Praha – Nezávislý průzkum sčítání vozidel na území hlavního města Prahy ukázal, že v 73 % automobilů jezdících po Praze jsou 4 z 5 sedadel neobsazená. Vzhledem k tomu, že pražské komunikace jsou dlouhodobě přetížené, jedná se o skandální zjištění, které může narušit nejen politickou stabilitu v zemi, ale i důvěru v silniční dopravu. Někteří výrobci osobních automobilů již na toto zjištění zareagovali, a připravují nový koncept výroby vozidel.
http://dopravni.net/glosy/17428/skandal-4-z-5...
...APRÍL!!! je to 97%
Já už několik let jdu v před nové dopravní koncepci a mé auto v provozu má trvale obsazenost 33,33 % a dost často 66,66 %.
Jsem rád, že vyhovuju současnému trendu co nejvyšší obsazenosti sedadel v autě.
Doufám, že budu pochválený.
A kdybys tam netahal to opírátko pro kola (občasný kozlík pro Billicka), tak jseš na hezkých 50% a občas ideálních 100.
Já jezdil i ve vozech, které byly naplněny z více než 100%.
jj, taky jsem jel v kufru Moskviče, protože v kabině už sedělo sedm pořízků. Nádhernej zážitek, když pod tebou zřetelně škplouchá benzín :-)
Stačilo jet Užovkou v pěti.
Ta byla pro pět, pokud to někdo nepřestavěl na LPG. A nebo dotyční neváží každý 130 kg. Ale celková hmotnost "nákladu" se týká každého auta. I ve třech lze jet s víc jak 100% obsazeností. A nebo s pár pytli cementu i jen s řidičem. Nepočítají se jen hlavy.