Je parné letní pondělí a dva dlaždiči uprostřed práce na novém chodníku si povídají. „Jak se ti dnes vede, Josefe?“, ptá se Karel. „Dnes se mám vskutku senzačně, jelikož mi v hlavě stále znějí tóny operního představení, které jsem absolvoval o víkendu,“ radostně odvětí Pepa a začne vyprávět děj opery kolegovi. Kolem procházející lidé nenápadně hovor poslouchají, jedna dáma zapomene dávat pozor na cestu, zakopne o dlažební kostku a upadne. Karel vybuchne smíchy: „Ty pičo, měls pravdu Joska!, tady máš to pivo.“
to je nechutný!
kde se to dá sehnat? :-D
A kde je upečená chci aspoň foto
To jako že u toho mám dělat kliky?!?
Naklonit hlavu, otočit monitór *?
Popravdě nevšim jsem si, že to mám naštorc...
*hp monitor otočíš lehce..
Proč zrovna HP? ;-) To je snad věcí, samozřejmě o něco dražšího, stojanu... A ne ke každému modelu monitoru jde dát jiný stojan.
Já vím, že se nemá kazit pěkná historka pravdou, ale jako lokalpatriot upozorňuji, že severní krajní bod není ve frýdlandském výběžku, ale ve Výběžku!
Kruciš jakou tu kartu v Praze vlastně zavedli?
Lékaři radí jen jednu sklenku vína denně :o)))
To se to staví https://www.facebook.com/humr/videos...
I vůdce je nasranej https://www.youtube.com/watch?v=9Z34TSyOdp4
Jeden lepší než druhý, dost dobře bodují :-))
Aspoň mu otravte ty kozy... :-DD
Počasí v celé Evropě se drží příjemně nad nulou, jen Brusel hlásí mínus 30.
Ten je tak černej, že by moh z fleku sklízet bavlnu...
https://www.youtube.com/watch?v=F67JhKT5bxU
Never be rude to an arab ....
Ty Pythoni to celkem trefili
Vědci konečně zjistili, co žena chce. Ona si to ale mezitím rozmyslela...
Zemřel muslim a dostal se před nebeskou bránu. Byl velmi rozrušen, protože celý svůj život toužil po setkání s prorokem Mohamedem. Došel až k bráně a tam narazil na muže s plnovousem.
„Ty jsi Mohamed?“ zeptal se.
„Nikoliv, synu, já jsem Petr. Mohamed je výš,“ řekl muž a ukázal k opodál stojícímu žebříku vedoucímu do oblak...
Rozradostněný, že Mohamed bude výš než Petr, začal muslim rychle stoupat vzhůru skrz mraky, až v další místnosti objevil jiného muže s plnovousem.
Opět se zeptal: „Ty jsi Mohamed?“
„Já jsem Mojžíš, Mohameda najdeš výš.“
Unavený, ale se srdcem plným radosti pokračoval muslim ve stoupání po žebříku, až dospěl do další místnosti, kde byl opět muž s plnovousem.
„Ty jsi Mohamed?“ zeptal se ho s hlasem plným naděje.
„Ne, ne, já jsem Ježíš, za Mohamedem musíš výš.“
Vyčerpaný muslim začal v toužebném očekávání znovu lézt do mraků. Mohamed je výš než Ježíš! Stoupal stále výš a výš, až konečně dorazil do obrovské místnosti, kde seděl statný muž s obrovským běloskvoucím plnovousem.
Sotva popadaje dech svalil se muslim vedle něj a zasípal:
„Ty jsi Mohamed?“
„Ó ne, můj synu, já jsem Bůh. Ale vypadáš vyčerpaný, nedal by sis kávu?“
„Ano, prosím, můj pane.“
Bůh se podíval za něj, tleskl a zavolal:
„Hej, Mohamede, dvakrát kafe.“
tak konečně vím jak na to!! :-D
https://www.youtube.com/watch?v=guapnSflHw8
Vědci konečně přišli na to, co žena vlastně chce. Jenže ona si to mezitím rozmyslela.
