Už jsem si kolikrát říkala, že končím s blogy, ale zas mi to nedá. Mám radost, že se mi konečně splnila touha po přenocování v zimě. Pro mnohé to není nic výjimečného, ale myslím že moje okolí považuje podobné nápady za bláznivé. Vlastně to bylo přenocování na jaře, ale se vším všudy jako uprostřed…
Podle fotek hezký, ale i tak jsi mě překvapila. Nějak jsem předpokládal, že něco takového je pro Tebe běžné, no, nebylo. Tak Tě vítám v Klubu.
Jsi blázen!
Závidím, protože k tomu jsem se ještě nedopracoval.
A asi nedopracuju, protože sníh fakt nesnáším.
Jsi vážně dobrá.
Jsem, nadšený.
Já se k tomu dopracovala až teď. Manžel se nechal konečně přemluvit a nezmrznul. Bouda byla dobře izolovaná sněhem. Podle okolních kamer bylo ráno v 6:00 jen -7,7°C a o půlnoci -5,1 a -5,8°C.
Když jsme potmě boudu konečně objevili, v té době nebylo vidět na krok, svítilo se v ní, takže byly dost velké obavy. Ale byli jsme mile přivítáni a vešli jsme se. Ona se pak teta ptala, jestli jsme měli něco zarezervováno. Babiččin dotaz byl, kolik ta chatka stála.
Co vymyslím dalšího?
Gratuluji k dalšímu "poprvé" :o)))
Stejně je to úžasné, že v našem "mladém" věku se pořád nějaká poprvé objevují :o)))
Je. Jako by to nějak dřív nešlo nebo nás nenapadlo.
Chytla mě nostalgie pyramidálních rozměrů :-D
Na sníh jsem dříve jezdíval běžně, ale pak odpadly doprovody a su u ledu :-) Jen jsem si letos s hrůzou v hlase uvědomil, že už nerozdělám oheň bez sirek/zapalovače. Letošek pojmu jako ohňově výukový. Koupím si i ocílku a seženu pazourek u nějakého geologa.
moc pěkné, obduvuji,ačkoliv mám také radost, když je něco poprvé, tak nocování na sněhu už asi nikdy nevyzkouším, jednak mi je často zima a nerada opouštím postel. a dotazy z okolí chápu, také už raději nevysvětluji, proč jedu půl dne do kopce, když bych mohla jet jen podle vody.
"... jedu půl dne do kopce ..."
Je ten dokopec tak dlouhý nebo jedeš tak pomalu?
8-)
někdy obojí :-), i když v horách se do kopce jezdí skoro pořád, nevadí mi, mám je ráda, ale dost lidí kolem to stále nedokáže pochopit.
Dost lidí nemůže pochopit ani naše ježdění po rovině.
Tedy spíš než to ježdění, to cestování natěžko.
Že prej v našem věku...
Každý má rád něco jiného.
Někdo se štve do kopců a do dálek, někdo se na to dívá jen v televizi.
A pak od té televize píše zasvěcené komentáře do diskuze na Nakole.cz :-)
Já mám televizi jen na stírání prachu a na poplatky. Počítač mám v kuchyni :D
... jak se televizí stírá prach? asi blbě, co ...
Zkus to někdy prachovkou (flanelový hadr, cca 40x40 a pohoda)
Střílel jsem z luku a dojel ke mně 75 letý jezdec na kobylce. Vy střílíte z luku? ve Vašem věku? tak jsem mu odpověděl a Vy jezdíte ještě na koni? Ve vašem věku? Tak jsme se tomu zasmáli a já mu doporučil maďarskou školu střelby z luku za jízdy na koni. Ale když jsem mu o tom povídal, nevypadal, že by si to chtěl zkusit. Asi už je těch 75 let na takové skopičiny moc. :-)
A přitom mi vyprávěl jak si jako kluk dělal vlastní luk z lískového prutu a jak mu praskala tětiva, protože nemohl najít kvalitnější špagát. :-)