Zvířátka nikdy nezklamou... :)
Nedělej si srandu z ´radky´ - karotky!
Opravdu jsi tou nenávistí tak posedlý?
Ptal jsem se zda opravdu jsi tou nenávistí tak posedlý?
Příspěvek byl smazán zakladatelem tématu.
Ty sám vždy na všechno odpovídáš ? Třeba na to nemá názor ;-P
Jen mě zajímá proč Hekynen zdvojuje existující témata.
Běž s tím do prdele zmetku.( Použil jsem vůbec poprvé sprostá slova k tvé osobě. Přesně tytež, kterými si mne častoval. Určitě si je ve svém archivu vyhledáš. Ostatním se omlouvám.)
V čem jsi lepší?
Neděláš nakonec totéž - založíš "své" souběžné (obvykle stejně pojmenované téma) a pak stejně docházíš prudit do tématu původního.
Původní "vtipy XXXII." jsem založil já.
Nedocházím prudit, jen jsem se chtěl zeptat. Rozhodně tu nerozhazuju vulgarity ani netapetuju. Taky sem necpu věci, které sem podle zakladatele tématu nemají patřit.
Pane, proč mlátíte toho psa?”
„Protože mi před chvílí sežral legitimaci ochránce zvířat!”
Žádost západního novináře o telefonické odpovědi Generálního štábu Ruska:
"Jako rozlišujete při bombardování obyčejné teroristy od umírněných?"
"Na radikální teroristy používáme normální munici a na umírněné umírněnou munici."
"Opravdu?"
"Slovo ruského důstojníka!"
"A jak se liší umírněná munice od normální?"
"Tak jak se odlišuje radikální terorista od umírněného teroristu - je natřená jinou barvou ve světlejších a umírněných odstínech," odpověděl důstojník a zavěsil.
Tuhle za mnou přišla těhotná kamarádka:
„Chtěla bych dát svému synovi nějaké krásné a naprosto výjimečné jméno. Takové, jaké široko daleko nikdo nemá, a aby všichni, kdo ho uslyší, zůstali dočista paf.“
Navrhl jsem Adolf a kamarádka se mnou od té doby nemluví.
A přitom to ještě před dobou nedávno minulou bylo hodně běžné a časté jméno.
A dokonce má (ještě stále) i svůj svátek v kalendáři: 17. 6.
I on?!? To je teda nespravedlivé...
Xakru, proč nemohlo Pražské povstání vypuknout až 17.6. - to by určitě nikomu nevadilo, že jméno Adolf zmizí z kalendáře :o)))
... ale co záleží na jménu. Růže nepřestane nádherně vonět, i kdyby se stokrát jinak nazývala ...
No toto, z tebe je dnes učiněný básník :o)))
Děkuji :o)))
... pýřím se
ale je to (bohužel) ´cintát´ ...
A naopak, hovno bude furt smrdět, ať už se pojmenuje sebelíbezněji... ;-)
Potkal jsem pár lidí z jejichž vyprávění jsem měl pocit, že v Německu i hovno voní.
A třeba jo, to víš, chemie je mocná čarodějka a chemii a kašírování Němci vždycky uměli :-)
A dokonce se to jméno stále ještě dává!
Podle statistiky jmen a roku narození: 2012-2, 2013-3, 2014-4
Já dokonce jednoho chlapečka, co mu říkají Ádíku znám osobně. Akorát, že je to podle rodného listu Adalbert.
Ptal jsem se zda opravdu jsi tou nenávistí tak posedlý?
Vem si prášek, začíná se ti to zhoršovat.
Nebo že by to byl vtip?
V jiném tématu jsi příspěvky chybně označil za "tapetu". Tak jen abys v tom propříště netápal - tvoje příspěvky zde jsou ukázkovou tapetou.
Jo, vím. Ale Hekynen v tom nachází, pro mě nepochopitelnou, zálibu, tak jsem mu chtěl udělat radost.
Můžeš mi vysvětlit, proč Hekynenovi nenadáváš za to, že založil duplicitní téma? Protože když to udělám já (ve snaze zbavit se keců o běžencích), tak se můžeš zvencnout?
Dáma na procházce v pěkném kožichu, přistoupí k ní ekologové: „Nestydíte se, víte, kolik norků muselo kvůli němu zemřít?”
„Ale on je z polyesteru.”
„A víte, kolik polyesterů muselo za něj zaplatit svým životem?”
Omlouvám se, že to ani na chvíli nezamknu, ač Hrabosh zase tapetuje.
Tak tenhle fakt dost dobrý :o)))
Šak jsi to kvůli tomu, aby se tu mohly rozlívat kýbly sraček, založil.
Normální téma, pro normální lidi je tady: http://www.nakole.cz/diskuse/20125-nejlepsi...
Ber to jako takový malý referendum. Snadno teď poznáš, jestli lidi o tvé dobro, spojené s cenzůrou opravdu stojí. :-)
Bav se tam dobře...
Stojí. Do některých moderovaných témat lidi příspívají a do jiných ne. Sem třeba většinově přispívá můj fanclub.
A většina příspěvků se navíc netýká vtipů. Takže mi to jako referendum moc nepřipadá.
Já ti nevím, ale podle toho mi vychází, že normální si tu jen ty a heky a my ostatní magoři...