Mlho! http://www.nakole.cz/diskuse/20577-nejlepsi...
Navíc je to nahoře jako druhý nejopalcovanější příspěvek :o)))
Je, Mlho! http://www.nakole.cz/diskuse/20550-co-vas...
:o)))
:-( Nějak nestíhám sledovat nejnovější trendy.
ona a ona na pastvině pozorují býka s krávou při páření
Ona: "Jak ten býk ví, že ta jalovice chce?"
On: "On to vycítí"
.
.
.
.
Ona: "A ty máš rýmu nebo co?"
Nějak se v tom ztrácím. Kdo tam vlastně na té pastvině byl?
on, ona, býk, kráva
Kdo s kým, v tom už se snad neztrácíš :o)))
Pokud dobře čtu, tak je to jinak. Ona - ona - on - kráva - býk - celkem pět, že?
Jak se začnou vtipy vysvětlovat, ta to nedopadá dobře :-) Buď ho lidi na první pokus chápou nebo nechápou...
A byli 4, kráva + býk a ona + on ;-)
Ba né. Kráva, býk, ona, ona, vůl a Jaroslav Vojta
Sakra, je tam napsáno ONA A ONA! Co na tom ještě vysvětlovat? Postě jsou to lezby a potom se tam odněkud vyskytl i ON. Ten skot tam je jaksi jako kulisa.
A joooo :-O Tak to se omlouvám, tohle jsem fakt přehlédl... Ten vtip jsem četl už jenom zběžně, protože ho znám už z dřívějška, proto jsem si nevšiml toho překlepu...
Správně tam mají být fakt ti 4 jedinci, tak jak jsem psal předtím.
Ta kráva chtěla šukat a ten vůl na to ne a ne "přijít". ;-)
Chlap u tyče https://www.facebook.com/extrakakantza/videos...
Sedlákovi umře nejdřív koza, potom kráva a nakonec i manželka. Zničený sedlák si sedne na mez a běduje: Panebože, co jsem provedl, že mě takhle trestáš? Zjeví se mu pánbůh, škrábe se na bradě a povídá: Já ti vlastně ani nevím, ty mě prostě tak nějak sereš.
Dobrý den, loni jsem provedl upgrade PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně.
Můžete mi někdo poradit?
ODPOVĚĎ:
Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace!
Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. Manželku 2.0,ale narazili na více problémů, než v původním systému.
Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí.
Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům, je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé.
Ještě varujeme: dejte si pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4
Takhle to dopadá, když programuje cyklopalmovka :o)))
Některé popisky jsou opravdu vtipné. To bych ani od Seznamu nečekal.
A teprve teď jsem si všiml:
"Když nám necháte e-mail, vložíme ho do celosvětové spamovací databáze a už nikdy nepropásnete žádnou slevu"
Soud v Saúdské arábii zakázal otci vodit syna do mešity, jeho křesťanská matka si to nepřeje. Hahaha, apríl!
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/398728...
Kohn sedí s Roubíčkem u kafe a Kohn čte:
"Tady píšou, že prej jsme naši zemičku zaprodali Americe a Západu."
"A tady zase píšou, že jsme jí prodali Rusku a Číně."
Pak se zasní a dokončí:
"Stejně je to krásné - prodat takový aušus dvakrát!"
Tak Karlštejn, Karlův most a Nové Město ze sádrokartonu (s umakartovými bytovými jádry je sice veselá představa, ale myslím, že dnes už bychom neměli co obdivovat :o)))
to pozor, na náklady nehleďte, je už pár staveb s umakartem které si památkáři dali na seznam a to si piš, že je pro pár staletí klidně zachrání....
Co máš proti "umakartu"? Jedině to, že ho neuměli pořádně vyrobit (mizerné vzory, o výrobních podmínkách ani nemluvě, viděl jsem osobně) a hlavně použít.
Současný HPL laminát je docela zajímavý materiál a do moderních interiérů mi přijde i velmi padnoucí. Např. HPL od firmy Abet nebo Polyrey.
He ?
HPL ?
Už je to taky památkově chráněné ?
