Jaký to má smysl? Teď další nápad k vylepšení nikdo žádný nemá, akorát se to tu bude hádat a redakce přestane téma číst, protože v něm bude hromada bezobsažných plků. A zítra, až se na to pozapomene, téma odemknu, takže až někoho zas něco napadne, bude moci bez potíží přispět.
Posledně podobné téma založil Újezďák, nejspíše ještě není zaplněné, ale "k věci" v něm není prakticky nic.
Tak určitě to má větší smysl než téma zamčené, kam se žádný nápad či dotaz zapsat nedá, když náhodou přijde.
Už jsem to tu popsal (a několikrát to tak udělal), že jsem téma druhý den odemknul. Není smysluplnění téma na pár hodin zamknout, aby se v něm přestaly hromadit nesmysly, než mít téma zaplněné bezobsažnými plky?
Pravděpodobnost, že dnes večer někdo přijde na geniální myšlenku, kterou do zítřka zapomene, není vysoká, že?
Tak jo, jmenujeme tě regulátorem a skladníkem geniálních myšlenek.
Teď ještě koho za pokladníka...
Pokladník je přece jasnej, ne?!?
Na pravděpodobnost si v případě technických dotazů odmítám hrát.
Ne, nejsem tak dobrá, abych dokázala odhadnout, zda někdo bude či nebude potřebovat poradit či něco navrhnout.
Ještě je tam druhá podmínka, že myšlenku neudrží v paměti do druhého dne.
No, nevím nevím, jestli to tady někdo z redakce čte. Naprostá většina i těch příspěvků ryze k věci jsou spíš taková (naštěstí) nesplnitelná vánoční přáníčka. Taková fantazírování zúčastněných. Třeba teď naposled vlhké sny cenzorů.
Když budu mít něco opravdu důležitého, mrsknu jim to mejlem.
http://www.nakole.cz/diskuse/17715-co-chci...
Byl bych klidně pro aby jednotlivá témata zakladala nestranná osoba, vyloučily by se duplicity.
8-)))
Kdo je tady "nestranná osoba"?
A proč tedy témata zakládáš? Nechtěl bys začít sám u sebe?
Duplicitní zakládaš jen ty sám.
Kdepak, spousta lidí nevydejchá, když jim hrozí, že by jejich nadávky mohly smazány a musí si na to založit etra téma. Asi se bojí, že když by si všichni ostatní nemohli přečíst, o kom všem si myslí, že jsou debilové a čůráci, tak by je ochudili o pronikavou myšlenku. A tak si "musí" založit téma druhé. Myslím, že jsi to udělal udělal i ty.
Budeš se divit ale neudělal.
Aby někteří diskutující nemohli mazat, příspěvky a už vůbec ne promazávat napsaný text a zamykat témata.
Naprostý souhlas! A o tom, kteří to budou, rozhodne samozvaná komise ve složení lelek, ronda, radka, bobbob a já s právem veta... :-)))
PS úplatky příjímám já coby samozvaný pokladník...
No, teď jsem chtěla Lelkovi odpovědět, že v rámci rovnoprávnosti by to v sudém týdnu byly nicky začínající A-K a v lichém týdnu M-Z, ale když jsem teda v tý komisi, tak se o tu rovnoprávnost společnými silami postaráme.
P.S.
Švestičky už se nesou... :o)))
A to by je trefil šlak :-))
Ještě že je nás 5 a nemůžeme být svatá trojice:-)
Jasně, budem "svatá pětice" :o)))
No fuj, takovou neznám:-)
Navíc svatý už ani být nemohu:-)
Nevadí, tak tě vyměníme :o)))
Jasně, můj náhradník je hraboš, brahma a šíravník:-)
Pozor, abys nebyl označen za xenofoba, fašistu a... a to třetí jsem už zapomněla :o)))
Ja jsem xenofobní, fašounský, rasistický a možná i sexistický lidumil:-)
Gratuluji.
Myslíte, že by mohlo existovat jedno jedinné téma, které by bylo striktně technické a pojednávalo by o správě tohoto webu, kde byste se nemuseli vy ani nikdo jiný pouštět do nesmyslného plkání a urážení okolí? Téma, kde by se všichni krotili a psali pouze k věci? Téma, kde by se nehrálo na vy a oni, kde by nebyl nepřítel, který někoho přivádí k zuřivosti? Takové téma by přece ani toho moderítora nepotřebovalo.
No zkus ho založit. To je výzva, co?
Už tu je založené dokonce 2x.
Tys už ho založil dokonce dvakrát a nic?