Jj, mě to vychází úplně stejně!
V tom případě je všechno úplně v pořádku. Zkus se poptat v blázinci internovaných. Všichni ti budou tvrdit, že oni jsou naprosto v normě a zdraví. Ti ostatní jsou letadlo...
hmm, problém! Já si o sobě nemyslím, že jsem normální. Stejně jako moje žena si o mne nemyslí, že jsem normální. A zepár dalších lidí si taky o mne nemyslí, že jsem normální...
Znamená to, že jsem tedy vlastně normální anebo jsem normální letadlo? :)
Tady máte dalšího do party s mozkem a rozumem http://auto.idnes.cz/hloubka-dezenu-pnmeumatik...
Vyjádření jednoho z policistů k provedené kontrole (jednalo se o kontrolu hloubky dezénu na automobilové pneumatice - "ojetosti")
„Když jsem přes to přejel prstem a podíval jsem se na to zrakem, tak jsem zjistil, že těch 1,6 tam není.
Tím pádem jsem mozkovým myšlením zjistil, že ta hranice tam není. To je ten selský rozum,“ uvedl jeden z policistů.
Jak se mezinárodně nazývá člen Greenpeace, který pořád dokola opakuje stejné věci o ochraně přírody ?
Echo-warrior
Nejlepší vtip s Greenpeace je ten, že Greenpeace je mezi zájemci o koupi elektráren a dolů, které aktuálně nabízí Vattenfall v Sasku k prodeji.
A dostanou na to peníze z dotace EU ?
To jsem nevyčetl. Ale nějak moc se mi to nechtělo studovat.
http://www.sz-online.de/nachrichten/greenpeace...
Hehe, tento příspěvek byl v jiných tématech zcenzorován. Je to sice smutné (protože cenzura je svinstvo), ale na druhé straně oceňuji sebereflexi zakladatelů vláken (=cenzoři)... :-))
Takže tento vtip byl velmi úspěšný! :-D
Ale to ani předchozí není ani trochu vtipné a ani úsměvné.
Zkus to napravit nějakým pěkným vtipem.
Chrchel ´až z paty´ na sluníčku modro-zeleně opalizuje.
Všimne si ho policijní hlídka: "Hele, diamant!" "No jó" a dloubne do něj pendrekem. Jak pendrek zvedá, hemr se táááhne "Tý jo, von je i s řetízkem ..."
Jiggs McDonald, moderátor Hall of Fame NHL v Ontariu, říká: Jsem opravdu zmatený, že mnoho mých přátel je proti stavbě další mešity v Torontu. Myslím, že by mělo být cílem každého Kanaďana být tolerantní bez ohledu na jeho náboženské přesvědčení. Proto by mešita mělo být povolena, a to ve snaze prosazovat toleranci. Proto také navrhuji, abychom otevřeli dva noční kluby hned vedle mešity, čímž podpoříme toleranci zevnitř mešity. Jeden z klubů by byl gay klub a mohli bychom ho nazvat „Turban Cowboy " a druhý, topless bar, by se jmenoval "You Mecca Me Hot“. Hned vedle by mohlo být řeznictví, které se specializuje na vepřové maso, a vedle něj pak restaurace s otevřeným vepřovým grilem s názvem" Iraq of Ribs". Naproti přes ulici by mohl být obchod se spodním prádlem s názvem „Victoria Keeps Nothing Secret (Victoria nedrží nic v tajnosti)“ se sexy figurínami ve výlohách, prezentujícími zboží, a na druhé straně obchod s lihovinami s názvem „Morehammered.“ To vše by mohlo povzbudit muslimy, aby prokázali toleranci, kterou žádají po nás.
Ano, měli bychom podporovat toleranci a každý z nás v tom může sehrát svou roli tím, že toto předá dál. A pokud se právě nesmějete nebo neusmíváte ... Je to buď tím, že právě spíte, nebo je právě půlnoc v oáze a je čas uložit vašeho velblouda do postele.
Katolík, protestant, muslim a žid spolu při večeři diskutují.
Katolík: „Mám takové jmění, že se chystám koupit Citibank!“
Protestant: „Já jsem tak bohatý, že si koupím General Motors!“
Muslim: „Já jsem pohádkově bohatý princ a hodlám koupit Microsoft!“
Potom se všichni obrátí na žida.
Ten si tiše míchá kafe, potom opatrně odloží lžičku na stůl, upije trochu, podívá se na všechny a ledabyle prohodí: „Já ale nic z toho neprodávám!“
Čeština je čím dál stručnější.
Kupříkladu pro výrazy provokatér, výtržník, vandal, troll či udavač má dnes jedno slovo:
aktivista.
Stručnější?
Neřekl bych, neboť každé z uvedených slov má jiný význam.
To jen současní uživatelé jazyka, chtějíce být IN, jazyk ku*ví.
Ale no ták, vtipy a fórky se nepitvají a není dobré se ani moc pokoušet o nějaké vědecké výklady
Tak dle názoru redaktora ČT Bohumila Vostála a bývalého premiéra Estonska jsou chytré mobily v rukách migrantů DŮKAZEM toho, že jsou zruční a schopni se okamžitě aktivně ekonomicky zapojit do společnosti. Zaznělo v Interview 24...
