Ane se mi po dvou týdnech vrací z Norska. Je tam s CK Alpina na cyklistickým zájezdu. Já to odmítnul, protože sedět tak dlouho v buse je pro mě prostě nepřijatelný (trombóza, prostata, duševní vypětí...).
Všechno už mám hotový: byt je vyšůrovanej jako na Vánoce, na zahradě posbíraný spadaný jabka i psí hov.a, odpad vynesenej do kontejnerů, prádlo vypraný, skleník zalitej, zvířata najedený i napojený, lednice vyjedená do mrtě - z potravin zůstaly jen ty papírový plata na vajíčka...
A teď přemýšlím o něčem, čím bych to nějak korunoval. Završil. Nějakou třešničku na dortu na uvítanou. Uvažoval jsem o domácím ohňostroji, že bych vyrobil nějakou bouchačku, ale jednak to neumím a pak bych asi něco zapálil.
Neměl by někdo nějakej nápad? Něco, aby na to nikdy nezapomněla...
:-)
Já přijet dom a mít vyluxovanou ledničku, tak mě jebne. Těma prázdnejma platama se nikdo nenají.
Tys ještě nikdy neslyšel, že láska prochází žaludkem? To všechno ostatní, cos popsal, jsem schopna možná vnímat sytá...
Naopak, vytvořil skvělou příležitost pozvat Ane na večeři :o)))
Přijet po dvou týdnech dom a mět jít někam do hospody, není nic moc. Moje představa je shodit bágl, vlézt do vany, pak se dobře najíst, naházet bordel z báglu do pračky a sednout si s kafem do fotelu (k tomu může být i ta bábovka :), v tomhle počasí třeba na zahradu. Pak určitě ocením i ten úklid.
Do té restaurace se může vezt, nemusí jít:-)
A do hospody bych fakt na buřta nešel:-)
Tak ona není hospoda jako hospoda a buřt jako buřt... ;-)
Takovýhle relax mám také ráda, ale když jsem doma sama. Jinak to není žádný relax.
Tož když Air nachystá a naservíruje jídlo (a zatímco bude Ann ve vaně, může přebrat ten bágl :), tak u kafe překážet nebude :))
JO, a ještě jsi zapomněl vyžehlit :-P
Nikde nečtu, že si posekal trávník :o)))
Jinak, taky se obas stane, že Soňa je chvilku pryč, stejně jako ty, uklidím, vyluxuju, umeju nádobí a vůbec všechno srovnám do latě a pak, když přijede hned od dveří halasí:
"Co jste tu dělali, tady je příšernej bordel..."
Vyluxováno špatně, nádobí nedomytý, prádlo zapraný, jo a do odpadkového koše patří ty modré pytle a ne ty černé...
jj, člověk se nezavděčí. A ještě navíc riskuje, že na něj padne podezření, že se snaží tou aktivitou něco strašlivého zamaskovat nebo odčinit... :-)
Tak jsem se vrátil ze silničky, sice uvařenej, ale cestou jsem to vymyslel: koupím jí láhev kvalitního vína a čokoládu. Studentskou pečeť. Hořkou. Tu já moc rád :-)
Napřed píše o kvalitní čokoládě - a pak to zabije Studentskou hrůzou... :-/
Jako že to kvalitní vínu bude Sklepmistr?!?
Tak to bude mít Ane fakt radost :o)))
Taky mě to napadlo, ale držel jsem hubu, abych nevypadal jako snob :-)
Ještě k tomu vínu, to byl Renčín, nebo snad Jiránek:
"Když nemáte Chateauneuf du Pape ročník 1928 tak mi dejte letošní rum...."
Psal o kvalitním víně!
A taky že má rád studentskou pečeť, hořkou. Tu já mám ráda taky :))
A večer jí můžeš ukázat ISS, včera byla krásně vidět, aji antény. Poletí kolem půl desáté a pak před půlnocí.
http://heavens-above.com/PassSummary.aspx?satid...
Hele, slušelo by se dát zprávu, jak jsi dopad'
Já ti držel palce celý večer, vím jaký to je se snažit ze všech sil, a pak být podroben nemilosrdné kritice ženského oka.
