Před časem jsem zakoupil světlo Aurora s nabíječkou a bateriemi Trustfire. Od začátku jsem z něj měl divný dojem, který naprosto nenaplnil mé očekávání. Na plný výkon vydrželo svítit třeba 10 minut a pak zvadlo-nevyplo se zcela, avšak světelný tok značně ochabl.Po čase se trochu zmárořilo a svítilo lépe-kdyby vydrželo svítit na plný výkon slibovanou 1, 5 hod. bylo by to skvělé světlo. vždycky jsem musel pootočit kontakt světla, aby vůbec sepnulo a rozsvítilo se nebo pootočit závitem svítilny sem a tam. Teď přestalo svítit úplně - a nabíječka vůbec nenabíjí baterie, avšak nebyly vybité - ovšem světlo ani trochu nesvítí. kam bych to mohl dát opravit v Plzeňském kraji? Investice byla veliká - kolem 2000 Kč.
Co záruka ? Nebo "před časem" už je víc jak dva roky ?
Napřed bych asi zkusil od někoho půjčit odzkoušené dobré baterie.
Zakoupeno bylo přostřednictvím internetu-Sunset bike Slaný- jsou to lionky 18650, 2400 mAh,máme doma téměř nové odjinud, které používá sestra na Fénixe, ale bojím se je na té mé Auroře vyzkoušet.
Vlastně ani nejspíš nemohu, protože na Fénixe čelovku jsou trochu jiné - 3, 7 V 2600mAh, C18650CC.