, tlumič a ostatní vopičárny holt něco váží. Však ani samotný Cannondale se váhou nikde nechlubí. Ani u verze Race za dvojnásobnou cenu...
Mě jen krapet udivila ta váha ve spojení s carbonem, čekal bych přece jen o kilo, dvě míň, ale je fakt, že ty 29 kola nějakou váhu taky mají.