A v čem je problém, tedy perla?
Bohaté rozkošatění přídavných jmen.
Vůně doplněná vůní.
DOPLŇENÍ.
Aha, text nepřečtu, moc malé a neostré písmo.
Vůně doplněná vůní je roztomilá slovní hříčka, pokud čtenář není předem zaujatý...
Skleněná sklenička, leckterého jazykoleštiče rozpálí doběla a já si říkám proč vlastně ne.
Lepší skleněná, než plastová.
Skleněná sklenička je ze stejné stáje jako LED dioda.
CD nebo DVD disk, LCD displej apod. ;-)
Já bych to považoval spíš za zavedené názvy a rozhodně bych to netransformoval do
C disk, DV disk, či LC display. Myslím, že by to nevedlo ani k tříbení jazyka, ani k lepšímu porozumění. Některé názvy jsou trochu vadné, ale už tak zažité, že se s tím nedá nic dělat.
Souhlas. Totéž je s tou skleničkou. Přeci nebudeme říkat skleněná nádobka na nápoj, když už říkáme prkénko tomu co máme na záchodě a dřevěné má asi málokdo.
To uz je ale letita perla. https://www.youtube.com/watch?v=KrObyUIXASo
Tady to máš vystřižené z originálu, snad to už přečeteš (mělo by to dostát menší úhony skrze zmenšení, které dělá server při nahrání fotky).
Takhle dobrý :-)
Takového popisu i piva jsem si ještě nevšim, já pivo moc nečtu, spíš ho piju :-)
Ale takovýhle popis chuti a vůně ještě jde. Ono by to šlo posat asi i trochu jinak, ale už by to bylo dost kostrbaté a asi i zbytečně dlouze popisné. Tohle je krátké a docela výstižné.
Nevšimnul jsem si, že bys kdy cokoliv, co by mělo smysl, napsal.
Rozkošatěný slovník měl i Karel Čapeka zhusta mu to bylo vytýkáno.
Kritizovat umí každej blb.
Něco napiš, posoudím!
Nevšiml jsem si, že bych se, na rozdíl od autora reklamních textů, psaním živil.
Tím, že nasypeš na hromadu spoustu přídavných jmen dobrý a srozumitelný text nestvoříš.
Ty mi zase něco vyprávěj o nedokononalé fotce :o)))
Jestli tohle nepřečteš, tak problém není s fotkou, ale s uraženou ješitností.
Anebo si budeš muset přestat lhát, že dobře vidíš. Já to přečtu (sice s obtížemi) i bez brýlí. A dioprtií mám nemálo (a v cylindrech k tomu).
Tak to si nijak nenalhávám - právě jsem se vrátila od očařky s předpisem na silnější brýle :o)))
Docela by mě zajímalo, který blbec kdy vymyslel, že mrkev je dobrá na oči.
Co jí jim na kola, tak vidím hůř a hůř :o)))
V tvém případě je možná na místě uvažovat o předávkování. Nebo dokonce o hledání dosis letalis pro mrkev.
Ježkovy zraky, tohle mě vůbec nenapadlo.
Zatím se ale necítím jako pokusné zvíře, zatím mi ta mrkev chutná :o)))
Králíci (i nepokusní) považují konzumaci velkého mrkve za "normální".
Hlodavé zuby mi zatím nenarostli a uši mám také normální.
Hele, 2 mrkve (cca 200g) denně mi nepřijde jako nějaká abnormální dávka.
Prece staci dve kolecka denne! Mymu kamaradovi to tak ocar doporucil, on to poplet a kdyz prisel na kontrolu, omlouval se, ze stihne za den zkonzumovat sotva jedno. Takze s tim karotenem vofafrne, muze prej zezloutnout belmo.
Taky kecy... Z mrkve nic nezežloutne...
Náhodou... já si kdysi obarvila na slušivou oranžovou své první dítě. U dalších už jsem tu mrkev víc ředila i jinou zeleninou.
Já ti nevím, ale mám pocit, že ta dnešní mrkev už nějak nebarví.
Také jsem dřív mívala oranžové prsty, když jsem jí strouhala. Dneska nic.
Ovšem já to dítě obarvila "zevnitř". Mně to nepřišlo, ta barva se samozřejmě dostavovala postupně. Až v poradně se paní doktorka zasmála, že je vidět, že dítě jí hodně mrkve. Ale netvářila se, že by to byl problém. :-)
http://www.piercingmania.cz/e-shop/piercing-do...