Já už se tady kdysi na tohle ptal, ale to už je dlouho a problém trvá. Jsem na tom jako Plha - když se holím, krvácím.
Například dneska: prožil jsem nádherný den v sedle, krásné počasí, skvělá kávička s dortíkem, lehce oblečené cyklistky, k večeři řízky...
Vratil jsem se a oholil. Používám trojbřitý strojek + mýdlo se štětkou. A je to jako vždycky - prostě krev po celém obličeji. Takže si - jako obvykle - omotám hlavu toaletním papírem, ten hned prosákne krví... a čekám, až to přestane.
Mně nejde o to, jak zastavit tu krev. Já potřebuju vědět, co dělat, abych vůbec nekrvácel. Přece nejsem jediný na světě s tímhle problémem. Dyť mě se bojej děti, když vylezu před dům a hlavu mám jak mumie omotanou toaleťákem, kterým prosakuje krev.
Takže - co s tím? :-)
Kup si ledek.
Nebo zkus 5 břitu.
čím víc břitů,tím víc holení
Hol se zástřihem na dvoudenní strniště a máš pokoj. Nebo jestli musíš mít xicht fakt vyleštěnej, tak přejdi na elektriku. Ty časy, kdy tě jedinej dosažitelnej strojek Moskva pokousal stejně, jako ty tupý žiletky, je už dávno pryč.
A už si zkoušel do holení zapojit elektriku? S tou se nekrvácí :-)
Ale neooholí tak precizně.
Předholit elektrikou, dotáhnout vícebřitem, mě se osvědčil nějaký ten Gillete Electric.
Je to srandovní vychytávka, ta baterka s tím normálním ručním strojkem jemně vibruje a fakt to líp holí.
Asi kolega Air taky nemá nic moc holící pěnu, jestli mu kůži moc nešponuje.
Dalši možností je, že má tvářičku jak dětskou prdlelku, a jen tu svým charakteristickým humorem vyplňuje okurkovou :-)
Pěna na holení nemá kůži šponovat. Uložení fousu má trošku nabobtnat afous povyleze. Po oholení zase zaleze a tím je zabezpečene tzv. hladké oholení elektrickým strojkem nedosažitelné. Neumíte nic mantáci. Ani se voholit :-))))
http://www.jaktak.cz/jak-se-spravne-oholit... :-)))
ZAJÍMÁ VÁS BLBÉ HOLENÍ :-) Ale,že je nový Magic PIE 5,nic :-)
Elektrika patří do holících strojků a do vysavačů, ne na kolo ;-)
Koukal jsem na to video o Mp5, zdá se, že motor je stejný jak u 4ky, vylepšili controler, komunikuje přes BT.
Takže místo Analysta půjde použít smartfoun, bez dalších šidítek.
Mám trochu obavy, jestli to bude fungovat vždy dost spolehlivě, uvidíme. Od te externí řj, co jsem ji chladil na předním nosiči, je to dost velký pokrok...
Neholím, zastřihuji, nekrvácím. ;-)
A po kolika vousech stříháš, máš systém? :-)
Neholit se. Holení je zženštilost :-)
holení škodí zdraví
Hulení, popleto.