Pan Novák byl žalován panem Novotným za urážku osobnosti. Obvinil jej, že jej nazýval prasetem. Pan Novák byl u soudu shledán vinným a byl potrestán pokutou. Po procesu se zeptal soudce: "Ctihodnosti, znamená to, že nemůžu říkat panu Novákovi 'prase'?"
Soudce: "Ano, přesně tak."
"A znamená to, že nemůžu říkat praseti 'pane Novotný'?" optal se dál pan Novák.
Soudce odpověděl, že praseti může říkat 'pane Novotný' bez obav ze soudních postihů.
Pan Novák se podíval na pana Novotného, usmál se a řekl: "Tak na shledanou, pane Novotný."
Drobná chybička - záměna jména, ale jinak moc pěkné a hodně chytré :-)
To jsi ty, Angelo?!
http://i.lidovky.cz/pes/15/093/pnesd/WAG5e2c17...
Předem Hraboshovi říkám, že jsem ty slova nepočítal, jen jsem se s dovolením zasmál.
Mě by stačilo, kdyby se někdo dal odkaz na EU vyhlášku pro prodej zelí. Slova bych už nějak spočítal. Otčenáš má slov 60, takže autor ani nespočítal správně něco tak jednoduchého, natož slova ve vyhlášce.
Ale na druhou stranu, proč kazit hezkou historku pravdou.
60 nebo 66 už je fakt celkem jedno, jde o princip. Ono také můžou existovat lehce rozdílné verze, že?
Už jsem měl napsanou odpověď, ale je to fakt blbost to rozebírat, tak jsem ji smazal.
Ten vtip je samozřejmě dobrej i když moc nevěřím na existenci té konkrétní vyhlášky. Ale znám dost jiných pitomých předpisů.
Dneska jsem se třeba dozvěděl, že žíněnku mohu zaplatit z peněz na školní pomůcky (ONIV), ale žebřiny ne, protože jsou pevně přimontovány k budově. Obdobně flešku, pokud na ní nahraješ výukové programy, lze zaplatit, pokud bys ji chtěl používat k tomu aby si na ní učitelé ukládali prezentace pro výuku z těhle peněz zaplatit nemůžeš.
Taky by to bylo do vtipů, kdyby to nebyla realita.
Otčenáš v jak kterém jazyce (a v češtině jak v kterém překladu), myslím, že toto koluje i v jiných jazycích.
Otьče našь, iže jesi na nebesi, da svętitъ sę imę tvoe, da pridetъ cěsarьstvo tvoe, da bǫdetъ volě tvoě ěko na nebesi i na zemli; chlěbъ našь nasǫštьnii daždь namъ dьnьsь i ne vъvedi nasъ vъ napastь nъ izbavi ny otъ lǫkavago.
42.
Od čeho mají ekologové tak ulepené ruce?
Od vybírání nudlí z papírových kapesníků, aby je mohli dát do sběru.
Sem nepochopil. Použité papírové kapesníky nepatří do papíru nebo co?
Jak funguje ženská logika:
Jedu domů autobusem. Autobus je přeplněný, takže vzdám ražení lístku a chci poprosit paní přede mnou, aby mi orazila. Ale jak ji nejlépe oslovím? Budu jí tykat anebo vykat? Na předposlední zastávce nevystoupila, takže jede až na zastávku poslední. Pořádně si ji prohlížím. Má s sebou láhev vína, takže jede určitě k nějakému muži. Ta láhev vína není zrovna z nejlevnějších, takže to musí být hezký muž. U nás na poslední zastávce bydlí ale jen dva hezcí muži - můj muž a můj milenec. K mému milenci nemůže jet, protože tam jedu já. Takže jede k mému muži. Můj muž má dvě milenky - Katrin a Andreu. Katrin je na dovolené. Takže říkám: "Andreo, můžeš mi, prosím, orazit lístek?"
Andrea: "Ahoj, samozřejmě, odkud se známe?"
Po Dunajské cyklostezce nedaleko Lince směr Pasov jede typický arab na své velbloudici a horko je k padnutí.
Náhle kolem něj profrčí český cyklista na kole Olpran.
Když se cyklista a Arab sejdou večer pod mostem v Linci , vyptává se Arab Čecha, jak to dělá, že nepadne při jízdě na kole horkem.
Čech mu ochotně prozradí, že zkrátka jede tak rychle, že ho svištící vzduch ochladí.
Arab poděkuje a ráno vyskočí na velbloudici a pobízejíc ji bičem žene podél řeky do Německa.
Asi po hodině běhu velbloudice padne mrtvá.
Arab sleze ze hřbetu a naštvaně do ní kopne:
"Asi zmrzla, svině!"
Další z vtipů vrcholného managementu, kterém se posluchači zasmějí jen ´ze slušnosti´.
Navíc je to upachtěně "aktualizované" remake docela hezkého stařičkého fórku s beduinem a motocyklistou na poušti.
Nejdřív jsem to slyšel s letadlem, konkrétně s dvojplošníkem už asi ve 12 letech.
