18.4,2015 nám.Jiřího z Poděbrad,konec v Praha-Holešovice.pojede se tunelem Blanka
Na webu auto-matu píšou že 16., tj. ve čtvrtek, nikoli v sobotu. Pokud to fakt bude Blanka tak po dlouhé době zase pojedu na cyklojízdu :-)
http://praha.idnes.cz/velka-jarni-cyklojizda...
Hmmm, to vypadá že asi fakt jo.
Já se snad zúčastním, když je tak zajímavá trasa :o)))
Konečně bude ten tunel k něčemu užitečný - při cyklojízdě se nebude blokovat doprava, ale proběhne pěkně v podzemí :o)))
Tak pravda, nebyla ta cklostezka zadarmo, ale pořád lepší využití než to zasypat :o)))
Jen teda ty reproduktory na hřebetě cyklistů a pouštění muziky z mobilů mi radost nedělají. Já randál moc nemusím a hudbu dunící v tunelu už vůbec ne...
Při počtu několik tisíc účastníků není možné vyhovět všem ve všem. Trochu tolerance.
Zkušenost je taková, že při velké délce, kterou Cyklojízda mít bude, není problém najít místo kde zrovna nic nehraje.
tak to ze mě budeš mít radost, pokud pojedu beru soundsystem 3000W na nákladním kole.V tunelu to samozřejmě vosolim.
Ale ta diskuze je „super“.
> já osobně skoro denně vidím cyklisty v Podolí na silnici, kde je asi 2 metry od nich snad nejznámější cyklostezka v ČR (pro mimopražské: ta „cyklostezka“ končí mezi skálou a betonovými bloky)
> Když někdo chce jezdit na kole (nebo běhat maraton), nechápu proč to dělá uprostřed města.
Navíc proč ta akce není zde v kalendáři akcí?