Zajel jsem si v únoru na Letňanský veletrh. Chtěl jsem sice něco koupit, ale nic jsem nevybral. Bohužel jsem se před odjezdem nepodíval na tyhle stránky a tak jsem o srazu nevěděl. Proto jsem jen s úsměvem míjel skupinku u campingového stolu a pomyslel si něco obdivného o nadšencích. Obdivného proto, že byla kosa až hrůza. Mrzí mě, že jsem u toho byl a přece se nezůčastnil. No....příští rok bude Sport Prague určo taky, že? Všechny vás zdravím a ty, co tam byli dvojnásob. Ahoj.
No vidíš a místní polobezdomovec v mundůru ochranky neměl nejmenší zábrany a jakmile se objevily první buchty na stole přihrnul se ochutnat od každé :o)))
Jo a zima nebyla, dokud svítilo sluníčko, pak už to teda bylo trošku horší :o)))
Tak to je mi tě moc líto, ale je vidět, že ti chybí taková ta správná míra "voraženosti". Já bych se klidně poptala, co že se zde nabízí a o jakou akci se jedná. Cizinec i bezdomovec to udělali a bez problémů se zapojili, i buchty dostali! Máš možnost dohnat to už letos na jaře - akce Šternberk a akce Novopacko. Jen tady číst! :-)))