Po Ivče a Jirkovi přidám i já svůj report z letočního Brněnského brevetu 200 km.
Start byl jako obvykle na na konečné čtyřky. Oproti minulým létum se složení jezdců drobně změnilo. Po formalitách a vysvětlení brevet karty jsme o čtvrt na osm vyrazili přes Brno na jih. Už v Brně bylo potřeba drobná…
Pěkné doplnění komplexního pohledu.
(A musím říct, že jakožto zainteresované osobě se mi letos ty popisy čtou úplně jinak než loni. :-)
Taky jsem běžel marathon, vlastně jen 32 km, z čehož jsem polovinu šel pěšky
Vím, jak se marathonec cítí.
Jsem zainteresovaná osoba, vlastně marathonec :-)
Takhle jsem to nemyslela. Výkony nesrovnávám. Ale to, že když čteš popis cesty, tak ho vnímáš jinak, když každý bod (no dobře, jen dvě třetiny bodů :-) a každého účastníka prostě před sebou vidíš. (Shodou náhod včetně toho kolemjedoucího, co se "bez představení ptal po Radkovi", protože s nimi dvěma jsem byla na kole - rovněž povětšinou ve zdvořilém odstupu - o týden dřív.)
Je to trochu jako rozdíl, když se probíráš fotografiemi ze svých dovolených - a když koukáš na album, které ti ukazují na návštěvě.
Já ti rozumím, jen jsem si rýpnul :-)
Já bych do toho asi nešel, porvat se s 200kou to jo, ale projíždět těma kontrolama, při mém tempu jistě na chvostě všech zúčastněných, by mě psychicky vyčerpávalo víc, než to valit sám.
Co jste vlastně udělali Jirkovi, že vám naplánoval trasu přes jeden z největších kopců Pálavy? :-)))) (2km/180m převýšení)
Dalo se to v pohodě objet jinudy.
Jirkovi nic. Ale silničáři se zrovna rozhodli opravovat tam silnici.
Sanují stráň strženou (i se silnicí) při loňských podzimních povodních.
Nejlepší objíždka na kole je: http://www.mapy.cz/s/gU12
Povrch pěkný asfalt, kromě asi 200m betonky (ale i ta je v pododě sjízdná na silničce).
Díky za info, objízdnou trasu sjízdnou na silničce možná ještě budem potřebovat, mají to tam mít zavřené až do června. A navíc už jednou slibovali otevření a pak přišli na to, že ještě cosi je horší než se myslelo a bude to na delší dobu.