Kde můžete doporučit v Brně nákup obleční na kolo ?
Mám dva protikladné požadavky : dobrou cenu a dobrý výběr.Nemusí jít o značkové věci, stačí běžná "kvalita za rozumnou cenu". dík
Omlouvám se za překlep : samozřejmě jde o oblečení ...hlavně kalhoty.Začínám s kolem, a potřebuji se vybavit.
Jejda, on ti ještě nikdo neodpověděl? Tak za Brňáky napravuji:
Největší místnost s hadýrkama mají asi v Hobbysportu na Veveří. Já osobně rád nakupuju u Velo Hanák na Křenové, je to tam takový maličký, nicméně si vybereš z různých cenových kategorií, poradí ti. No a nebo si zajdi do nějakých těch sportovních hypersupermarketů, třeba Hervis ve Vaňkovce nebo Gigasport v Modřicích apod. Možností je spousta, kvalita a cena jdou spolu víceméně ruku v ruce.
Doporucuju Atex sport, maji dve prodejny v Brne . v Reckovicich a v Galerii na Orli (i do teto Te nechaji vejit i s kolem - coz se muze hodit v pripade vyberu cyklokalhot a jako prevence kradeze). Maji sikovnou oteviraci dobu - az do 19 hod. ve vsedni dny. Ale ted na jejich webu - http://www.atexsport.cz/atex.html - neni o prodejne ani slovo, tak nevim, uz jsem tam par mesicu nebyl. Jinak od nich mam dres, kalhoty i no-windovy kalhoty a spokojenost, umi i zaplatovat, nazehlovat reflexy, dresy na zakazku...
Prodejna na Orlí byla zrušena a kompletní nabídku Atexu mají také v krejčovství na Krkoškově ulici v Černých polích.