V roce 2013 prodával Lidl sedla na kolo. Já jsem si to sedlo vyzkoušel a bohužel nekoupil. Protože jsem si myslel, že seženu lepší. Na přiloženém obrázku je to to horní sedlo. Vyzkoušel jsem spoustu sedel (i o řád dražších), ale žádné mi nesedlo tak jak toto levné z Lidlu pod značkou CRIVIT!
Nevíte, co to bylo za sedlo a kde by se dalo koupit. Nepovaluje se někomu náhodou doma? Díky.
Zkus počkat na další nabídku. Loni byla asi na konci srpna, nebyla jsem doma a 1. září jsem objevila stejnou nabídku v Udine, tak mám sedlo odtamtud.
http://www.lidl.de/de/sattel-griffe/c9507
Vyzkoušel a nekoupil? To jde? Lidl půjčuje sedla na vyzkoušení?
Nepujcuje, koupis si tam neco a muzes to bez problem vratit. Samozrejme ze ne nakousnutej rohlik nebo nacatej rybak. :-)
Funkční, nepoškozené, bez reklamace a bez důvodu? To přece není internetový obchod.
Mě jen zaráží, že si vyzkoušel a nekoupil. Chápu že to měl jen půjčené nebo na zálohu a ne s účtem.
A pokud si sedlo dostatečně vyzkoušel tak na nějakých 60 km a ví, že si seděli, tak pak mi vůbec není jasné proč ho nekoupil.
No udělal jsem chybu...
Obecně Lidl, Kaufland, Penny, Albert... umožňují vrácení zboží většinou do 1 měsíce a to bez udání důvodu. Samozřejmě nepoškozené.
Tyto obchody prodávají třeba i spodní prádlo a není ho kde vyzkoušet, tak i proto...
Tvarově je nejblíže SQlab, jenže je 20x dražší!!!
jo tohle sedlo mám volné. Akorát mám dojem, že trochu povrzávalo. Zítra se podívám, jak vlastně vypadá, leží v kůlně už dpst dlouho.
Do měsíce? To je dobrá půjčovna :-)
To snad i někdy vyzkouším.
Klidne a bez obav, uz jsem to parkrat vyzkousel. Uctenku ovsem mit musis na rozdil od monarchie, kde ji od tebe nechteji. To samy lze provest i v Globusu.
To jako fakt můžeš něco třeba 14 dní naplno používat a pak jim to vrátit a oni vyplatí peníze? Vždyť je to pak neprodejný.
Jestli jo, tak to se pak vůbec nedivím, že mají hromadu věcí zbytečně drahých, protože nějak se musí zaplatit sešrotování vráceného.
Je to tak, spotřební zboží tam můžeš opravdu vrátit bez udání důvodu, byt' se jedná třeba právě o proprděný sedlo. Pokud ovšem zboží nechceš a zároveň zjistíš nějakou vadu onoho výrobku, nikdy jim to neříkej. V ten moment přijdeš právě o onu možnost vrácení zboží bez udání důvodu a řeší se to jako běžná reklamace.
Jo, takhle podle nekvalitního obrázku vypadá jako moje sedlo SqLab 610. Dvacetkrát dražší, to jsi přehnal, stálo mě nějakých sedmnáct stováčů. A i když to z lidlu neznám, troufnu si tvrdit, že tam nějaký (odpovídající) rozdíl bude.
Ani sem to tolik nepřehnal. Jediný český prodejce, kterého jsem našel je tento
http://www.trailshop.cz/index.php?route=product...
No jo, ale ty srovnáváš tu moji "fabii" se "superbama" :-) I Sq-Lab dělá sedla v různých kategoriích, z různých materiálů a tudíž i v různých cenách. Mají vcelku laciné, obyčejné a taky s karbonem a titanem, tam už přitlačíš.
Zrovna včera jsem se stavoval v německém kšeftu objednat sedlo pro známého. Základní, ale spolehlivá a pohodlná šestsettrojka na treka za docela dobrých 50 €. Několik modelů kolem 70 a pak i za 130 až 200. Já u silničního měl krapet kliku na nějakou akci, jinak bych asi taky víc špulil a kroutil se :-)
Jo a ta podobná 610 byla tehdy za 70 €, euro bylo kolem 25 Kč.
Nejenže půjčují sedla na vyzkoušení, ale na požádání ti u pokladny změří vzdálenost pánevních kostí, stačí na pokladní vystrčit holou zádel....
A čím to pokladní měří, mají alespoň nějak cejschované palce?
Každá pokladní má přece pod pultem cejchovanej prdelometr.
Tak to neberu, jak to neodpalcují, tak tomu nevěřím :-)
Musis si ji ale vypucovat docista do cista a taky zastrkat hemoroidy kam patrej.