H U R R Á Á Á - od neděle se zavádějí dlouhá odpoledne na veškeré naše cykloradovánky ...
Cože?!?
Jo aha... :o)))
Ale musím se přiznat, že já na prodloužené cykloradovánky L.Č. nepotřebuji :o)))
Do prčic, zas se bude vstávat o hodinu dřív...
L.Č. je velmi užitečný, protože umožňuje vrátit se z túry někdy i za světla, ale ten přechod na něj, to je pro mne krutý. Měsíc než se to ve mě srovná. Možná to s tím souvisí, ale stačí mi třeba o hodinu poskočit ketadlem do jiného časového pásma a taky to jde ztuha. Jo, holt to stáří.
Jediný co mi při přechodu na L.Č. pomůže je nějaká jiná změna rytmu, např. dovolená nebo ráno párkrát zaspat apod.
Taky se těším, letní čas je supr, nejen pro cyklistiku, ta hoďka světla navíc příjde vhod při mnoha dalších přijemných jarních a letních činnostech - a krom toho se nemusejí furt zapínat a vypínat ty blbý světla v autě!
od 1.7.2006 maj´ auta svitiť furt ...
Já svítím furt už hezkých pár let zákon nezákon. Auto je prostě lépěji viditelné. Hodně známých se mi už divilo, ale při pokusu vždycky zjistili, že na tom opravdu něco nemálo je...
Mimochodem - paradoxně jsem ale platila jednou pokutu za to, že jsem při odjezdu od pumpy zapomněla rozsvítit -akorát začal zimní čas a poliši byli v pohotovosti :o)))
No to je radost. Úřední změny biorytmu člověka považuji je nechvalný projev státní moci, ještě že fauně a flóře je to zcela fuk, už vidím srnce, jak počínaje nedělí vstává o hodinu dříve! A pak že člověk je součást přírody! :-((((
Nevim co vsichni resite.. ja si nezatahuju rolety a nechavam se budit rannim svitem. Normalne ted vstavam o hodinu driv a nemusim resit nejakou priblbou zmenu casu :)
Jsem na tom podobně, wewerko - taky nezatahuju rolety. Žádný nemám...
K čemu rolety ??? Nic nemorálního nedělám !!!
(bohužel ...)
...spíš :o)))
To někdo nechápe ,ale já nemám ani záclony ,kdyř sedém tak koukám na kopce,je to pořád krásný obraz,vždy jiný. Když ulehnu tak koukám za jasného počasí na hvězdy a občas letí nějaké letadlo.Je to lepší jak záclony .Mám ale žal. ale jen proti slunci.Už se těším na delší den..
Nejsi sama, já v baráku nemám jedinou záclonu a kupodivu to nikomu ještě nevadilo. Musím ale dodat, že za každým výzorem z baráku je krásná příroda, jsem na konci vsi a za mnou je jen louka a o kus dál les. Můžou na mě koukat tak leda srny a zajíci. V městské zástavbě by to asi nebylo to pravý vořechový. Jediný rozdíl - když ulehnu, ihned spím, hvězdy ani letadla nestíhám. :-))