Caute, tak jsem doma nenapadne nahodil, jestli nebudu muset podnikat nejakou povinnou rodinnou navstevu a vypada to ze ne, tak urcite neco podniknu na kole. Ma byt hezky, tak kdo ma cas a chut a napad kam zajet?
Tak zajeďte do Opavy. Můžem skáknout na pivo :o)))
Hmmm Vlkos - Opava a zpatky, to je tak 170 - 180 kilaku, to bych na zacatku sezony nezvladl... Nejvic mam 160 za den, ale to bylo leto, bylo teplo a uz jsem mel neco najeto. Kdyby to bylo v lete, tak bych se o to pokusil, ted by to byla sebevrazda, teda aspon pro me.
Mě nic nenapadá, leda tak rozšířit sbírku motýlů teda pěkných servírek v našem albu.Jarek říkal že jich je na Bunči 5 kousků.
Včera jsem si vyjel na pivko. Na sníh jsem narazil až v posledním kopečku před Bunčem.
Na Svělé u hájovny rostou sněženky.
Sobota je promě zabitá. Máme rodinou oslavu .
Takže v zítra snad zajedu na Modrou ,sobota nic a v neděli
Něco delšího uvažuli o Jedovnici.
Hmmm, obe jsou to lakavy akce :-) , v Jedovnici jsem na kole jeste nebyl, ale asi je to pro me moc daleko :-/ Spis bych to teda videl na ten Bunc a hezkou servirku a zpatky to projet druhou stranou. Ted jsem na nocni, a zitra jsem slibil povozit maminu po nakupech... to zas bude otrava, ale chtel bych dat aspon kousicek na vyzkouseni, jestli mi funguje kolo, ted byla komplet rozborka. Budu jeste premyslet, mam na to celou noc :-)
Jarku - jseš ten jarek, co jsme se potkali na Sportprágu, že jo?
Proč se ptáš?
Dělám snad něco divně?
Já se snažím jen dostat z pracovního stresu a kolo je promě výborná droga.
Hlavně vždy se snažím si to užít.
Když jedou sám tak si užívám, když se postavím na nějáký závod tak to beru jako zaplacený výlet .
Ty první místa nechávám těm mladým vlčákům co si neumějí v klidu vychutnat dobrot na občerstvovačkách.
Radko ty budeš ten víkend v Opavě ?
Jasně skrixci - za chvíli mažu na nádraží a v 10 odjíždím do Opavy na bowlingový turnaj.
Když tak jsem na mobilu 731/546154.
Tento víkend má pršet a čibiska vypadala dost nebezpečně při vyslovení akce kolo. Snad teda někdy příště.
Hmmm taky se ted divam na predpoved :-( , sice teplo, ale s destem, no uvidim kdyz tak si dam aspon kousicek... podle pocasi.
Pro Čibise: co se divíš, že Čiibiska vypadala nebezpečně, jestli čte tuhle diskusi a dočetla se o servirkách:-)))
No,jdu trénovat před zrcadlo "nebezpečný výraz", když to tak zabírá:-))
Ten můj sice beze mne na kolo většinou nejezdí, není takový drtič kilometrů jako vy, ale nebezpečný výraz by se mohl hodit, až bud chtít jít třeba na pivo a bude to moc často...:-)))))
Koukam ze pocasi stoji za draka...Tady od rana prsi :-(
Tak já už to mám za sebou. Ani, že pršelo mi nevadilo, vzal jsem na sebe nepromokavé věci a vyrazil jsem (minulý týden jsem nemohl na kolo, tak jsem musel dnes :-)) ) Asi po 5 km jsem myslel, že to obrátím, jak začalo hustě pršet, nakonec jsem to nevzdal. Dal jsem napoprvé 25 km, pruměrný tep 135. Možná sem večer hodím nějaké fotečky.
Tak ja uz to mam taky za sebou :-) Pokoril jsem Helfstyn, mylem jsem se otocil cestou tam, kdyz v Prerove zacalo poprchat, ale nevzdal jsem to a po chvilce prestalo, cesta ze Lhoty na Parsovice je jeste pod snehem, tak jsem to chtel fiknout zkratkou prez les na Helf s tim ze budu treba chvilku tlacit, ale bylo tam zaparkovany, divne se pohupujici audi, tak jsem nerusil a vratil jsem se a objel to cestou ( kez by byli vsichni tak ohleduplni ;-) ) V hospode v Tyne je taky celkem sikovna servirka :-) a z tama cestou dom jsem jeste zkontroloval Becvu, dest me chytil az zase v Prerove, kdyz jsem se vracel, bunda obstala. Tep nevim jakej jsem mel, ale chvilkama asi dost, 56km , prumer 24,8. Jo a zajimavy, ze nejvic bikeru jsem potkal v hospode :-D
Zajímalo by mně proč a koho zajímá údaj o tepu?
Ja jsem taky pred chvili dorazila. Skoro neprselo, ale jsem cela zabahnena :(
94km a 19,1 prumer.
Sakris ja jsem suchar... ale zabahnenej jsm byl taky... :-) ted jdu kolo odbahnit a potom na regeneracni zrzavej napoj:-)
Ja teda uz nemam silu ani zvednout kartac :) jen jsem omyla tlumice a zbytek az zitra.
Dneska je male vyroci :) od doby zakoupeni kolecka :)
http://www.acoma.cz/galerie/00022...
Zbytek fotek je jako normalne v sekci Fotografie.
Gratuluju ke kulatinam!
No hezké. A kde si nakonec jezdila?!?
start - krc - branik - vyton - masarykovo nadrazi - celakovice - lysa nad labem - litol - semice - velenka - trebestovice - poricany - cesky brod - tuchoraz - prehvozdi - kozojedy - mukarov - ricany - kuri - nupaky - pruhonice - ujezd - opatov - home sweet home (94km)
Gratulace:-) Pekne cislo:-) To jsi najezdila za letosni rok?:-)
A s kým si nakonec vyrazila?!?