A na co si vlatně zvědavý?!?
Je to zkrátka vydlaždičkovaný tunel.
No to jo, ale ten tunel je v současnoti za 46 miliard... Ty prachy tam někde musí být schovaný :D :D :D
Pokud máte pochybnosti, podejte oznámení, na neznámého pachatele.
Podle mého, o třetinu předraženo. Asi jako u té Kintetovi tyče. Protože úřady, magistrát, vlastné nikdo, nereaguje na moji oprávněnou žádost zveřejnění řádnéjo vyúčtováni nákladú, podám to oznámení.
Rozdíl několika miliard, ale princip stejný.
Někdo krade a magistrát to kreje.
Mě se nelíbí že se kradlo na Blance, stejně jako se mi nelíbí, že Tereza Vohryzková ukradla z veřejné sbírky 30 tisíc Kč, Kintera fakturoval čtvrt milionu, i když si přes palec umím spočítat, že materiál nemohl stát víc než 70 tisíc a tak se Kintera S AM obohatil o cca 100-200 tisíc, tedy prachy, které AM scházely, aby nekrachli.
Máte právo, pane Brahmo, pokud máte pochybnosti o Blance, podat to oznámení. Dokonce si myslím, že máte morální povinnost to udělat. Ukradli, podle vás, několik miliard. Podejte trestní oznámení, nebo držte hubu.
Já trestní oznámení podávám, protoźe, stejně jako v případě Blanky, mě Magistrát lže a kryje, dle mého, zjevné rozkrádání.
Já vím, krádež 150 tisís se s krádeži několika miliard nedá srovnávat.
Ale to nexnamená, že když někdo krade miliardy, Automat může krást desítky tisíc.
Podejte to, Vy, a všichni, kteří se cítí (právem) být tunelem BlNka okradeni. Když vás tu žalobu podá pár tisíc, bude z toho slušné čoromoro.
Já jsem na tu jejich malou zlodějnu sám, ale věřím, že je dostanu.
Tak si to pane JindroXXX užijte.
A co vy, co děláte?
Jezdíte Blankou na kole, na cyklojízdě.
Smějete se mému osamělému boji, za to, aby veřejná sbírka byla řádně vyúčtována.
Proč se nepokusíte o tu Blanku?
Chybí vám důkazy?
Osobní statečnost?
Jste přesvědčen že kradli, tak proč s tím nic neděláte?
Smějete se, když já s tím něco dělám.
Jste divní lidé.
S Blankou se už napálily minimálně 3 kompletní profesionální pražské rady a magistráty. Různých soudů kolem už bylo skoro nepočítaně. Celá jedna Rada pražských zastupitelů včele s panem Svobodou je kvůli Blance vyšetřovaná policií. Myslíte, že moje tresní oznámení by v tom udělalo nějaký posun?
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Pak je ovšem potřeba si uvědomit, omezenost zdrojů a zvážit zda má člověk reálnou šanci dosáhnout cíle a zda není vhodné směřovat vlastní energii tam, kde je šance na úspěch a kde to je rovněž smyslupné.
Jinak totiž hrozí rizoto, že dopadne jako důmyslný rytíř Don Quijote de la Mancha.
A mohu se zeptat co hledáte vy? :D
Uklízení lesa od bordelu je bohulibá činnost... Kolik jsi toho letos uklidil?
Zcela jiné téma uklízení lesa. Změna systému (můj nazor). Zbytečné uklízet. Nedělat bordel. Zálohovat Pet flašky. Mimo téma.
Takže nic neuklízíš. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Ale souhlasím. Nechci uklízet lesy, mám důvody. Ani jsem to nikde netvrdil, ani o tom nepsal. Na rozdíl od Brahmy a jeho investování Blanky:-).
Pro upřesnění. S kolem do Blanky.
Jak se investuje do Blanky? Nemám o tom vůbec ponětí, natož abych to dělal. Jak mám investovat "s kolem" do čehokoliv?? Jsem z toho poměrně na rozpacích, nerozumím vám.
Ach, přestanu psát heslovitě, nechcete chápat. Psal jste o tunelu za 46 miliard. Dle Vašeho sdělení a reakcí na následný článek Jindry jste s tím měl problémy. Pokud mi to vadí hledám způsoby nápravy (např žaloba) a nebo hledám důvody, proč mi to vlastně nevadí. Nic víc, nic míň. Doufám, že rozumíte. Nebo opět né?
Jsem se v tom už úplně ztratila.
Prosím Vás, na těch 46 miliard se přišlo jak?
Ne, že by díra nestála hodně a nebyla hodně předražená, ale jak se došlo právě k tomuto číslu?
No to jo, ale ten tunel je v současnoti za 46 miliard... Ty prachy tam někde musí být schovaný :D :D :D
[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 16.04.2015
Autor: Brahma
Jezuiti strašili lidi peklem. Hitler židy. Stalin kulaky. A Auto*matčíci Blankou... :)
Ty vole já se fakt snažím, ale tohle je na mě moc, to je děsivá schíza. Opravdu jsi tak mimo, nebo si jen děláš prdel?
Ty nám tady vlastně pořád dokola říkáš tohle:
Já (já! já! já!) se dal do osamělého, a osobně statečného boje s krvelačnými blechami!
A co vy, co děláte?
Proč se nepokusíte o toho tygra?
Chybí vám důkazy?
Osobní statečnost?
Proč poslední?
Já bych zase tak skeptický nebyl. Myslím, že koncem léta to půjde určitě taky a při troše snahy tak i příští rok zjara zase.
To muselo bejt hustý kino :-)
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku...
Jen tak na okraj... Dfenky zkoušely páchat přestupky a narušovat pokojný průběh shromáždění.
Ale docela zvrtali načasování, takže z Orebitské se dostal před CJ pouze vůdcovský vůz. Zbytek tam zůstal viset.
To auto, co stálo tak blbě uprostřed silnice v Husitské a zužovalo světlou šířku silnice bylo Dfenek? To by odpovídalo. Celkem jsem nechápal, proč tam vjelo a proč riskuje odření v tom davu cyklistů. Nebylo na sjezdu z magistrály do ulice Ke Štvanici druhé stejné?
Ještě ten autobus na magistrále, to byli taky voni. Jsou všude, i teď se na mě dívají, ale pssst ...
Na fotce tunel Blanka krátce po dokončení s hlavním architektem...
Tak KONEČNĚ je jasné, jak to s tou krytou cyklostezkou ve skutečnosti bylo a je...
https://www.stream.cz/blanik/10005587-cykloblanka