a proti bolesti je nejlepší konopné mazání. Nebo co mám ozkoušené z kupných produktů tak fastum gel, akorát s ním pak nesmíš na slunco a měl by ti ho předepsat lekař bo je na předpis.
Pár piv, aby ta bolest nepřekážela. Ten odpočinek se pak spontánně také dostaví :D
nebo si vypíchnout oko, aby bolest stehenního svalu byla menší :-)
Lepši je se zout a silou nakopnout futra nebo ještě lepší nohu od gauče. A než ty dva až tři zlomené prsty srostou, tak je po bolesti jakéhokoliv svalu nebo jiné části těla.
Osobně 2 x odzkoušeno :-)
já bych tu nohu ufiknul. co taky s kryplovatou nohou
odťať. Radikální a definitivní. Problémem jsou ovšem následné fantomové bolesti na které neučinkuje ani konopné mazání, které je jinak všelék :-)
Ahoj, jak tu píšou fastum gel, ten bych nedoporučoval skrz alergeny a jim podobné látky, to už bych si radši koupil biofreeze, ten to aspoň neobsahuje ;)
Která složka fastumgelu je alergenem? Jasně, v dnešní době existuje alergie na cokoliv, ale v příbalovém letáku se člověk složení dočte a případně se může vyvarovat. Zatímco ten biofreeze, kde jediná informace o složení je, že je "unikátní" je pro alergika asi hodně nezbezpečný krok do neznáma.
Nějaké mazání nebo nahřívání
A od jaké činnosti je namožený? Pokud od té, co mám na mysli, zvol příště jinou polohu.
A prijake poloze myslis? Nejaka nova na kole? :)))
jako dlouhodobého cyklistu mě překvapila koloběžka.
Stehna bolí jako prase
To jo, zapojuje se holt jina skupina svalu. A zrovna ta, co na kole neni moc potreba :)
Ja po porizeni kolobky ujel prvni den nejakych 20 km. Jeste jsem neumel spravne kopat, tak jsem to navic bral pres patu. A nasledujici tyden jsem mel sileny problem si treba sednout na zachod nebo si z nej stoupnout :)))
Ted nemam problem dat 50 km i s batohem, ale ty zacatky byly krusne :D
první výlet trpím a ty další si užívám :-)