Jistý muž tápe nad otázkou, zda je sex ve sváteční den hřích. (Jinými slovy, zda se jedná o práci, nebo o zábavu.) Navštíví s touto otázkou katolického kněze. Ten dlouho listuje katechismem, pak nějakými encyklikami a Novým zákonem. Nakonec mu podá odpověď:
„Synu, po dlouhém hledání ve svatých knihách jsem nabyl jistoty, že soulož je práce, a proto je v neděli zakázána.“
Muž ovšem není s odpovědí spokojený, říká si:
„Co konec konců může vědět kněz o sexu?“
A tak navštíví s touto otázkou evangelického pastora, ženatého muže. Pastor dlouho pročítá nejrůznější pasáže Bible a nějaké další dokumenty, nakonec ovšem podává stejnou odpověď:
„Sex je práce, v neděli není povolen.“
Muž ovšem stále není spokojený s odpovědí a rozhoduje se navštívit židovského rabína. Ten se zamyslí a odpoví:
„Sex bez pochyby práce není.“
Muž je zaražen překvapivou odpovědí a ptá se:
„Rebe, jak si tím mohou bejt tak jistej? Podle kněze a pastora je to práce.“
Rabín tiše odvětí:
„Kdyby byl sex práce... moje žena by to nechala dělat služku.“
Povedali, že vraj sex pred svadbou, je teraz bežná vec, nie ako za našich čias!
Hej, ja som mojemu staremu dala až po druhom dieťati ...
Sedí Ahmed v Berlíně u Sprévy, špinavej, v roztrhanejch šatech, zkažený zuby a chytí zlatou rybku. Klasika. Tři přání atd. Ahmed se zamyslí a říká:
„Rybko, chtěl bych mít krásný zuby jako lidi tady.“
Blik! A sedí v zubařském křesle a zubař pilně pracuje. Ahmed mu povídá, že nemá peníze, a zubař na to, že je to placený z evropskejch fondů.
Jako druhé přání říká, že nechal doma svoje ženy, děti a rodiče a chtěl by s nimi hezky bydlet.
Blik! Sedí v přijímacím pokoji vybavené vily ... a na stole čeká na jeho podpis smlouva, že vilu hrazenou z fondů EU pro uprchlíky v rámci „programu o slučování rodin“ přebírá do užívání. Ahmed se zamyslí a jako třetí přání říká, že by chtěl bejt modrookej blonďák jako Němci.
Blik! Z Ahmeda je modrookej blonďák se zkaženejma zubama a sedí v roztrhanejch šatech v Berlíně u Sprévy. Tak se ptá rybky, co to má bejt?
Rybka mu odpovídá:
„Jseš bílej, tak se koukej starat sám!“
Rozmáhá se nám tu takový drobný nešvar, kdy jedni laureáti Nobelovy ceny míru (Barack Obama – 2009) bombardují jiné laureáty Nobelovy ceny míru (Lékaři bez hranic – 1999)...
Další drobnička :
Žadatelé o azyl žalují německý stát, že procedura registrace je pomalá :)
http://www.dw.com/en/asylum-seekers-file...
no není to dobrý vtip ?
Tady je to česky:
http://www.securitymagazin.cz/zpravy/uprchlici...
Pokud je to vtip, tak hodně černý...
Dovedete si představit, že by si třeba českoslovenští uprchlíci před komunismem STĚŽOVALI, něco si nárokovali nebo dokonce ŽALOVALI?
http://www.nakole.cz/diskuse/20137-co-vas...
před týdnem
Joea to "jen" zaujalo. No a mne to přišlo jako vtip... ;-)
Tak mi telefonovali, jestli nemůžu darovat nějaké starší oblečení pro zbědované a hladové uprchlíky. Velice slušně a v klidu jsem slečně nebo paní vysvětlil, že pokud by moje oblečení zbědovanému migrantovi padlo, tak zcela určitě nemůže být hladový.
Rakouský soud rozhodl, že Natascha Kampusch zůstane nadále ve sklepě Wolfaganga Priklopila.... V odůvodnění poukázal na fakt, že za ty roky si už jistě na nové prostředí zvykla a další změna by pro ní byla traumatizující.
Než jsem si nasadil brejle, četl jsem nápis ´Konečný v Německu´. Á jé, to bude zase ´flame´ ...
Proč flame ? Copak se šimpanz nemůže těšit třeba do ZOO v Dortmundu ?
http://zpravy.idnes.cz/uprchlici-budou...
Doufám, že jim k tomu dali i příslušné instrukce: tady je sekera, les je támhle a v zimě je tu -35. Takže jestli nechcete zmrznout, tak se koukejte snažit! :-DD
Kolem Riksgransen teda zrovna dvakrát moc lesů není. Ale mohou opravovat a chystat na sezonu lanovky.
"mohli by tam také najít práci", že by lyžařské instruktory? :-))
Když může servisovat lyže "kuchař" Babica, proč by nemohl i muslim z "tramtárie"... ;-))
No však taky proto je to ve vtipech, ne? :-D
Co tu furt melete o práci, jste asi upadli na hlavu, jedno je však jisté že v únoru tam nedojde k zahájení lyžařské sezony a kdoví jestli někdy.
Jestli je tam naženou bez selekce, tak až na ně přijde polární trudomyslnost, tak nepomůže ani komickej převlek a rozmlátěj to kvůli jejich blbýmu sektářství. No, jsem zvědavej. Málo jich tam nebude, na to, aby v někom bouchly saze...