Nebo je to jiné téma , jiná větev , jiný čas ?
Nebo Radka nemluvila v této větvi o něco výše o umakartu ?
Odposlechnuto:
Když jeden oplešatí, nic tak hrozného se neděje.
Pokud vlasy začnou růst znovu, je to malý zázrak. Proč ale sakra rostou v uších?
Mnozí muži tvrdí, že čím má žena větší prsa, tím méně má rozumu.
Opak je však pravdou. Čím větší prsa žena má, tím méně rozumu má muž!
Žena odevzdala soudu 1,3 mil. Kč, které si u ní schoval známý a později zemřel v domově důchodců.
Byla okamžitě zbavena svéprávnosti.
„Pane doktore, může desetiletá holčička otěhotnět?“ ptá se malý Pepíček.
„Nemůže,“ odpoví mu doktor.
„Vyděračka!!!“
Kurva vkládej to po jednom. Tomu druhému vtipu v pořadí jsem chtěl dát mínus. To vůbec není vtipné, to je jen lživé.
Drahoušku, nejsi dostatečně pěkná na to, abys byla takhle blbá.
Odcizené zboží vsunula za ňadra, avšak neuspěla, protože vedoucí sledoval její poprsí již od chvíle, kdy vstoupila do prodejny.
Jaký je rozdíl mezi rozumem a penisem.Rozum zůstává stát častěji.
Dilema ženatého chlapa. Mám jít ven a koukat na to, co nemůžu ošu... , nebo mám zůstat doma a ošu... to na co se nemůžu koukat?
Co znamena to ošu...? Ošulit?
UPRCHNOUTBRNO
město, ze kterého prchají i uprchlíci :)
To je snad prvně v dějinách, co nejaké cajzl označil Štatl za město...nemáš horečku? :-)
Někdy je to jenom montáž, ale tahle tam fakt visí :-)
http://1url.cz/utKfO
děti a nakonec infarkt. (@paulczynski)
... jeden proti lidskosti:
Sedí manžel na chodbě před operačním sálem.. Po strašně dlouhé době se otevřou dveře a na chodbu vstoupí unavený a smutný chirurg. Pomalu si přisedne k zhroucenému manželovi a tichým hlasem ríká:
„Dělali jsme, co jsme mohli, ale vaše paní upadla do komatu.“
Manžel vytřeští voči a ptá se:
„Co já teď budu dělat?“
Doktor:
„No, budete se muset o ni denně starat... každé dvě hodiny ji otáčet, aby neměla proleženiny, krmit ji hadičkou s umělou výživou, vyměňovat jí plíny, když se pomočí, a umývat ji, když se pokálí... budete na ni muset vlídně mluvit, protože je možné, že všechno vnímá, a ona se třeba za dvacet let z komatu probere, usměje se na vás a může do něj znova ihned upadnout na dalších pár let...“
Chlap mezitím zežloutl, zfialověl, zezelenal a totálně se rozklepal. Doktor ho kamarádsky poplácá po ramenech a říká:
„Nebojte se, dělám si srandul... samozřejmě zemřela.“
http://neviditelnypes.lidovky.cz/foto.aspx...
Farmář Jeníček jede domů ze schůze na kole. Zastaví ho příslušník policie: "Nesvítí vám světlo!""Vím, pokoušel jsem se to opravit a nešlo to!" "Tak tedy musíte to kolo vézt a jít pěšky!" "Ale i to jsem zkoušel, ale ani tak to nesvítí!"
Dědeček se rozhodl zhubnout a začal cvičit. Upažit, připažit, upažit..
Po půl hodině se ho babička ptá: "Tak co, kolik jsi už shodil?" "Dvě vázy."
"Pane doktore, čím víc užívám ty prášky, tím mi je hůř."
"A jaké prášky užíváte, dědo?"
"No ty nejlepší z reklamy: Persil a Ariel."
Stěžoval si děda u lékaře:
"Pane doktore, já mám často v noci sen, jak spousta polonahých dívek pobíhá kolem mé postele..." "A vy byste chtěl, abych vám pomohl se toho snu zbavit?" "Ne, jenom ať tolik nedupou!"
Povídá stará babka u lékaře: "Pane doktore, tak jsem si na vás zvykla. Kdo mě bude ošetřovat, až umřete?"
Řidičku, která je už léta v důchodu, ale přesto si potrpí na svůj mladistvý vzhled, zastaví dopravní policista: "Víte, že jste překročila šedesátku?!" Ona si sundá brýle, přepudruje se, podívá se do zpětného zrcátka a pak se otočí na policistu: "Už je to lepší?"
Cyklista najede na staršího pána. "Nemůžeš si dát pozor, pitomče?!" křičí děda. "Buďte rád, že mám dneska dovolenou," odpoví cyklista. "Proč?" "Obvykle jezdím s buldozerem."
"Obžalovaný, uvědomujete si, že Vás žaluje 45 žen o určení otcovství?" "Ano, pane soudce." "A kolik Vám je proboha let?" "Devadesát." "Jak jste to ve vašem požehnaném věku mohl zvládnout?" "No, mám kolo..."
Dvě babky čtou noviny:"Poslyš, v Roudnici byly zase znásilněné dvě staré ženy..." "No a my husy bydlíme v Lovosicích!"
Blondýnka hraje Milionáře a na poslední otázku si vybere posledního žolíka a volá přítelkyni, též blondýnce:
„Ahoj Marto, tady Katka, hraju Milionáře a poslední - milionová - otázka je:
Který z těchto ptáků si nestaví hnízdo? Orel, vlaštovka, kukačka nebo bažant?“
Marta na beton tvrdí, že kukačka a Katka vyhraje milión.
Když to večer zapíjejí, ptá se Katka:„Marto, jak sis mohla být tak jistá?“
A ta ji poučí: „Přece každý ví, že kukačky bydlí v hodinách…"
“Stewardess”
“Yes, Sir?”
“I want to complain about this airline. Every time I fly, I get the same seat, I can’t see the in-flight movie and there are no windows blinds so I can’t sleep.”
“Captain, shut up and land the plane.”
Globalizace
Otázka: Čo je to globalizácia? Odpoveď: Smrť lady Diany. Otázka: Na základe čoho ste tak usúdili? Odpoveď: Anglická princezna so svojím egyptským priateľom havarovala vo francúzskom tuneli, na nemeckom aute, v ktorom bručal holandský motor, ktorý šoféroval belgičan, čo slopal škótsku whisky, ktorého prenasledoval taliansky paparazzi na japonskej motorke. Následne sa ich snažil zachrániť americký doktor indickými liekmi. A toto všetko poslali tebe, Čechovi, ktorý je oblečený vo vietnamských šatách, čumí do taiwanského monitoru a v ruke má čínsku myš. A navyše si to čítaš v slovenčine.
"Taxikářům vadí Uber, hoteliérům Airbnb. Počkejme si, co se stane, až se Česká pošta dozví o e-mailech."
Co si tak vzpomínám, tak v jednu chvíli byl skutečně srandovní návrh každý e-mail "zdanit" dvacetníkem :-)
V prvopociatkoch e-mailu (roky 1989-1990) sme za 1kb e-mailu platili 5Kcs (to aj za poslany aj prijaty mail). Bolo to preto, ze sa maily posielali do Viedne, alebo Amsterdamu po normalnej telefonnej linke a niekto ucty za medzinarodne hovorne (dost mastne) platit musel.
Což nebyl vůbec špatný nápad. Většinu emailového provozu přestavují spamy. A s platbami za kus by s tím měli utrum.
To mi připomíná, jak zjistili, že opice mají náboženství, při kterém házejí kamení na stromy. V Mekce dělají totéž :-D
Ta "politická korektnost" ničí šengen a kdoví, jaké budou další nenapravitelné následky. Zvlášť, když musí být "tolerantní" (obtěžovaní) jen nekeří...
A já si dodneška myslel, že nejkratší vtip je "Cikán pracuje."
