Mám možnost si koupit dres s dlouhým rukávem, ale rukávy jsou mi delší a tím pádem bych je měla pokrčené jaký je váš názor. Neměl by být dres tak trochu na - těsno? Na druhou stranu pokud je volnější dá se pod něj něco ještě oblíct. Poraďte nechci aby se dresaři při pohled na mě chytali za hlavu co to mám na sobě.
Máš kámošku s entlem? Nebo maminka? Pokud není problém v krátkých končetinách, je řešení snadné.
P.S. Tvoje problémy bych chtěl mít. Nelam si svou zlatou hlavičku nicotnostma a koukej pořádně svítit. A ti, co se kvůli Tvým rukávům chytnou za hlavu, ať si ji klidně rovnou uškubnou. Takových nebude škoda.
Jo, jo, koukej pořádně svítit:-))konečně jsi začala, už to venku vypadá fakt jarně:-))
Já osobně dres s dl. rukávy nepoužívám, ani jej nemám, líp se cítím v dresu s krátkým rukávem a na to bunda,nebo vesta, ale jak ti to vyhovuje.
Taky nemám ráda dres moc těsně, je to nepříjemné, ale ani moc volný, aby na tobě visel,měl by být tak akorát:-)) Delší rukáv klidně ohrň, ven či dovnitř, s tím bych si hlavu nedělala. Nejsi na modní přehlídce:-))
Co je to příliš dlouhý rukáv?!? A je to letní nebo zimní dres?!?
U zimního dresu, podle mého, trošičku delší rukáv na obtíž rozhodně není, protože ti kryje zápěstí a začátek dlaně - prostě přehrneš to kousek přes rukavice a tím máš zajištěno, že máš kryté klouby zápěstí a karpály.
Rozhodně může být volnější, protože pak pod něj bez problémů ještě vezmeš triko.
U letního bych asi snesla rukávy tak akorát, ale protože si
ho beru jen ve velmi chladných dnech, pak může být i trošku delší - z výše uvedeného důvodu.
Ale volila bych ho těsnější, protože pod něj už nic oblékat nebudu.
V létě ale používám návleky na ruce - je to lehčí než sebou tahat celý dres pro večerní chlad.
Zkoušela jsi délku rukávů i při simulaci jízdy na kole? Když předpažíš, rukávy se jakoby zkrátí.
Tak už jsem se rozhodla a koupila si ho. Jelikož mám ráda teplo :-) bude se hodit. Za odpovědi díky.
Délka rukávů???
Je vidět, že jsi mladá, štíhlá, zdravá, ráda se líbíš a nemáš žádné vážné problémy. To ti moc přeju !!!
Mě se tedy zdá, že tady Tvůj problém buď přehlížejí nebo mu nerozumí. Já za sebe říkám, že považuji za nutné, aby dres pěkně přiléhal a to na rukávech i jinde, je to pak velmi bikerské a pohledné. Sebe ovšem z tohoto prvidla vyjímám. Nicméně mladé bikerky by na to měly, už kvůli nám, dbát.