Milí příznivci biku a bikování :-)
tento rok jsem se rozhodla pořádat bikové projížďky a srazy, na které jste všichni srdečně zváni. Cílem je dát do kupy veselou partu aktivních jezdců, kteří mají chuť sdílet své trasy a zkušenosti nejen v digitálním prostoru, ale hlavně v terénu.
První z těchto…
Ahoj, Ahoj, Výborný článek, pokud to počasí dovolí vyrazíme o víkendu do Podještědí. Dostala jsi ty fotky? Pavel
Čau Pavle, fotky jsem dostala, ráda bych vybrané vložila do článku, psala jsem do redakce - netuším jak to zařídit, zatím se neozvali. Jasně, Podještědí platí, zítra napíšu pozvánku. Dívala jsem se na vlaky, pokud zase pojedeme tím vlakem v 8.58 Z Liberce do Rynoltic, tak od Turnova ti to nenavazuje.
No tak zase pojedu autem, počasí má být pěkné, holomrazy ustoupí, bohužel nebude ani sníh!!! Pavel
Vynikající! Snad nebude taková mlha a trochu něco uvidíme. Díky za fotky, už se mi podařilo je přidat :-) takže zase v sobotu v 8.40 na nádraží, trasu domluvíme po cestě ..
Celnice má otevřeno i takhle v zimně?
Ano, mají otevřeno téměř celoročně snad s výjimkou listopadu a prosince (asi 6 nebo týdnů), jídlo vynikající - pokaždé se zastavím když jedu okolo. V sobotu jsme přišli včas, takže jsme si mohli vybrat stůl, jinak hodně chodí němci ..