Jak probíhali dny Karviné? nevím mne zajímal pěkný výlet na kole i vlakem. Na kole jsem jel v době chladnějišího počasí a i to se držely teploty okolo 30 stupnů Celsia. Vyjel jsem ráno ve 4 na Vlak na novou železniční zastávku mošnov Airport. Vlak byl přímý a já po hodince dojel do Karviné na hl.n…
Pěkná pohodlná cyklostezka vede z Karviné do Dětmarovic okolo řeky Olše.
Okolo rybníků v Závadě jsem to ještě nejel. Jak to tam vypadá? polňačky s kalužema nebo šotolina?
Většinou polnˇačky záleží však na cestě, kterou si vyberete já jsem jel trošku objížďkou aby sem se podíval i do obce Závada a trochu více mezi rybníky.Ovšem pokud není sucho je to tam o hubu, však pokud je sucho trasa pěkná.
V prvním odstavci 5 chyb a překlepů - ne, díky, zase sis to evidentně po sobě nepřečetl.
Za mě palec dolů.
Ano přiznávám psáno na rychlo a plyvnuto z hecu. Omlouvám se.
Víš, co bych udělala?
Našla bych si volnou chvilku, ten textík bych si znovu otevřela a opravila.
To bys byl frajer!
Já tomu chlapci strašně fandím, už pro to, že místo čučení do počítače, nebo poflakování se jezdí na kole a ještě se s námi chce podělit o své zážitky. Ale chyb a překlepů tam má opravdu moc. Kismulu PROSÍM, než to pustíš ven, přečti si to několikrát a pak to teprve odklepni. Chyby děláme všichni, ale tohle je moc. Ale jinak piš a nenech se otrávit, uvidíš, že se to zlepší.
Uáááááááá!!!
Krucinál, jakého rodu je podstatné jméno "dny"?!?
Tak jsem text trošku opravil, jen doufám, že tam není více chyb než bylo.
Jak probíhaly dny Karviné? Nevím, mne zajímal pěkný výlet na kole i vlakem. Na kole jsem jel v době chladnějšího počasí a i to se držely teploty okolo 30 stupnů Celsia. Vyjel jsem ráno ve 4 na Vlak na novou železniční zastávku Mošnov, Airport. Vlak byl přímý a já po hodince dojel do Karviné na hl.n..
Zde jsem čekal na nostalgickou jízdu parním vlakem a jel jsem do stanice Karviná-město. Tato trať se již k pravidelné osobní dopravě nepoužívá. Jízda byla nádherná a já jsem měl výhled na rybníky kolem, kterých jsem zanedlouho projížděl na kole.
Dojel jsem do ŽLST Karviná-město a na kole pokračoval dále na konec trati, která zanedlouho končila a já se vydal po silnici na hlavní nádraží do Karviné. Zde jsem chvilku natáčel vlaky a brzy se vydal na kole dále.
Bylo horko, ale trasa byla příjemná,a kolem 10. hodiny jsem se rozhodl vyrazit k nedaleké elektrárně do Dětmarovic. Trasu jsem si vybral okolo rybníků v části Nové a Staré město ty se táhnou až k Závadě, z počátku vedla sice trasa po hlavní silnici na Bohumín, ale brzy jsem zahnul do vsi Závada a na kole se vydal přes obec. Po místních lesních cestách, které se na mapě najdou jen z těží jsem se vydal dále k řece Odře. Po jejím překonáním jsem se dostal až do Dětmarovic. Dále jsem jel po polní cestě k Železniční stanici, výhled mi tak tvořily komíny elektrárny Dětmarovice. Zde jsem fotil ještě několik málo vlaků a natočil pár videí a vrhl jsem se zpět do Sedlnic.
No a ze Sedlnic? Jako ráno jsem se vydal do Mošnova tak i odpoledne zpět přes obec Sedlnice a Skotnice. Zanedlouho jsem přijel přes město Příbor domů plný pěkných dojmů z výletu.
Něco bych ti tam ještě červeně opravila a pod text napsala dvojku. Hned se to líp četlo.
Děkuji jentak něco vyplivnout se nevyplácí tedka stahuju libre Ofice atˇ už mám kde to opravovat i bez čtení. To však neznamená, že to nebudu číst. polepším se. akorát jsem zjistil, že dyž si to přečtu tak chyb je co nejméně. Atak by v dalším článku teho mělo být opět méně. Ale zlepšil jsem se ne? ( :
Uvidíme :o)))
U tebe se hned pozná, jestli to dodržíš nebo ne :o)))
hm věřím, že ano. Je jisté, že nebudu psát jako profesor českého jazyka, ale můžu psát jako člověk.
(: