Tak jsem prijel se svym kolem k pumpe a jaksi mi az tam doslo, ze cykloventilek tam asi nedohustim... Zkousel jsem to a opravdu ne :-/ Jak to resite? Prodava se nejaka redukce, aby si clovek s cykloventilky mohl kolo u pumpy "dofouknout" ? :-)
Predem diky!
Prodávaji se redukce, že všeho na všechno (myšleno ventilky u kol). Někdy jsou ty redukce k mání současně s pumpou (visí na řetízku nebo plastovém pasku u pumpy). Já to řeším tak, že sebou vozím (kromě hustilky) ještě redukci z motoventilku na galuskový. K tomu ještě koncovku na hadici, kterou u některých benzinových pump pujčují nebo taky ne. Našroubuju redukci nasadím koncovku na hadici a pak na tu redukci a hustím. Hustím na 550 kPa. Už se mi při našich cestách stalo, že to kompresour nebyl schopen nafouknout. Osobní auta hustí tak do 270 kPa.
Diky moc za odpovedi - sezenu si asi nekde tu redukci a budu ji vozit, pac jsem testnul dve pumpy a ani u jedny to nemeli...
No to je zajímavé s tím tlakem, protože kámoš foukal u pumpy a přehnal to a guma praskla a ohnul se ráfek, stačilo pár sekund navíc, spíše nedoporučuji foukat u pumpy, do cyklopneu se vleze malinko vzduchu oproti autu, takže lepší je asi sebou vozit, minihustilku,,,jen můj názor.
Jo, prodává se redukce, takovej malej kovovej váleček co se našroubuje na galuskový ventilek.
Jojo - presne to jsem si vcera za 39 Kč koupil :-)