Není, sice je to významově stejné, ale je ještě kratší: "Róm dře"
Přijde Karel na návštěvu k Frantovi, který je na vozíku.
Sedí, povídají, když už k večeru začíná být zima, Franta Karla poprosí, zda by mu z horního pokoje přinesl bačkory.
Ten se ochotně zvedl a jde do pokoje, kde najde dvě Frantovy dcery v nejlepších letech, 17 a 19, jenom v kalhotkách.
Zálibně sena ně podívá a na jejich otázku, co tam dělá, jim odpoví: "Váš otec mi řekl, že vás mám přefiknout."
Překvapeně se na něho podívají a říkají: "To určitě není pravda, to by náš tatínek nikdy neřekl!!"
"Tak vy mi nevěříte?" ptá se a otevírá dveře: "Franto, obě?" zavolá ... a zezdola se ozve: "Jo, jo, Karle, obě!"
Měl by sis najít ňákou babu ...
8-)
Když žena říká "Cože?" tak není hluchá.
Je jen milá a dává ti šanci říct svůj názor lépe, nebo-li opačně..
"Přišlo mi upozornění, že jsem jako jeden z posledních zaměstnanců nevyplnil anonymní dotazník."
Víte, na čem dobře drží kočičí chlupy?
Na všem.
"Vojíne! Neviděl jsem vás včera na tréninku maskování!"
"Děkuji pane!"
Dostal jsem nějaký prášky na tu moji paranoidní schizofrenii, ale nežeru to.
Myslím, že ten doktor po mně jde.
V životě je potřeba se pro něco zapálit. V krematoriu už bude pozdě.
Optimista je člověk, který v pondělí ráno při nástupu do práce zvolá:
"A pozítří už máme středu!"
"Vegetarián" je starý indiánský výraz pro "špatný lovec".
Jsem jako džin ... Zjevím se všude, kde se otevře láhev.
Když Graham Bell vynalezl telefon, měl už tři zmeškané hovory od Járy Cimrmana.
Kdo chce psa jíst, hůlky si vždycky najde.
Víte, kdy kuře naposled pípne?
V Tescu u pokladny.
Muži mají také city. Například cítí hlad.
Nikdy se nevzdávej svých snů. Prostě spi dál.
Kde asi udělali soudruzi chybu...
Když vidím na stromě vyřezaná jména milenců, tak mi přijde zarážející, kolik lidí si na rande bere nůž.
Madonna má 55 roků, její přítel 26 roků. Jennifer Lopez má 44 roků její přítel 26 roků. Sharon Stone má 52 roků, její přítel 25 roků.
Nemáš přítele? Nedělej si starosti, možná se ještě nenarodil!
Madonna Loise Cicconne letos v srpnu 58 let, Sharon Stone už má 58 let.
Asi je ten vtip už nějaký ten pátek starý ;-)
Ty jejich věky jsem fakt nekontroloval...
Ani já to nekontroval, ale zrovna u Madonny,Sharon a ještě do té sbírky patří M.Jackson mám v palici uloženo rok výroby 58. Hádám že výše jmenované mají už jiné milence a možná ještě mladší :-)
Je sice dlouhej, ale bezkonkurenční. https://www.youtube.com/watch?v=zd-PqyE_TS4
Muž si čte v klidu noviny, když se najednou ozvou kroky a jeho blonďatá manželka jde ze schodů, otevře venkovní dveře, přejde zahradu, odemkne poštovní schránku, zakroutí hlavou a zase jde zpět.
Za pár minut se vše opakuje. Kroky na schodech, zase se objeví žena, zase vyjde, přejde zahradu, zase otevře schránku, zakroutí hlavou a vrátí se zpět do domu. Když se to opakuje asi popáté, muž to nevydrží, zvedne oči od novin a ptá se:
„Děje se něco, miláčku?“
A žena odpoví:
„Ale nic, jen ten můj blbý počítač mi pořád hlásí, že mám ve schránce nějakou poštu.
Co dostal tvůj bezruký chlapec k narozeninám?
Rukavice, ne, dělám si srandu, nevím, co dostal, ještě si ty dárečky nerozbalil.
