reklama

Galasova Cyklojizda č .172

Termín: 21.11.2015
Místo: Praha, Park Folimanka pod Nuselským mostem

galasbaner
Srdečně Vás zvu na Galasovu cyklojízdu č.172 s názvem "" která se koná dne 21.11.2015(Saturday)
Sraz v 10:00 hodin v parku Folimanka(pod Nuselským mostem) Odjezd v 10:30 hodin
Trasa: Park Folimanka , Výtoň, Veslařský ostrov - přívoz, Lihovar - přívoz, Pod Útesy, Prokopské údolí -…

Datum: 06.10.2015
  • Re: Galasova Cyklojizda č .172

Kdo si chce projet serpentýny do Radotína

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 06.10.2015
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Účast 4 lidi projeli jsme částečně Podolím , Prokopským Údolím ,Řeporyjema ,Krásné serpentýny do Radotína kde bylo zakončení. Viděli jsme Pod Útesy krásně malovaný baráček.Skály ,Prokopské jezírko,pramen,Nepomucký Rybník,Cementárnu Radotín. Poseděli jsme před Prokopským Údolí v kavárně a v Cukrárně na Lužinách vydařená akce foto zde :

http://galasovycyklojizdy.rajce.idnes.cz/GC-172...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 25.11.2015
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ten malovaný baráček je fakt pěkný.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 26.11.2015
      Autor: radka

je pěknej , taky se mi líbí, ani nevím kde je.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 26.11.2015
        Autor: chopper

Také jsem si říkala, že už jsem tam párkrát byla, ale na tento dům jsem ještě nenarazila. Už jsem ale identifikovala ulici, tak teď si to jen do příště pamatovat :o)))

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 27.11.2015
          Autor: radka
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Spolucyklocestovatelku

včera
Našla by se cyklistka, 65+, na delší cyklotrasy Evropou? Spát v campingu, občas v penzionu. Jsem seniorka, 67.…

Hledám: ženu na spolujízdu na kole

14.03.2025
hledám spolehlivou romantickou duši - ženu, holku na kolo ve věku cca 45-50 let v blízkosti Znojma, která by…

Hledám: Cyklistka hledá parťáka i parťačku

10.03.2025
Cyklistka 61 let s e-kolem hledá na společné vyjížďky cyklistu i cyklistku z Prahy. Výlety do okolí Prahy,…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

242 cyklistů (4 přihlášení)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025