Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tretramy Lake, chtěl bych si nějaký pořídit a od této značky se mi asi nejvíce líbí. Rozhoduji se mezi MX 225 a MX 165 nevíte jestli ta pětistovka je poznat? A co MX 101, ty nemaj pásky.....
A co Specialized Taho.
Nabídka je velká, ale co pro člověka co jezdí a přitom fotí a to musí sesedat a chodit....
Dnes jsem si koupil LAKE MX 165 http://www.bagbike.cz/?cmd=701 v černé barvě, na špici mají dva měnitelné hroty, vibramovou podrážku, šnůrky a tři pásky na suchý zip. Stály mne 2390,- Kč. Někde v diskuzích jse se dočet že je potřeba dát pozor na číslování-můžu potvrdit, běžně mám velikost 42, ale tyto tretry jsem si vzal 43. Ještě jsem v nich nejel, jen jsem si zlehla namontoval kufry a chodím v nich doma :-) zdají se mi i na běžnou chůzi velmi pohodlné-pro mne ideální, na vyjížďkách si rád zajdu na pivo a nepohodlnost by byla na obtíž. Na noze sedí výborně. Rozdíl mezi MX 225 nevím... Další info přidám až se v nich projedu :-)
O číslování jsem psala já a týkalo se to diadorů ne lake.
Ale jak je vidět, i tady je číslování trošku hnuté...
Musím říct, že i já jsem na lake koukala, ale zdály se mi příliš "tvrdé" - nechci tretry, sháněla jsem "turisty" a ty se mi teda moc nezamlouvaly...
Taky jsem se hodně dlouho díval po turistických botách, chtěl jsem na vyjížďce se i projít po okolí nebo po zajímavých místech, no a pak jsem zkusil obout Lake MX 165 a už jsem nechtěl nic jiného :-) v těch botách se dá pohodně chodit, mají zapínání na 3 pásky zuchého zipu a vibram podrážku -> PARÁDA :-) ale je to jen můj názor, každému vyhovuje něco jiného.
Mám už dlouho lake jakýsi na tkaničky (vybíral jsem ty nejlevnější) a su s nima spokojenej. Dá se v nich taky velmi pohodlně chodit. Taky mám Lake sandále a jsou taky dobrý. Ale s jinýma značkama zkušenosti nemám, třeba jsou ještě lepší:-)
Mam od lonskyho jara ty 165 a jsem spokojenej.Pokud ti sednou na nohu tak muzu doporucit.Jestli je poznat petistovka oproti tem 225 taky neporadim,videl jsem je jenom v obchode.
Od Lake se mi moc líbí ten letošní zimní model, s otočným utahovacím kolečkem, kožené... Už jsem je i viděl v reálu na Honzovi a nemaj chybu :-)
Jo tak to musím potvrdit. Ty fakt vypadají dost dobře a Honzík si v nich úžasně lebedí. Jediné, co je na nich hnusné je ta cena...
To je fakt, za boty bych tolik peněz nikdy nedal...
Vypadají ale dost super...
Ještě se koukni sem http://www.bikecentrum.cz/uvex.php?nodeId=192...
Letní botky z klokaní kůže... Cena pouhých 9500,- ;-)))
Jinak stále pokukuji po MX165 a pořád se nemohu rozhodnout jestli jo nebo ne...;-)
Jo tak na ty jsem také koukala, ale svému kontu jsem o tom ani neříkala, aby se neleklo :o)))
Nicméně vypadají pěkně...
To chce je zkusit, pak se budeš rozhodovat lehčeji :-) Mě nabízeli ty MX 165 stříbrné, ale černé zvítězili na plné čáře. Jo Lake MX 400CFC s karbonovou podešví, klokaní kůží a "super" :-) cenou to je mazec! Dost se mi líbí i tyto SIDI http://www.nassa.cz/fotkyNEW/DragonSRS_black.jpg cena je 7200,- Kč takže si o nich můžu nechat jen zdát :-)))
No ale co s takovejma botama, to člověk poškrábe a hned je litr pryč, pak se bojí vůbec v tom jezdit...
Jo a to není na mojí cykloturistiku, musí se v tom dát chodit... ale zase to sou třeba boty pro líné zbohatlíky.. :-)
Zase na druhou stranu, když si někdo koupí kolo za 170 litrů, tak takovéhle boty k tomu je již maličkost...
Jenže pak s tím vyjede na jaře do Hvězdy a zaprasí to všechno stejně jako já to svoje za 40 :o)))
nebo za 180 litrů :-)
http://www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?id=929...
:-)
to už by mohlo mít za ty peníze aj motor nee? :-)
To james74 - tak na tohle kolo jsem na SportPrague zírala s otevřenou pusou. Docela by mě zajímalo svezení, jenže než GT bude dělat u tohohle modelu testovací jízdy...
No, budu asi muset navštívit svůj servis a zjistit u chlapců, jestli už se jim to dostalo do rukou a co na to říkají.
No tak už mám taky ty 165, na chození super, zkoušel sem je ve škole na spinningovym kole a docela super!
Zatim sem nadšenej, že bych na těláky nosil ještě tretry????
No vidiš to:-) dyť říkam na chození jsou 165 vynikající, je to aj tím že mají tu špicu tak trochu nahoru.
Teda mě se zatím Lake zdály takové tvrdé, ale vy mě snad ještě přesvědčíte, že do nich půljdu.
Má je totiž můj prodejce a já kolem nich celý rok akorát kroužím a váhám...
Tak to asi také vyzkouším...
Ale je fakt, že se Lake staly poměrně rozšířenou obuví - už v nich jezdí kde ko, tak asi fakt tak špatný nebudou...