Letí velké dopravní letadlo. Kapitán se připravuje na přistání. Z kontrolní věže dostává povolení a zahajuje přistávací manévr. Co však nevidí: "Sakra, jak to, že ta dráha je tak krátká?! Na takhle krátký dráze s tímhle érem za prase nepřistanu!" Nedá se ale už nic dělat a musí se o přistání pokusit. Cestující dostanou příkaz zaujmout bezpečnostní polohu. Kapitán se opatrně přibližuje nad samý začátek runwaye, aby využil co možná nejdelší dráhu. Vzum... Sotva se kola dotkla betonu, kapitán začíná brzdit, co mu síly stačí. Už jen padesát metrů do konce dráhy. Už jen dvacet metrů do konce dráhy! Už je na samém okraji. Uf. Brzdy se roztekly, ale na posledním decimetru letadlo zastavilo. Kapitán vyleze ven a zhluboka si oddychne. "Kurva, že ale byla ta dráha sviňsky krátká!" Pak se rozhlédne kolem. Nejdřív vpravo, pak vlevo. "Jak je ale široká!"
Miliardář jde na ryby,
A co čert nechtěl, chytí zlatou rybku...
Dívají se nevěřícně na sebe...
Zlatá rybka mlčí...
Miliardář mlčí...
Po pár minutách miliardář prolomí mlčení a zeptá se :Tak povídej, co by sis přála ?
Ne a ne na to přijít. Můžeš sem dáte ještě čtvrtou nápovědu?!? :o)))
Asi takhle, jestli víš kam se zařadit při odbočení vpravo tak určit dívku s talentem je pak brnkačka :-)
Všude, kde vede cyklopruh přes křižovatku rovně.
To vpravo je snad cyklopruh ? Blbě vidíš, ne ?
V Jihlavě jsou ted nově pruhy pro městskou a cyklisty.
Jasný, už to vidím. Vyhrazený pruh JEN pro autobusy MHD (takže cyklisti s autama, pokud tam vůbec můžou). Se speciálním "tramvajáckým" semaforem. Cedule na pokračování je zakrytá a tý bobule nahoře jsem si nevšim. Většinou bývá rozřazování společné s běžným semaforem, ne takhle komplikované.
No samozřejmě - zařadím se do levého pruhu a odbočím vlevo, tam se co nejdřív otočím a křižovatku pak projedu rovně :o)))
První uprchlíci se začínají Německu vyplácet.
Syrský raketový inženýr osobně pěšky přinesl do centrály WV spásný návrh na ještě výbušnější motory a říká "vyrazil jsem z Damašku, hned jak jsem se dozvěděl o těch problémech WV v pevnosti zla USA a poskytnu ho Německému lidu zdarma ."
WV to je nová firma? Čím se zabývá?
Muž príde k neznámej atraktívnej žene pri bare a spýta sa jej: Vyspala by ste sa so mnou za 10.000 eur?
Ona bez váhania: Za 10.000 eur? Áno, vyspala.
On: No a vyspala by ste sa so mnou za 20€?
Ona podráždene: A čo som snáď nejaká ku**a?
On: No, to sme si už vyjasnili pred chvíľou. Teraz už len diskutujeme o cene.
Manželé jedou na dovolenou na safari, pozorují, jak gepard honí antilopu. Manželce je antilopy líto a říká:
jestli to ta antilopa přežije, budu ti ho denně 2 měsíce kouřit.
Následuje video (příloha) Následuje video (příloha)https://www.email.cz/download/i/jnRVoOdAiFrZ...
Jdu takhle Brnem a najednou proti mě negr a nese notebook. Říkám si: Ten vypadá jako můj. Ale to je blbost, můj je doma a leští mi boty.
Buď sbohem, Evropo, spi sladce v minulosti.
Teď bude tu chalífát! A z nás zbudou jen kosti.
Buď sbohem civilizace, kde žena má svá práva.
A za to všechno může jedna německá kráva.
(z internetových luhů a hájů)
„Předseda vesnické organizace KSČ navštívil pana faráře a řekl mu: „Důstojný pane, budeme mít slavnostní členskou schůzi a potřebovali bychom si vypůjčit kostelní lavice.“
Pan farář zdvořile, ale nekompromisně odmítl: „Nezlobte se“, povídal , „ale to je naprosto vyloučeno. Tahat lavice z Božího příbytku do hostince, to nemohu dovolit.“
„No, jak myslíte, pane faráři“, zatvrdil se předseda. „Ale pak tedy vezměte na vědomí, že členové našeho výboru o Božím těle ten baldachýn nad vámi neponesou!“
„Když neponesou, tak neponesou. V tom případě já zase nebudu z kazatelny agitovat pro účast v průvodu na prvního máje!“
„Dobrá,“ řekl předseda rozzlobeně. „Ode dneška nebudou členové naší organizace chodit ke zpovědi a vy nebudete mít ani ponětí, co se děje ve straně!“
Víte, jak pochromujete vidle?
.
.
Strčíte je chromýmu do zad.
Jen tak pro porovnání: 180:10 :)
Kdesi v americké hospodě, ptá se Američan Čecha: "Hele, tam u vás teď máte prej problém s imigrantama, co k vám připlouvají po vodě..."
