Ahoj, nemate nekdo prosim zkusenost s cestovkou smart travel? diky moc
Ahoj, s cestovkou Smart přímé zkušenosti nemám, ale jezdíme se Sport- S. Tato společnost se v r.2004 rozdělila Sport a Travel. Mají stejné zájezdy dokonce v lonském roce i ve stejných termínech. Čáct osazenstva přešla právě do Travelu. My máme dobré zkusenosti s první cestovkou, tak si myslím , že i Travel bude na stejné úrovni. Takže dle mého se není čeho obávat.
super, dekuju moc.
Původně to byl S - Sport Chomutov, s nimi jsem spokojeně jezdila, pak se asi v r. 2004 údajně měli nepohodnout a tak se rozdělili, část zůstala jako S - Sport, část založila novou cestovku S - Smart, vše v Chomutově na jedné ulici. Od rozdělení jezdím s S - Smartem, resp. jsem s nima jezdila do loňska a opět spokojenost. Pak jsem zjitila, že dělají některé společné zájezdy s CK Trip Jablonec nad Nisou a protože Trip má pro mě výhodnější nástupní místo (Turnov) a nemusím se trmácet s lyžema nebo s kolem do Prahy, začínám jezdit s Tripem. Ale jinak se Smartem fakt dobré zkušenosti. Od rozdělení nejezdím s S Sportem, takže jejich současnou kvalitu neznám, ke Smartu jsem přešla tehdy proto, že tam přešli i jejich lidi, které jsem již měla ozkoušené jako solidní kvalitu (průvodci, mechanici a pod.). Tak doufám, že budeš se Smartem spokojená.
:-)))
dopručuji