Nebo dělají jen bububu?
Nebo nás budou buzerovat za vypití jednoho piva?
http://www.novinky.cz/domaci/374080-na-pivo-na...
Dělaj vlny, jako před každou sezónou. A pokud si budou hledět těch opravdu nalitejch, bude to v pořádku. No a pokud se někdo připlete do nehody a nadejchá (byť po jednom malým), má smůlu. Ale to platilo snad vždycky.
To ano, ty total nalité ať setnou.
Jen jsem zvědav jak mého kolegu karbonistu nudou přesvědčovat aby si namontoval zvonek, světlo a vše ostatní z povinné výbavy na svůj lehoučký karbon:-)
A taky by mně zajímalo zda budou pokutovat i těžce nalité chodce či bruslaře a koloběžkáře pohybujicí se po cyklostezce.
Světlo ani zvonek není povinná výbava. Zvonek vůbec a světlo jen za snížené viditelnosti(v noci)
Copak chodce, bruslare a kolobezkare, kdyby jenom to. Mne rikal poslanec z branne bezpecnostniho vyboru, ze se s tim svezou i pasazeri verejne, vlakove, autobusove a ricni dopravy. Za dva roky do toho spadne i letecka a lanovkova doprava a poutove atrakce. Je to fakt skandalni v pravnim state, nespa?
Už dávno si říkám, že vinařský stezky budou rájem pro kluky v uniformách. Páč kdo tady nenadýchá, jakoby tady nebyl.
Vedlejší efekty boje za bezpečnost provozu, co jsme mohli čekat ?
Když se na policii volá z řad účastníků provozu, (z některých v poměru k jejich podílu na přepravě docela dost hlasitě) "chceme vyšší přísnost" , tak se snad ani my cyklisté nemůžeme divit, že si naše česká policie vybere především měkčí cíle....