Zdravím všechny,měsíc staré dámské kolo Leader fox Sandy. Byl jsem s manželkou na cca 40km dlouhém výletě na Velký Javorník. Tam lehce do kopce se závěrečným cca 3km dlouhým stoupáním. Plně nabitá baterie, manželka 55 kg. Po příjezdu pod Javorník cca 3 dílky z pěti, cca po 1km, dva dílky a přípomoc bez varování sama vypla. Pomohl restart (vypnutí, zapnutí) vše fungovalo cca 500m a znova. To samé se stalo celkem třikrát, než jsme dosáhli vrcholu kopce. Zkoušel jsem na lehký, hodně lehký i těžší převod, vyšší či nížší přípomoc bez jakéhokoliv efektu. Nahoře dva dílky z pěti, cesta zpět už bez problému.
Předpokládám, že je to špatně.Poradí někdo, čím to může být? má někdo zkušenost. P.S. Kolo jsem dnes dovezl do servisu k prodejci, kde jsem ho koupil.
No začali jsme se mu pošklebovat a trollovat technické thema, tak to autor celkem opravněně smáznul. Já se omlouvám.
Pošklebování vypadá úplně jinak.
Smazaný lehký vtípek mu vážně pomůže řešit problém.
Nevim jak komu, ale třeba mě by se do promazávaných témat moc dobrých rad psát nechtělo. Naopak to spíš svádí k psaní úplných ptákovin nebo ignorování tématu.
A lehký vtípek mu problém řešit pomůže?
Aha, tak to je potom těžký.
Se nedivím rada žádná ale keců jak opice chcaní:-)
Domnívám se že jak píše robikl by to mohla vypínat řj. nebo BMS při velkém proudovém odběru a tím poklesu napětí pod možnou hranici.
Taky by to mohlo způsobovat přehřátí motoru nebo i řj.
Každopádně dej vědět jak jsi dopadl v servise.
Když už jsem reagoval tak mně to nedá se nezeptat z které strany jste na něj jeli, z rožnovské a nebo veřovic či frenštátu.
Taky se tam chystám ale bojím se že to nevyjedu je tam prý dost strmé stoupání z rožnovské strany.
40km výlet by znamenal že jsme skoro sousedé:-)
jel teda spíše tlačil jsem to od Frenštátu, po modré a pak dál po asfaltu. Od Veřovic je to více méně totéž co od Frenu.Z Rožnovské to neznám.
Sandy - to je řídící jednotka Sine Wave? Já bych věděl, čím to může být, ale Ty bys to stejně nečetl a smázl, tak nic...
No já jsem hodně zvědavý na vyjádření prodejce.
Tipuji věty jako :
to jste v Česku první
to se nám ještě s tímhle kolem nestalo
nebo útočnější
to je hodně divný, nabili jste toó ?
nevezla paní ještě někohoó?
nepřetížílistetoó_?
Nebo spíš - závada se neprojevila a reklameci nelze uznat, provedou na mašině přeformátování aby to chvíli zas jelo a zákazníku starej se a nejlépem kup novou u nás. Tipnul bych to na vadný článek, chtělo by to poměřit křivku v zátěži.
Asi se to přehřívá.