„Nejsem zbabělec a nezradil jsem sám sebe!" přesvědčuji se polohlasem na peróně nádraží v Savoně. „Sto kilometrů v lijáku, co bych z toho měl? Nezávodím, mám dovolenou!"
Pražce drncají a mrholení, co pozoruji z okna, mě utvrzuje v přesvědčení, že jsem udělal dobře. Za deset euro mě vláček doveze i…
Protože byla sobota a poledne, byl v tom asi městečku poněkud větší cvrkot než obvykle, po té promenádě nad mořem se na kole nesmí, takže takhle:
https://www.youtube.com/watch?v=GGKMiWawXP0
To bylo moje první moře u kterého jsem spal. Cap Martin v Monaku. :-) Je tam pěkně :-) Tak jsem přemýšlel proč jsou u nás lidi bez úsměvu. Myslím, že to nejlépe vystihuje jeden vtip. "Měj se dobře sousede. Ale ne zas moc. To bys mě nasral." :-)
Nádherně napsané ... už abych taky vyrazil... za 17 dní, už se to blíží, těším se na 14 dní jen sám se sebou....
Za 17 dnů? My vyrážíme už za 7... Ale ne na jih :-)
Na severu je zima, jedu na jih, Břeclav - Piran
Se zimou počítáme, neboj. Spíše se bojíme, aby náhodou nebylo teplo. Na to vůbec nejsme připraveni.
Tundrosexuálové :-)
To nepochopím, komáři, zima, noc trvá dvě hodiny...
To je jak když strejda Jára sbíral ty známky.
Něco, co selsky synek nepobere :-)
Asi naše pohnutky nejlépe vysvětlím citací z jednoho svého cestopisu:
Pokud si musíte položit otázku, proč pořád vyrážíme na Sever, když tam neustále prší, fouká, je tam zima a vůbec tak nějak lidsky nevlídně, tak tu odpověď nikdy nepochopíte.
Máš pravdu, člověk by se neměl snažit všechno pochopit, všemu porozumět a vysvětlit.
Přijmout věco tak jak jsou je mnohdy moudřejší.
Nejak tak, nas dva je lepsi brat jako prirodni katastrofu
čokoláda taky nemusí mít smysl :-)
Krása, jedeš přes Makaronii nebo Slovinskem?
Slovinskem...a nebudu spěchat
Už v pátek, sobotu a neděli, budu na svém novém Tern Pepíkovi projíždět Lake District v severní Anglii.
Heč :-)