Dobrý den, rád bych se vás zeptal na zkušenosti s různými sporttestery. Vlasním Polar S720i a stává se mi, že mi začne ukazovat nesmyslné údaje TF232, rychlost 107,9 a podobně. Stává se mi to většinou pod trolejovým vedením (uznávám, že v návodu je řečeno, že se to může stávat), ale zajímalo by mě jestli i jiné značky jako CicloSport,Sigma ... jsou stejně náchylné ?
Koukni se www.cyklodiskuze.cz .
Nechci to zde podceňovat, ale tam jsou trošku dál. Zde hobíci ( v dobrém slova smyslu - taky jsem hobík).
Díky moc, tu stránku jsem neznal :( (jsem také hobík)
A co www.bike-forum.cz? :-)
To je IMHO obecně vlastnost všech sportesterů. Je to následek rušení od různých elektrozařízení. Technicky je zřejmě problém takové silné rušení odstínit.
Sporttestr s digitálním přenosem by měl být údajně rezistentní.
Myslím že tohle neplatí. Je možná proti rušení odolnější. Výhoda digitálního přenosu je hlavně tom, že pokud je v dosahu pulsmetru několik snímačů tepu, tak pulsmetr "pozná" ten svůj. Typicky tento problém vzniká např. pokud jede více cyklistů v balíku.
nejsou, Polar S7xx, pravidelně rušenej hlavně brzdícím trolejbusem/šalinou, občas na některým žel.přejezdu. Pod vysokým napětím OK