"Jó, to máme" odpoví Čech.
Od vedlejšího stolu se ozve Indián: "Taky jsme to u nás kdysi podcenili.."
V Sovětském svazu umírá babička. Děda obíhá každého lékaře, o kterém předpokládá, že dokáže babičku vyléčit. Nakonec se dostane i k alternativnímu léčiteli, který mu radí, aby babičku co nejdříve sexuálně uspokojil. Děda se vymlouvá: "Ale vždyť už jsem na to starý, dávno už to nedělám, v mých rukou umřel i soudruh Lenin, už to není pro mne !" Ale léčitel byl neúprosný a trval na svém. Nakonec děda souhlasil...
Šel domů a umírající babičku řádně přefiknul, potom usnul. Když se ráno probudil, vidí, že babička není v posteli, ale v kuchyni peče palačinky, usmívá se, poskakuje, vesele si zpívá, div že netancuje. Děda znechuceně bije hlavou do stěny: "Jakej jsem já to osel, hlava dubová! Vždyť já jsem mohl zachránit i soudruha Lenina."
Žádnej Hraboš, hlodavec prosím...vždy hlodavec.
A vodní nebo suchozemský? :-)
Muslimové přeběhnou německou hranici a začnou tancovat, zpívat, jásat.....
Jde okolo stará babička a ptá se: “Chlapci, copak to slavíte ?”
A jeden muslim odpoví: “Slavíme a radujeme se, už nás muslimů žije tady v Německu 8 milionů babko !!!”
Babka se zamyslí a povídá: “
Já bych se tak neradovala mládenci, ono to není až zas tak dávno, co tady žilo víc jak 10 miliónu židů ........”
Naše státní svátky:
- vražda
- upálení
- vznik neexistujícího státu
- příchod dvou chlápků, kteří vymysleli jazyk, jímž nemluvíme, a písmo, kterým nepíšeme
- narození neexistující osoby
- nekromancie aplikovaná na neexistující osobu
Nerad ruším, ale bude konec světa! :)
15. listopadu přestane svítit slunce a svět se zahalí do naprosté tmy.
http://www.expres.cz/dva-tydny-tmy-00x-/svet...
Akce Chřyby bude tedy ta úplně poslední... :-))
Přesně tak. Takže jako obvykle, navštívit lichváře, zavolat do "home credit", půjčit si co největší balík peněz, na úroky sere pes, však za dva týdny je konec, a pořádně to naposledy roztočit!! :)
Tohle už spousta našinců dělá dávno, asi už něco tušili...
Vtipem roku je Evropský podzim , ráj njůspíků :
Maďaři staví obyčejný plot
Na slovinských hranicích se napřed stavěla Zábrana a až posléze Technický plot
Na Slovensku se nyní zvažuje v případě problémů Technická zábrana
Rakušané nestaví ani nazvažují ale rovnou tiše vztyčují cosi, co nazvali Zábranou technického charakteru.
Němci nestaví ploty ale zvažují " internační přestupná zařízení přechodového chakteru"
V Pasově ředí polévku a půlí banány, protože Rakušané pokaždé přivezou 2x víc lidí než ohlásí a dle Nemců to dělají naschvál...
A do toho státem podporovaný hejtfrý server napadne muslima, protože je protimuslimský :)
No není to k popukání ?
Vtip z benefičního koncertu televize NOE pod záštitou České arcibiskupské charity, slyšel jsem asi před 2 minutami :
Křesťan přijde do Nebe a potká tam Panenku Marii a říká, já jsem váš veliký fanoušek, sbírám vaše obrázky a sochy ale mám na vás jeden osobní dotaz.
Proč se s tím Ježíškem tváříte vždycky tak lehce smutně ?
Panna Marie se na něj podívá a řekne " víš já jsem vždycky chtěla holku"
:)
smějící se křesťané i jeptišky pak ukazují, že středověk je u nás opravdu už hluboká historie....
Karel Gott zemřel. Velká národní tragédie. Český národ uspořádá velkolepý smuteční průvod Prahou v čele s prosklenou rakví s tělem Mistra. Když průvod prochází po Václaváku, víko rakve se najednou rozletí, Gott vyskočí z rakve a řekne: „Páni a paní, vím jak se ruší žal!“
Muž přijde opilý domů.
Žena mu dá facku a ptá se: „Řekni, budeš ještě pít?!“
Muž mlčí.
Žena mu dá facku z druhé strany: „Odpověz! Budeš ještě pít?!“
„No tak dobře,“ konečně odpoví muž. „Nalej.“
Asi to patří nejlíp do vtipů :-)
https://www.youtube.com/watch?v=w94CYd5SjuU
VE 3 hodiny rano bucha ožralý chlop na dveře svého bytu.Otevře mu nasraná roba:,,včil sa chodí dom,ty ožralo?,, ,,Ti jebe?Sem si kurva přišel pro kytaru,,
Muž pozerá televízor,zrazu začne strašně kričať:,,Nechoď taaaaááám,nechoď do toho kostola,ty kokot,nechoď tam!!!!!,,Manželka sa ozve z kuchyně:,,Čo pozeráš za film,miláčik??,,Manžel:Ale vídeo z našej svadby,,
A když si ju pustí pozpátku! Taky to tady už bylo:
Manželka ho políbí, s úsměvem mu sundá prstýnek, všichni jeho kamarádi se usmívají a pak už jen manželka odchází dopryč :))
Nemůžu (opět) nepřipomenout tuhle perlu :
https://www.youtube.com/watch?v=uXXX2elMq8c
Třeba to někoho, kdo neznal, potěší.
