Ahojte všeci. Mám dotaz na ubytování v Údolí Bílého potoka. Jedná se o Haluv mlyn. Chystáme se tam v červencu. Psal sem tam a zatím se nikdo neozval. Tak nevim co si mám o tym myslet. Dik za každé poznatek od vás kdo ste tam byl.
Petr.
Možná zkusit zavolat. Když nezvednou telefen je to jasné, není to mlýn ale bouda ;-)
Já bych tam na noc nejela, ve mlýně straší velkej černej pes a mrtvej kostelník.
Vezmi s sebou svazek česneku, ten je na všechno ...
Nejlepší je velkej černej pes na česneku :-)
Jak odrovnáš kostelníka?
dyš je mrkev
8-)
Zombie apokalypsa - dlouho očekávaná hra všemi postapo
Zdarec. Já myslim že tam nestraši aspon podle jejich stránek. haluvmlyn.cz. Vypadá to tam docela dobře. No volal sem tam ale vzal to nějaké chlapik a o tym meilu co sem psal že řekne kolegovi co má na starosti ubytování a ono pořád nic. Tak nevim co si mám myslet.
Mi se v Polsku stalo, že na dotaz, zda v jejich zařízení smíme přespat, chlap akorát řekl, že "zapyta žony". Takže V tvém případě to bude cosi obdobného, akorát se bude spíše jednat o registrované partnerství. ;-)
Prostě se na ptaní vykašli a přijeď tam. Maximálně z toho bude ještě větší dobrodružství :D Ze spaní pod širákem mnoho lidí v našich krajích nezahynulo. Zajména ne v létě.
Ostatně, kilometr odtam je kultovní restauant Šmelcovna, kde se báječně spí pod stolem.
Má nás být 11 až 12 lidi. Majó tam tolik stolu? A jinak na tu Šmelcovnu se těšim. Máme rádi takovy klasicky osvěžovny.