Pro všechny negramotné.
Konečně se nám podařilo zřídit koordinační centrum a také poradenské ústředí.
Vy, všichni, co jste negramotní máte konečně šanci dostat se z pasti sociálního vyloučení.
Sledujte náš vzdělávací pořad na www.stopnegramot.eu.
Díky EU se podařilo realisovat tuto webovou stránku, která krok za krokem, systematicky a cíleně, vede negramota k gramotnosti.
Pro všechny negramotné: vyťukejte www.StopNegramot.Eu a řiďte se pokyny z obrazovky, pomůžeme vám.
P.S.
chvilku jsem koukal na Jílkovou a její hosty...
Nic proti, kdo chce koukat na Jílkovou, ať kouká, ale možná by stálo za to zvážit, zda u toho neztlumit zvuk:-))
Nač jen tlumit, když se dá zvuk vypnout.
A navíc se dá vypnout i celá televize :o)))
No já myslela, že chtěl na Jílkovou koukat.
Pokud nechtěl ani koukat, tak nejlepčejší je vůbec nezapnout.
Proboha!
Jsem zdravý muž vyššího středního věku.
Proč bych měl chtít na Jílkovou koukat.
Přiznám se upřímně, že se rád kouknu na ty dlouhonohé inlajnistky na Modřanské, ale nejsem žádný deviant, abych měl potřebu se koukat na Jílkovou.
Zajímalo mě to téma, a jak to dopadlO...
TV se dá vždy vypnout, a nejlepší je mnouhdy ji ani nezapínat..
Jo, platím si asi 100 programů a nakonec čumím na Jílkovou, jsem to ale magor...
Je to neuvěřitelné, ale přes těch sto nebo kolik tam těch programů je, v bedně furt nic kloudnýho nedávaj :-)
Já nevím, jestli bys neměl dostat čestný titul "Město hrdina" nebo nějaký jiný. Zkusil jsem si to pustit abych věděl na co narážíš, ale nevydržel jsem víc než první úvodní větu. Ten způsob mluvy moderátorky Jílkové nemohu vydržet ani s největším sebezapřením.
Tentokrát v tom Jílková tolik nejede, ale nějaká ta baba z ouřadu, ta právě poradila těm socialně vyloučeným a bezďákům, že víc informací získají na nějakym tom webu....
To mě dostalo.
Představuji si, jak ten bezďák vytáhne mobil, připojí se na net a nechá si na té webovce poradit, jak z té šlamastiky ven :-)
To vůbec není blbý nápad s nějakým internetovým vzděláváním přes www.stopnegramot.eu. Na to se dají báječně čerpat dotace, protože:
a) potřebuješ kámoše, který udělá ty stránky
b) potřebuješ kámoše, co ti udělá hosting
c) pak do toho budeš cpát ten obsah
d) navážeš na to projekt "tablety nezaměstnaným", protože je jasné, že nějak se k těm stránkám dostat musí a můžeš začít další kolečko.
To je lepší než nějaké tvoje počítání pevnosti a pružnosti, protože to má neměřitelné výstupy.
Jdeme do toho!
Už mě nebaví furt počítat, je načase začít vydělávat!
a) b) c) mám, d) bude sranda.
Máš ale někoho v Bruseli?
Tedy kromě Jourové...