Se smyslem pro černý humor to je jako s nohama. Někdo je má, někdo ne...
https://www.youtube.com/results?search_query...
Než se pustím do dalšího úkolu musím mít vždy čistý stůl https://media.giphy.com/media... někdy se do dalšího úkolu ani nepustím :-)
Nejčernější eurovtip roku 2016
Británie odchází, Řecko zůstává....
Proč je dneska takový horko?
To Britové pálej evropská nařízení a směrnice.
Parodie na FBI
https://www.youtube.com/watch?v=JbXE0poh3Ok
Dnes ráno jsem seděl na lavičce vedle bezdomovce. Zeptal jsem se ho, proč takhle skončil.
On řekl: "Do minulého týdne jsem měl ještě všechno!!! Měl jsem střechu nad hlavou, kuchaře, moje šaty byly prané a žehlené, měl jsem TV, internet, chodil jsem do posilovny, bazénu, knihovny, do školy, pokud jsem chtěl... "
Zeptal jsem se ho: "Co se stalo? Drogy? Alkohol? Rozvod???"
"O ne, nic takového," řekl. "… Jen mě pustili z vězení.“
Takové nějaké divně podivné kolo
Tak se jim to nakonec povedlo:
https://www.youtube.com/watch?v=37iHSwA1SwE
V Londýně se sebraly 3 miliony podpisů pod petici za opakování zápasu s Islandem.
to je skoro, jak ten Radkův inzerát v seznamce "těším se, až si užijeme..." :-)))
Nesleduju - neznám, ale nějaký jiný Radek zde vystupuje taky jako Radek?
Teda že se divím, asi by to po těch letech chtělo nějaký smysluplný nick.
Já a seznamka, to by byl špatnej vtip, v tom fakt nejedu.
Tak ty jsi jasný - "Temelín" ;-))
Přesně tak, když na něj doma přijde řeč, vždycky s dodatkem Temelín.
Napadá mě, že to souvisí nejen s jeho obdivuhodným elektropříslušenstvím kola, ale s ještě více obdivuhodnými výkony. Není vyloučeno, že někde uvnitř něho se skrývá malý reaktor.
Tebe jsem samozřejmě nemyslel, promin, jestli to tak vyznělo. ;-)
Už pár měsíců (možná i let) píše v seznamce Radek F. a furt ne a ne někoho najít. A s tím, jak zní ten inzerát v ustrizene formě na hlavní stránce se není moc čemu divit :))
Nezačíná ti z "drůbežích zákaznic" už "trochu" hrabat?
Ty neustálé aktualizace začínají být pořádně otravné. Až se jednou budu chtít vysrat, ale záchod se bude zrovna aktualizovat...
Kde asi soudruzi udělali chybu?!?
Ten druhý obrázek s klikou venku mi připomněl jednu moji známou. Ona byla hodně ukecaná a byla s ní vždy sradna. Jednou nám vyprávěla příběh, jak jeli s rodinkou na výlet, pršelo a pokazili se jim stěrače. A tak tatínek, řidič, poručil mamince, aby stěrače nahradila a stírala místo stěračů. Což prý maminka ráda udělala. I ptala jsem se, jak to maminka provozovala, zda si otevřela okýnko a vystrčená na déšť stírala přední sklo.
Ta moje známa se jen na chvilku zamyslela a pak prohlásila, že samozřejmě ne, že oni měli stěrače vevnitř a tudíž maminka stírala sklo také zevnitř.
Pokud měli stěrače jako z vejtřasky, tak proč ne, jde to snadno :-)
Se ženou jsme se rozhodli, že nechceme děti.
Nesou to poměrně těžce.
Pane Pávek, já nechci k Turkovi!
Už sem řek, po žních jdeš k Turkovi!
Cože? Ke mně? Leda až pokvetou hrábě!
Asi těžká alergie na některé zvuky http://www.licek.cz/2016/02/z-bavorska/
Profilovka v barvě okurek :-)))
Starý zákon: Potopa světa, vypálení Sodomy a Gomory, tresty smrti za nevěru či homosexualitu.
