Přeji všem přátelům i "nepřátelům", kamarádům a příznivcům i oponentům, krásné prožití svátků vánočních, mnoho cyklistických dárků a taky štěstí zdraví v novém roce.
Taky Vám všem přeji mnoho bezpečně najetych kilometrů v nastávající sezoně.
Pripájam sa so žeľaním pekných sviatkov prežitých v zdraví a pohode- do nového roku veľa km s vetrom v chrbte, slnkom nad hlavou a hlavne nech sa nás zdravie drží ako voš kožucha!!!!
ps. takto je u nás- na sneh pôjdeme pozrieť na sev. pól ;-)
Já se taky připojuji s přáním pěkných svátků vánočních a všeho nej v novém roce, hlavně málo defektů a dementů na cestách. Dárků tak akorát, abyste toho třeba nedostali víc, než já.
Taky mějte na paměti, že je lépe dávat, než brát. Proto vždycky dávám pozor, aby mně moje dárky nikdo nebral.
Hlavně ale spoustu zdravíčka všem, protože když není zdraví, tak to stojí za hovno. Jen zdravý cyklista může být zdatný cyklista a jen zdatný cyklista může ukazovat záda ostatním cyklistům. A nemusí to být nutně jenom záda, že jo...;-)
Vskutku, nemusí. :-))
To je hrozný, jak máme my chlapi škaredý zadky a tihle humusáci je ještě veřejně dávají na odiv. Ale takový mladý šikovný cykloaktivistky at' demonstrujou klidně každej den ;-)
Zdravím Bobe,
Vše co si musíme přát je jen zdraví, a pak trocha toho štěstí.
Ostatní zvládnem sami.
A tak obé přeji všem, a to tak, že úplně všem.
(porazit zdravého protivníka, je úplně něco jiného, než se vyřádut na lazarovi :-))
Já bych to otočil, Jindřichu. Na Mírově je hafo zdravejch lidí, co neměli štěstí. Čiže? :-)
Přeji nakolákům klidné vánoce a dobrý odpich do Nového roku 2016. K příspěvku výše: Mírov je krásný hrad, jen prohlídka trvá poněkud dlouho, prý nejkratší 3 roky. Jezdím tam občas na kole ale většinou mají zavřeno.
Tak jsem si malovala, jak si letos vytvořím (trapně babičkovsky) vánoční přání s mimískem, ale mrně předvedlo při spatření vánočního stromečku takový hysterák, že to zatím vypadá na poslední Vánoce, které slaví :o)))
Ale ještě, že máme ten internet - tak všem krásné a klidné Vánoce a ať Vám Ježuch nadělí jen samé "tvrdé" dárky :o)))
Naše mimino se dnes rozhodlo probudit se poprvé v životě s teplůtkou. Myslím, že je to z toho ruchu, mnoha lidí a mnoha nových věcí kolem. Ale bude to snad dobrý, aspoň jsme se všichni zklidnili a ztišili.
Takže já přeju všem hlavně klídek a pohodu. S nadhledem je všechno líp:-))
Před nedávnem mě zaměstnavatel poslal na povinnou lékařskou prohlídku, takovou tu dvouletou po padesátce. Šel jsem tam jako naprosto zdravý člověk - odcházel jako nemocný. Takže následně jsem prošel kolonoskopii, vyšetření žaludku, odběry krve (spíš transfůzi), EKG..., do toho ty problémy s prostatou, přestal jsem slyšet na pravý ucho a znova ho uvést do chodu nebyla zrovna procházka růžovou zahradou, a ke všemu jsem teď o víkendu dostal děsnej zánět do zubů, takže v pondělí mi vytrhli jeden a v úterý druhý. Vpodstatě se dá říct, že kromě gynekologie jsem byl všade...
Takže - s přihlédnutím k výše uvedenému - vám přeji zdraví, zdraví a zase zdraví... a stejně jako Jindra trochu toho štěstí :-)
Jeste jsi minul patologii ;-)
To jdes tak brzy pro triko nebo taky do prace? :-D
Pod triko :-)))
Něco teď udělám doma a hurá na kolo!
To se divím, že tě na tu gyndu neposlali, když zjistili, že máš zdraví na piču.
Spoustu sluníčka a klidnou plavbu rokem 2016 přeju tady od nás z Walesu.
Tak ať nám to všem jezdí!
B. Hrabal - Chcete vidět zlatou Prahu?
... Pan Kytka se otočil a zakřičel přes
vodu, „ať vám ty vaše stříkačky fungujou!“
Ty krávo jedna jordánská,“ křičel hasič, „jen ať ti funguje ta tvoje!“
„Jen jestli se dostanete s tou postelí do mýho sklepa,“ trnul pan Bamba, „a co
kdyby pršelo? Nebylo by lepší zasunout tu postel i s básníkem do mýho
pohřebního vozu? A jet s ním podle podloubí a stařičký básník by ťukal na lidi
a ukláněl se?“
„Přesně tak,“ prohlásil básník, „bylo by to schizofrenické. Ale pane Bamba, vy
máte nápady! Nechtěl byste chodit do surrealistické skupiny?“
„Nechtěl,“ řekl skromně pan Bamba, „jsem členem okrašlovacího spolku.“
„A co kdybychom nechali natisknout pozvánky na tuhle máchovskou
přednášku na fialové pohřební stuhy?“ optal se básník a zakřičel přes vodu:
„Ať vám ty vaše stříkačky fungujou!“
„Ty krávo jedna jordánská, chceš dostat přes držku?“ volali hasiči a vběhli až
po kolena do řeky a hrozili...
... a hlavně to zdraví.
Vidím, že se nespoleháte na to, že brašny drží tím zobáčkem, ale pořádně je přikurtujete gumicukem. Neodírají se v tom místě? Synovi se takhle podařilo jednu brašnu (Ortlieb rackpack) poničit.
Na ceste terenem bez tohoto pripevneni brasny kazdou chvili vyskocily. Prodrel jsem je na zadni strane o nosic behem par kilometru v desti po Schwarzenberskem kanale. Mezi nosic a brasny se dostal jemny mokry pisek a dira byla cobydup :-(...
Když se jede pomalu a vyhýbáš se kalužím, nebo se oblíkneš do nepromokavého ... :-)