Když už to je v nabídce, tak jsem neodolal a samozřejmě to opět shlédl :-)
Horší je nervák soused. Mi jednou ve tři ráno zvonil, mlátil a kopal do dveří, blbec jeden. Měl jediné štěstí, že jsem ještě nespal, cvičil jsem na bicí...
Cestuje skupina inženýrů se skupinou manažerů ve vlaku. Každý manažer má svoji jízdenku, inženýři mají dohromady jen jednu. Najednou jeden z inženýrů volá: "Jde průvodčí!" a všichni inženýři se natlačí do jednoho WC.
Průvodčí zkontroluje lístky manažerů a vidí, že dveře na WC jsou zamčené. Zabouchá na dveře a zavolá: "Jízdenku, prosím!" Z WC se pode dveřmi vysune lístek, průvodčí ho cvakne, prostrčí zpět, poděkuje a spokojeně odchází.
Na zpáteční cestě mají manažeři jen jeden lístek, a světe div se, inženýři nemají žádný. Jeden z manažerů uvidí průvodčího a zakřičí: "Jde průvodčí!" a všichni manažeři se utíkají schovat na WC. Inženýři trochu pomaleji odcházejí na další WC. Poslední z inženýrů, ještě než se schová, zabouchá u manažerů na WC a zavolá: "Jízdenku, prosím..."
Ponaučení: Manažeři často používají inženýrská řešení, aniž by jim rozuměli.
Staré (zde před cca 2. roky), dobré vtipy zůstávají i po létech dobré.
Program ČT1 na 7.11.2016
6.00 - 7.00 – Proč svatý Václav konvertoval k islámu? (naučný pořad z české historie)
7.00 - 8.00 – O zlobivém Ježíškovi aneb Proč už nechci Vánoce (veselá pohádka pro nejmenší)
8.00 - 9.00 – Putování do Mekky (cestopisný film)
9.00 - 9.30 – Výhody ženské obřízky (rozhovor s ministrem zdravotnictví)
9.30 - 10.00 – Je Země kulatá ? (největší omyly současné vědy - publicistický pořad)
10.00 – 11.00 – Halal porážka zvířat v české kulturní tradici (přímý přenos)
11.00 - 12.00 – Volba Miss Burka 2016 - finále a konečné odhalení tváře Miss
12.00 – 13.00 – Byla jsem znásilněna, jaký trest mi za to hrozí? (právní poradna Šaría)
13.00 – 15.00 – Modlitby z mešity - komentuje El Halík
15.00 - 17.00 – Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko (přímý přenos zábavné popravy nevěřících u propasti Macocha)
17.00 - 19.00 – Večerní modlitby - alias s koberečkem za vykoupením
19.00 – 20.00 – Bude mi dvanáct a mám svatbu aneb Zítra nemusím do školy (žertovný pořad)
20.00 - 22.00 – Kozy, ovce a další partnerky (erotický pořad pro dospělé muže)
22.05 - 23.30 – Noční hudební proud s názvem U pastýřské píšťaly
Jeden ze života:
"V jakých jednotkách se měří energie?"
"V jointech."
Víte že „pij a řiď“ jsou homonyma?
Prosba o pomoc zoufalé kamarádky :
Kamarádka dostala od kámošky pěkné trojbarevné koťátko.
Je milé a přítulné, ale bohužel se zjistilo, že její manžel je alergický na kočičí srst. Tak ho musí dát pryč.
Kdyby ho někdo chtěl, jmenuje se Karel, má 50 let, 175 cm a prošedivělé vlasy .........
Komplikace při integraci se týkají převážně lidí a skupin, kteří se od ostatních liší (lidé s postižením, etnické menšiny, přistěhovalci a uprchlíci, lidé propuštění z vězení) a proto k jejich úplné socializaci nedochází přirozeným způsobem. Je proto nutné těmto lidem pomáhat a jejich integraci do společnosti podporovat.
Hrabošův fetiš ale taky vtip
https://cs.wikipedia.org/wiki/Soci%C3%A1ln%C3...
Měl´s přidat smajlíka. Bez něj vypadáš ... no asi víš
http://www.videacesky.cz/skece/jeff-dunham...
bolestně aktuální humor
Vzhledem ke komplikující se situaci s běženci nabídl Slovenský premiér Róbert Fico vojenskou pomoc při střežení hranic EU- obě Slovenské ponorky budou převedeny ze Štrbského plesa na Balaton...
Na co si připíjejí teroristé?
Na tikání.
Koukám, že si budu muset začít zvykat na nový typ černého humoru.
Ach jo, kde jsou ty časy, kdy jsme si vystačili s Hurvínkem...
radši ne
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/385998...
stačí ´postižený´ ´újezďák´ ...
