Termín: 28.03.2015
Místo: Praha, Praha - Masarykovo nádraží
Zatím minimálně se čtyřmi kamarády plánujeme výlet do Poděbrad(tam se dopravíme vlakem). Sraz na Masaryčce pod tabulí v 8,35. Vlak odjíždí v 8,55, takže dost času na nákup lístků.
Ad trasa - přijedeme do Poděbrad v 10,10. Máme před sebou cca 50 km cesty, takže doufám, že to i s přestávkou na…
Kromě toho že už mám jinou akci, mám dost podobný názor jako Pepíček. Praha - Poděbrady - Praha je pěkný výlet na odpoledne, ale proč do toho míchat vlak? :-)
Důvod je jednoduchý. Pro nás je hlavní dobrá parta a zábava a to je důležitější než najeté kilometry - pokud bych řekl, že pojedeme i do Poděbrad na kole, tak 1-2 lidi z té party nepojedou. Omlouvám se tedy za pohoršení nad využitím vlaku :) Prostě celkově nejsme žádní zdatní cyklisti, tak jsem to zde nabídnul, protože jsem si říkal že i zde může být někdo pro koho je ideální výlet kolem cca 50-60km.
Jaký jste věkový průměr?
V tom čísle je překlep anebo před tím chybí jednička?
Vy jste jak malí děti.
No tak holt jedou "jen" z Poděbrad do Prahy.
Devadesát! Sto! Stodeset! Devadesát?!? Stodvacet! Jeď, jak ti říkám!
Kilo v té rovině musí být na naprostou pohodu i pro skoro netrénované jedince.
V tomhle úseku a s partičkou je to na pohodu právě takhle.
Ta cyklo je docela ouzká a frekventovaná.
Kdysi jsme to s nakolákama také jeli -my teda zKolína, ale na Čerňák to pro nás tehdy bylo tak akorát.
OK, nevěděl jsem, jak to tam vypadá. Pak jo, pak je to na pohodu takhle. Motat se mezi bruslařama, pejskařama, kočárkama, matkama a volně pobíhajícíma šklebákama, se v rozumné rychlosti nedá... ;-)
Tak hlavně všechno OKOLO je o víkendu lepší než ta cyklostezka :)
Dokonce i stará poděbradská je výrazně lepší a bezpečnější, je tam spousta alternativních tras po obou stranách Labe, ale tamní cyklostezka není pro tak dlouhý přejezd vhodná, mám jen jedny nervy :D
Pamatuji si, jak jsem kdysi, mnógo godov taomu nazad, před zarytým cyklistou prohlásil, že za celý víkend jsem "dal cca 70 km", ten jeho útrpný výraz v životě nezapomenu... :D
No vidíš, já dneska dala 30 km, viděla jsem spoutu zajímavostí, zážitků mám plný pytel a co si kdo o tom množství km myslí, to mi je srdečně u brusele.
Hlavně když já jsem nabitá energií na celý týden a je mi skvěle :o)))