Bla, bla je to tvoje striktně technické? :-D
On v cizím tématu co nezaložil jeho kamarád klidně bude plkat o čemkoliv ale nás komanduje ať to neděláme:-)
Ten člověk je k pláči.
Múžeš plakat jak chceš. Tohle téma je tak rozesrané plkáním, že mu již nelze uškodit. To správné má Hraboš zamknuté.
Jo, to je ti podobné. Nic jiného tvé inteligence jsem ani nečekal.
Milý brahmo co tě nyní zase urazilo? Není tu sluvko sprosté a zase ti to vadí?
Smiř se stím že i vážna témata vyvolají diskuse a nebude to vždy k věci.
Proto je to diskuse.
Jak už jsem psal jinde, pokud se to někomu nelíbí da si to do skrytých a má pokoj.
Nikdo nemá povinost zde plkat:-)
Nic mne neurazilo. To byl jen takový návrh, zda byste to dokázali. Ale vy to nejste asi schopni ani pochopit, škoda.
Obavám se že význam slova diskuse nejsi sto pobrat bohužel ty a kolega hraboš:-)
Kdyby sis to přečetl a zkusil pochopit, tak jsem psal o tématu, kde by se psala přání a poznatky a pravděpodobně moc nediskutovalo a když tak jen k věci. Schválně, zkus to ještě jednou.
Tak si takové téma založ, zkusto a uvidíš sám že to fungovat nebude i kddyby jste tam byli sami s hrabošem.
Ostatně ani ty ses toho nedržel a komentoval jsi s čím hraboš nesouhlasil a byl jsi smáznut.
Na některé "chytré" příspěvky je těžké jinak reagovat.
Já teda žasnu.
Kolik těch vylepšil tady teď zrovna máme? Tři aktivní, jedno zavřené?
Prostý uživatel se nutně musí divit, proč všichni ti vylepšovači tohoto diskusního webu už dávno nezaložili svůj vlastní funkční a hojně navštěvovaný projekt, kde by všechna ta vylepšení uvedli v život ke spokojenosti a štěstí svých četných diskutujících.
Někdy se tak trochu vnucuje otázka, zda je to Nakole.cz, co potřebuje vylepšovat...
Zdá se, že pro každého tady platí jiná pravidla. Není to tak dávno co mě tady Radka a její nákoláčtí vlezdořiťové málem ukřižovali za to, že jsem založil tzv. duplicitní téma.
Jo, časy se mění :o)))
A život je tvrdej, krutej a nespravedlivej :-)
Hm tak to máš blbý, já si žiju celkem dobře.
Vidíš to. A mě připadalo, že o tři kousky vejš pobrekáváš.
No tak to vidíš, jak jsi byl mimo
Takže jsi se chlubil ?
To si přeber jak umíš.
Založ si nějaké duplicitní téma. Teď můžeš. Duplicitnici jsou hájený ;-P
Ježiš děkuju, jsem tak rád, že jsem dostal povolení, a co najednou ten obrat, inkvizici dochází dech ?
Nevaž se odvaž se a ukaž že si něco víc a založ si od každého alespoň 3
No to to trvalo, čekal jsem tě dřív, to Ronda je spolehlivější.
Splníme, co ti na očích vidíme :-)
To si zrovna nemyslím, ale musí se nechat, že fungujete celkem spolehlivě, Lelek sice trochu se zpožděním, ale nezklamali jste.
Tak teď nevím. Jsi spokojenej, nebo ne ? Nezklamali jsme, ale že děláme pro tebe co můžeme si nemyslíš. Co bys vlastně chtěl ?
Neřeš to, akorát se do toho ještě víc zamotáš.
Aha, ty sám nevíš co bys chtěl. Ale klasicky, nedáš pokoj, dokud to nedostaneš, viď
Já od tebe nic nechci, zase jsi asi trochu mimo.
jj, pro samé kolo nemáš čas žvanit na netu - ale teď tady děláš Herase už tři hodiny a kazíš si statistiku :-)
achjo s tebou je těžký pořízení.
1) o moji statistiku si nedělej starosti
2) "kolo je můj celoživotní koníček" byla lehce ironická reakce na Bobboba- takže opět mimo
3) nevím co znamená "dělat Herase"
To nejni povolení, jen informace. Abys to neprošvih.
Je tu hodně akční 109 za vice jak 3 roky:-)
Asi zase brzy usne:-)
No jo, kolo je můj celoživotní koníček tak nemám tolik času na žvanění.
A co si zase na chvilku jít zajezdit...
No můžeš, nikdo tě nedrží
Ronda:Jámala licha, i paprťála. Paprťála acháno, džalala fiskurti patláma, patláma žbruch...
Tak konečně jsi napsal něco smysluplného