Normální podpantofláč, jako my všichni :-)
já ještě néééé. já ještě néééé. až za 6 týdnů :-D
A taky si myslíš, že se ta tvoje po svatbě nezmění ? A ona si taky myslí, že ty se po svatbě změníš ? ;-))
no jasně, že se nezmění :-))))
ale mě si prý převychová. do čeho já to lez? :-D
Podle tvých příspěvků za posledního cca půl roku už s tím začala :o)))
Ještě že jsi si pořídil ty pabouky zavčasu :o)))
tak dík :-)))
hele, jako, chtěl jsem to držet v tajnosti, ale když si začla s těmi pavouky... tak obluda už má cca 4 cm v těle, bydlí už 2 měsíce u mojí Julči, ta ho krmí, mění mu vodu, a v sobotu si ho nechala nakráčet na ruku. foto žel nemám, neměl jsem čím fotit. ale oči jsem dobře valil :-D
prý ten pavouk legračně lechtá.
tak si to teď přeber :-D
To je jasný - pabouci jedí míň, v noci nechrápou, nenašlapou, neodmlouvají, nechlastají, na záchodě nezvedají prkýnko...
Půjdeš ty, pabouci zůstanou :o)))
to jo, cvrček na týden, saranče na dva. já mám větší spotřebu :-)
prkýnko se sklápí samo. vždy v nejméně vhodnou chvíli. pak prostě nevím, co mám dělat dřív :-D
Všichni tam musíme.
Nes svůj úděl hrdě a statečně, jako Mistr Jan, třeba :-)
Tak jsem tu moji "družku" před 15 minutama přivezl zpátky domů.
Jo, Jindra měl pravdu - prostě se nezavděčíš: nedostatečně vyšůrované WC (přitom ještě dneska ráno jsem to všechno čistil, ale holt jsem nepoužil takovej ten zelenej pěnivej sajrajt), při tý příležitosti utřela parapet na záchodovým okýnku (ve výšce cca 1,5 m, jako bychom s klukem chodili konat potřebu na parapet), a teď vytírá dlažbu v koupelně - taky byla čistá.
Jojo... zlatý prciny, jedu do práce :-)
Brůčo, tohle si přečti. Pamatuju si, jak tady Ai před časem zamilovaně tokal. Teď už je z toho "Naše věrné milování"! :-))
nemáš nějaké téma, kde Ai tokal? já mám pár jeho témat uložených v oblíbených, ale tokací ještě nee :-D
Nemám, ale mám v komůrce zatemněno, okno zavřený a 28C. A v tom, uznej, to hledat nebudu. Věř, nevěř. :-)
Tak toto fakt doma neznám. Díky bohu... :)
Poučení pro příště: na všechno se chlape vyser, dej si nohy na stůl a ušetři si nervy s "úklidem". Stejně se nezavděčíš, tak co... ;-))
Tos dopad ještě dobře.
Jako bych to viděl, ještě přemeje úplně čistý nádobí....
To sice ne, ale taky vydesinfikovala koupelnu savem. U nás to smrdělo jak v benešovským plaveckým bazénu :-)
No ale musím přiznat - nějaké drobné zásahy jsem - po zkušenostech z minula - očekával a jsem rád, že dorazila vpořádku zpátky. Už kvůli tomu, že zas bude plná lednice jídla :-)
Tak to ta moje nikdy nevynechá, nádobí a "pořádně" vyluxovat.
"Beze mě byste tu shnili ve špíně!"
Nejstrašnější je sledovat to její hledání nějakého detailního hnidu. Ten prst na parapetu, zda je tam otřený prach, to je klasika. Ne, že by se povšechně rozhlídla a posoudila všeobecný pořádek. Slídí po detailech...
A proto je potřeba neuklidit, aby jí člověk ušetřil práci s hledáním... ;-)
si děláte srandu ale aji pes si nejdřív oběhne teritorium, očichá patníky a zanechá svoji značku ;-)
Tys asi nebyl na vojně, co ? Když mazák po rajónech prošel tvůj úsek, bílou rukavičkou šáhnul do nějaké neviditelné škvírky, nad dveře, nebo mezi radiátory - a už jsi jel s rýžákem a hadrem znova...
Když já byl absík, neměl jsem mazáka. No a také jsem si při svatbě nemyslel, že si beru mazáka.