Nový zákon: Láska k druhému včetně nepřátel, odpuštění, milosrdenství.
Okamžik přechodu Boha z kokainu na hulení je velmi zřejmý...
Čeká se dobrá úroda.
Ty zemědělce fakt stíhá rána za ránou.
To byste nevěřili, kolik podvodníků a lhářů je na internetu. Když mi pošlete 40 korun, tak vám poradím, jak se jim vyhnout.
Probudí se Hitler zpocený uprostřed noci.
Eva se ho ptá : “ Co se stalo Adolf, Rusové v Berlíně ?”
“Ale ne, zdál se mi debilni sen o Německu v roku 2016:
Kancléř je bába, ministr zahraničí je buzerant, v továrnách Daimler-Benz makají Turci, Německo platí dluhy za Řeky a Španěly.
Misto nacistických průvodů s loučemi ulicemi pochodují gayové , my platíme židům a plníme rozkazy nějakého amerického černocha !...
To ale neni vše... fašisti nejsou v Reichstagu , ale v Kyjevě, Rusko válčí s Ukrajinou a my Němci ukecáváme Rusko, aby neválčilo !!!”
“ Spi, to je jen blbý sen…"
Neviem, ci budete rozumiet, ale po vychodniarsky su tie vtipy krajsie. Bohuzial google este nema prekladac z vychodniarciny.
Boj s alkoholom este nikto nevyhral, len vychodniarom sa podarilo remizovat.
Tohle snad není výchiodňárština. Té není pořádně rozumět, tohle je běžná a srozumitelná slovenština.
Mohla by to být vychoďňárština. Spolubojovník Šanta s krajanem Perželem na sebe takhle nějak podobně šišlali. V psané podobě to asi ještě půjde, pravé peklo z toho dělá mluvená forma :-)
Ono je to s tymi nareciami trochu komplikovanejsie. Totiz na vychodnom Slovensku rozpravaju minimalne piatimi roznymi nareciami. Je to Spišske narecie, Šarišske narecie, Goralske narecie (ma blizsie k polštien), Zemplinske narecie a este rozpravaju rusinsky (to uz nie je narecie, ale skor asi ina rec). No na velkej casti vychodneho Slovenska (na juhu) sa rozprava uplne inym jazykom (madarsky). Takze jednemu mozes lahko rozumiet a inemu vobec.
Ti dva jmenovaní byli těsně od Košic. Vždycky několik měsíců jsme je učili mluvit tak, aby jim bylo rozumět. Pak odjeli na třídenní opušťák - a všechno začalo nanovo :-))
A byl tam se mnou taky jeden Rusín, jak hrdě prohlašoval. Bydlel jen pár kilometrů od trojmezí. Proti těm košickým divochům naprostý pohodář. A rozumět mu bylo každičké slovíčko. Spíš jak ta nejspisovnější slovenština z televize.
Jeden pamětnický
Dotaz na Radio Jerevan:
Vyvinul jsem vysoce účinnou superzbraň, která převyšuje všechno, co bylo dosud vytvořeno.
Přitom je její princip úplně jednoduchý.
Mám skoro všechno připravené a potřebuji již jen tři dráty pro jízdní kolo.
Můžete mi je sehnat?
Odpověď: Bohužel ne. Na co by nám taky byla zbraň skládající se z tak vzácných dílů?!
Jak vypadá projev maximální opilosti?
Když šnek netrefí domů.
Manželka: „Tomuhle říkáš erekce?“
Manžel: „No, na doma to snad stačí, ne?“
Manželka:"Ty Franto, líbím se ti ještě po těch letech? Tady faldík, zadek už tak pevnej není, prsa se prověšujou..."
Manžel:"Ale prosimtě, na to moje mrdání to stačí"
Kolega se rozvedl, protože se přeřekl u nedělního obědu.
