Termín: 01.04.2016
Místo: Praha, Veletržní areál Praha – Letňany, Beranových 667
7. ročník jarního veletrhu cyklistiky v pražských Letňanech.
Na své si přijdou cyklističtí odborníci, nadšenci i víkendoví jezdci. V pěti halách bude k vidění prezentace více než 300 vystavovatelů. Na největších plochách se představí kola značky Author, jejich nabídku bude možné obdivovat na 200…
Zase mají na webu jenom "jak se k nám dostanete" autem a MHD. A parkování pro auta.
Zase nebude kam dát kolo? :) Kdo by taky jezdil na veletrh cyklistiky na kole, že jo.
Psal jsem jim tento mail. Ani přes urgenci na všechny uvedené kontaktní maily se mi neozvali:
"Dobrý den,
Rád bych napsal úvahu o evoluci cyklistiky, ve které bych vyzdvihnul "ekologický" trend v cyklistice, kdy nejen že kola vozíme auty, abychom se na nich někde "vyřádili", ale už se na ně autem i jezdíme dívat. Velmi by mi pomohlo, pokud byste mi mohli poskytnout nějaká statistická čísla pro porovnání tohoto trendu. Zajímavá by byla porovnání počtu návštěvníků s počty parkujících aut a parkujících jízdních kol za několik let. Je mi jasné, že zatímco počty návštěvníků a počty parkujících aut znáte velmi přesně, počty parkujících jízdních kol lze asi jen odhadovat. Možná by šlo určit počty vydaných volných vstupů návštěvníkům, kteří přijeli na kole v letech kdy tato možnost existovala a odhadnout meziroční změny celkového množství parkujících kol?
Bylo by prosím možné dostupné statistické informace poskytnout? Zároveň prosím o informaci, zda bude možné letos získat volný vstup na FOR BIKES příjezdem na kole. Dříve jste prezentovali podporu dopravní cyklistiky tím, že kdo přijel v určitém termínu na kole, získal volný vstup. Loni již tato možnost nebyla. Zvažujete obnovení podpory dopravní cyklistiky touto (nebo jinou) formou?
Předem velice děkuji."
Neber to prosím jako šťourání, jen se chci zeptat - posílal jsi to na organizátory For Bikes nebo na PVA Letňany?!?
For Bikes je totiž pouze nájemcem výstavní plochy a řekla bych, že parkoviště aut patří standardně pod PVA Letňany.
A je otázka, zda For Bikes zajímá, jak moc bylo zaplněno parkovitě a zda jim PVA Letňany tento údaj vůbec sdělí.
No, psal jsem to na uvedené kontaktní adresy For Bikes. Jsou tam přímo jména, nějací ředitelé, manažeři a další. Adresy mají doménu abf.cz.
Ale ani jsem moc nečekal, že mi odpoví. Spíš jsem si chtěl ulevit :o)
Dobrý den, mohu se zeptat, neměl by prosím někdo k mání jeden lístek, který nevyužije, případně nevíte, zda lze sehnat lístek zdarma ještě jinak, než 1 lístek z dubnového Vela? Předem moc děkuji a odměna vás nemine :)
Prosím, ozvěte se na [email protected] :)
To parkování měli asi zajištěné, vlastně už uvnitř areálu za vstupními brankami. Raději jsem si vzal staré kolo, ale nové by tam taky přežilo. I když kol tam moc zaparkovaných nebylo, ale to je pro Prahu obvyklé.