Škoda, že MUDr. Plzák se zviditelnil tak pozdě, dnes by bylo mnohé jinak. Radši nedomýšlet, co by nám v jeho, jak říkal v TV besedě, protimanželský poradně, vysvětlil. :-)
Zkušeností je mezi lidma fůra. Ale asi jsou fakt nepřenositelný. každej si v tom musí hubu vymáchat sám. A pak rozdávat moudra, který zas stejně nikdo neposlouchá... :-))
Rozdávat moudra lze, ale musí se to umět. Můj nebožtík tchán byl v tom velmistrem, padala z něj nejčastěji v hospodě formou většinou účelově vylepšených historek. :-)) Škoda ho, takových moc není.
Minimálně se to dobře poslouchalo a určitě v ten večer i pobavil :-)
Copak to nevidíš? No to jsem blázen.
Mimochodem, co to víno a čekuláda?!?
Víno jsem dal, čokoládu jsem nekoupil - v tom vedru bych ji nedovezl domů.
A já dostal nádherný hrneček se sobama! :-)
No, Sklepmistr to asi nebyl, když si to přežil a napsal report...:).
Jasně, že to nebyl Sklepmistr. Sáhnul jsem po sedmičce kvalitního červeného za 49,90 Kč, teď v akci za 39,90. Nekup to, dyž je to tak levný :-)
Flaška jako flaška :-)
https://www.youtube.com/watch?v=-mp1AXSCCaY
Zásadně ber rohovou krabici, v těch je mok z jižních svahů..
Opravdu kvalitní vína mají na krabici informace o vinařství, evidenčním čísle vinné hlavy, roce a měsíci sklizně, obsahu minerálů a bílkovin, údaj o stupni suchosti a co já vím co ještě.
Ty ještě kvalitnější tam mají uvedeny espézetky cisteren, které to před smícháním svezly z celého světa.
Byla by skoda nechat tohle tema opustit prvni stranku :-)
Tak jsem se koukl na tu doporucenou Takovou normální rodinku, 6.dil. Nema to chybu :-)
To s tim nadobim a kytkama si musim zapamatovat :-D
Ale ta pasivni rezistence uz je vysoka skola :-D
Jen se neboj, už se brzo dočkáš té reality :o)))
Kdy tě to vlastně čeká?!? Jestli to teda není tajné...
Mám pocit, že někdy kolem srazu. Nezměníme lokalitu ? :-)
Jako že bychom mu den před svatbou udělali v krámě takovou frontu na pastelky, že by tu svatbu prošvihnul :o)))
Vždyť on je tak nezkušený, že by nám za to ani nepoděkoval :o)))
Klidne v patek prijdte, to budu mit uz dovolenou :)))
Dyt ty jako zenska bys to mela podporovat, ne? :-)))
Tyden pred podzimnim nakole :)
Čtyřka (výročí) je taky inspirativní :-)
To nakoukej všechno. My to známe nazpaměť, vždycky když máme pocit, že bychom se na něco podívali, co by nás pobavilo, ale nechceme o tom přemýšlet skončíme u Takové normální rodinky nebo u M.A.S.H.
"Koníček nebude" může být pro tebe také osudová věta.
Jo, MASH je taky genialni :-)))
Konicek nebude? Myslis jako rikat to obracene nez chci, aby neco udelala? :-D
Koníček nebude?
Když přišla tetička ze svatby s Koníčkem, naléval se nějaký alkohol. Tetička Koníčkovi rázně skleničku odebrala se slovy "Koníček nebude".
Jo, aha, tak ten dil jsem zatim nevidel. Ale uz mam zkoukly 4 a 6 dil
To na to koukáš poprvé?!?
No to snad ne!!!
To snad patří do základního vzdělání, ne?!?
faktžejo, poprvé. už mi to párkrát doporučovali domácí, u kterých budeme s Julčou bydlet, ale víš jak, černobílý film... kdyby mě přinutili na 5 minut sednou k televizi, tak bych to měl zkoukané tak desetkrát :-D
obzvlášť ta pasivní resistence, to je něco. se musím naučit. (ale brácha ji zkouší na maminku, a je to teda na zabití)
On nemá základní vzdělání a chce se ženit!!!
Takový nerozum :o)))
no, vzhledem k tomu, že mám 2 sestry, a docela dlouho jsem žil doma, tak to, že jsou ženský jiný živočišný druh, který reaguje často naprosto nelogicky a nahlavu, to jsem už zjistil :-D
Na to, že máš dvě sestry a docela dlouho jsi žil doma si pouštíš pusu dost na špacír :o)))