Ahoj, zajímá mě názor na řidítka zde na adrese: http://www.aliexpress.com/item/3K-Full-Carbon...
Řídítka jsou komponent, který by jsem nerad podcenil. Je možné, že jsou opravdu karbonové za cenu cca 500kč když nejlevnější co jsem našel na eshopech u nás jsou od cca 1500kč.. Děkuji za postřehy, zkušenosti a rady. S pozdravem Petr
...to taky není náš e-shop a číňani dokáží být laciní....
To jo, ale cena je přímo úměrná použitému materiálu, zpracování a kvalitě. Z Číny jsem postupně nakoupil celo řadu levných věcí, v bláhové naději, že to další snad už takový šunt a aušus nebude. Marně. Teď už bych tam koupil leda něco nefunkčního, dekoračního. Řidítka teda ani náhodou. na to se mám moc rád...
Díky za zajímavý názor. No po zvážení to nechám "plavat" bo se mám rád. Našel jsem tam i krásné Americké Ritchey wcs carbon které už byly dražší ale i tak to nemá mou důvěru...
Jo, něco málo tam mají i značkového, asi i funkčního. Jenže za cenu blížící se zdejším, nebo německým e-shopům. A ten cenový rozdíl už za to riziko a možné problémy s garancí moc nestojí. Navíc u dražších věcí hrozí platba DPH, cla a spedičních poplatků za cla a daně.
Jo. My máme doma na sedačce dekorační polštářek a bylo u něj napsáno, že se o něj nesmí opírat. Asi čínskej! Dekorační! :-)))