Tři otcové – Syřan, Afričan a Libanonec – přijdou v Bejrútu do porodnice, kde leží jejich ženy. Sestřička vyveze vozík se třemi novorozenci, dva bílí, jeden černý. A říká:
“Víte, máme trochu problém. Děti se nám popletly, nevíme přesně, které je které.”
Načež Libanonec popadne černouška a utíká jako o život. U hlavního vchodu jej chytnou, odvedou zpátky na porodní oddělení, dítě mu seberou a lékař se jej ptá:
“Vždyť jste bílý, vaše žena taky, proč jste bral toho černouška?”
A Libanonec ho popadne za límec a říká: “Poslyšte, z těch zbylých dvou je jeden Syřan, chápete? A já to nehodlám riskovat!!!”
Terorista přichází k nebeské bráně a Svatý Petr se mu snaží vysvětlit. “Prosím Tě, pochop to. Tebe já sem nemůžu pustit.”
“Víš, já tam ani tak moc nechci”, odpoví mu Muhamad, “Ale vy máte deset minut na to abyste odsud vypadli.”
Loví spolu ryby Čech a Islámista.
Chytí společně zlatou rybku. Islámista má háček v puse a Čech za ocas.
Rybka praví: Za to, že jste mě chytili spolu, vám splním 3 přání, Islámistovi 2, protože mě chytil za pusu, Čechovi jedno, protože mě chytil za ocas.
Islámista: Přál bych si, aby v celé Evropě byli jen Islámisti a nikdo jiný.
Splněno!
A také bych si přál aby kolem celé Evropy byla obří 20 metrová zeď.
Splněno!
Čech na to: Takže islámisti.. Na jednom místě.. Hmm.. Tak to vylej betonem!
Přijde vám vaše kočka málo hebká? Vyperte ji v Pervolu a ona zhebne.
https://www.youtube.com/watch?feature=player...
Žena je doma sama a slyší někoho klepat na dveře. Jde otevřít a vidí před dveřmi stát cizího chlapa.
Chlap se jí zeptá, "máte vagínu?"
Žena mu znechuceně práskne dveřmi před nosem a dál to neřeší.
Příštího dne se situace opakuje. Opět zaklepání a je to stejný muž.
"Máte vagínu?" zeptal se znovu.
Žena mu opět třískne dveřmi před nosem a je znechucená.
Když přijde domů z práce její manžel, tak mu poví, co se poslední dva dny děje.
Muž na to své ženě láskyplným hlasem plným pochopení odpoví, "miláčku,zítra
si beru volno a budu doma, kdyby se ten prasák ukázal znovu."
Příštího rána oba slyší zaklepání na dveře a běží otevřít.
Manžel zašeptá, "miláčku, já se schovám za dveřmi a budu poslouchat.
Když to bude stejnej chlap, tak to vyřídím."
Žena souhlasí kývnutím hlavy a otevře dveře.
Opět tam stojí stejný chlápek.
"Máte vagínu?"
"Ano, mám," odpoví paní.
Na to muž pokračuje, "Fajn, nevadilo by Vám vyřídit Vašemu manželovi, ať nechá tu mé ženy na pokoji a používá tu Vaši?!"
http://s.bkfrm.cz/static/images/discussionpost...
Snad ani nechci vědět, v jaké fázi fašizace by se teď Evropa nacházela, kdyby se Merkelová svezla na xenofobní vlně.
http://www.educon.cz/prilohy/jak_se_fasizuje...
Nemusí se na ni vézt, stejně ji ale podpořila svým na druhou stranu extrémním postojem. Tragikomickej paradox.
Co je na lidské solidaritě extrémního?
Solidarita by bylo dobrovolné jednání. Tedy kdyby například pani Merkelová ubytovala pár migrantů ve své rezidenci, případně poslala ze svých soukromých peněz (které si vydělala poctivým způsobem, tedy ne z daní svých poddaných) pár mega uprchlickým táborům v Turecku, Jordánsku nebo Saúdské Arábii.
Pokud zve hromadně nelegálně pobývající osoby do Německa (kam tyto osoby musí dojít protizákonně přes další země, například Českou republiku), kde donutí miliony daňových poplatníků, aby je živili, šatili a strpěli zvýšenou kriminalitu a bezpečnostní rizika, a začne navíc totéž nutit daňovým poplatníkům cizích zemí (kteří ji nevolili a nemají ani legitimní možnost ji svrhnout) nejedná se o žádnou solidaritu ale prachsprosté donucení z pozice síly.
Jestli to byl vtip tak haha haha hahaha
Ale když už musíte do vtipů dávat nepříslušné příspěvky proti kterým jinde brojíte
tak tak xeno-fašizace by vypadala asi takhle
http://zpravy.idnes.cz/v-bruselu-druhym-dnem...
Racionální opatřené v zájmu bezpečnosti VŠECH občanů.
O vůdci a la Hitler tam nic nepíší.
Kdežto tady je jich v současné době větší, než malé množství.
Vím, že někdo mínusuje jen tak ze sportu, ale v tomhle případě by to opravdu asi bylo na hlubší studii :-)
Konečně srozumitelná pračka!
Povlečení je teda dost hnusný... :o)))
Je, proto asi taky 90 st. :-))
Takové povlečení jedině vyhodit a koupit nové :o)))
Taky řešení. Já takhle vyčistil nedávno okna :-)