Chtěl říct: "Miláčku podala bys mi prosím solničku, trochu si dosolím polévku ... "
O on se přeřekl a řekl: "Ty krávo stará, zkazila jsi mi celej život ... !"
https://www.youtube.com/watch?v=zd-PqyE_TS4
První září ve škole. Prvňáčci v lavicích, za nimi houf rozechvělých rodičů.
U tabule paní učitelka vítá nové žáčky:
„Milé děti, co kdyby se někdo přihlásil a zkusil nám říct nějakou básničku?“
Okamžitě vyletí jedna ručička. Z davu rodičů se ale ihned ozve matčin důrazný hlas:
„Tu ne, Pepíčku, TU NE!!!“
Taky nechápete, jak si může někdo poplést hebrejské "Akal" (sníst) a staroegypstké "Hakil" (nakrmit)?
Telefonát na lince 158:
Muž: „Ztratila se mi žena. Jela jen do obchodu a ještě se nevrátila.“
Policista: „Jak je vysoká?“
Muž: „Menší než já, ale nevím přesnou výšku.“
Policista: „Štíhlá? Při těle?“
Muž: „No není ani štíhlá, ani tlustá, nevím....“
Policista: „Jakou má barvu očí?“
Muž: „Nedokážu říct... takhle narychlo.“
Policista: „Barva vlasů?“
Muž: „Barví si je. Asi. Podle nálady....“
Policista: „Jaké měla oblečení?“
Muž: „Nějaké kalhoty a tričko, přesně si nepamatuji...“
Policista: „Odjela autem?“
Muž: „Ano!“
Policista: „Co to bylo za vůz, můžete ho popsat?“
Muž: „Značka ABA-86522, tmavomodré Audi A8quattro, střešní okno, 18palcové disky s ET35, obsah motoru tři litry V6, výkon 333 koní, osmistupňová automatická převodovka s možností tipronic do polohy manuálu. LED světla pro všechny polohy, malinký škrábanec na levých předních dveřích, flek od zmrzliny na zadním pravém sedadle, přední pravý disk mírně škrábnutý od parkování...“ (v tu chvíli se muž rozplakal)
Policista: „Nebojte se, pane, vaše auto najdeme!“
Těžký kafař měl autonehodu. Leží v nemocnici celý ofačovaný a říká sestře: „Sestro, dejte mi kafe, já jsem na něm úplně závislý!“
Sestra: „Ale jak vám ho dám, když máte i obličej ofačovaný?“
Přemýšlejí, přemýšlejí, až nakonec pacient navrhne: „Tak mi ji nalijte rovnou do zadku!“
Sestřička pokrčí rameny, vezme trychtýř, začne lít…
Chlap ukrutně zařve: „Jáááááj!“
Sestra vyděšeně: „Co je, pálí?“
„Ne, málo cukru!“
Obama a jeho generálové vedou v Pentagonu diskuzi a nemůžou se shodnout, jaká je nejvhodnější doba pro přepadení Ruska. Nakonec se rozhodnou zeptat Francouzů:
„Kdy je nejlepší přepadnout Rusko?“
Francouzi odpovídají:
„Nevíme, ale rozhodně ne v zimě, to špatně dopadne.“
Bude tedy asi lepší zeptat se Němců:
„Kdy je nejlepší přepadnout Rusko?“
Němci odpovídají:
„Nevíme, ale rozhodně by to nemělo být v létě. To už jsme zkusili...“
Co s tím? Někdo navrhuje zeptat se Číny, ta je progresivní a vždy přijde s nějakým novým nápadem Zeptají se tedy Číňanů, kdy je nejlepší přepadnout Rusko.
Číňané odpoví:
„Hned teď! Rusko začalo stavět ́Sílu Sibiře ́, ́Turecký potok ́, kosmodrom ́Vostočný ́, most na Krym, v nejbližší době chtějí modernizovat Bajkalsko-amurskou magistrálu, staví nové sportovní komplexy pro mistrovství světa ve fotbale a v atletice, plánují těžbu v Arktidě... Zrovna teď by se jim hodilo hodně zajatců!“
Jak to říct přátelům, aby u toho neusnuli?
Přijdou Hollan a Stropnický do hospody a najdete je na obrázku ?