Dobrý den, tak předně bych zmínila, že jsem tady měla dotaz ohledně osvětlení né kola ale osoby čelovkou, jestli se vyplatí koupit si na kolo kvalitní a dražší čelovku, ale někteří zde přítomní to pojali jako záminku k posměchu nikoli dobrě poradit a tak jsem se ani už se svým příspěvkem nevešla do dané diskuze ale to nevadí. Jinak čelovku jsem myslela ne jen na kolo, když člověk třeba s dětmi ve vozíku nedej bože musí jet po tmě ale i na pěžný noční pohyb po kempu jako na čůrání... Každopádně mažel už to vyřešil a koupil ty stejné co mají známí, pravda už mají větší děti. A ještě pro vrtaly, aby to byla pořádná reklama jsou to nitecore HC50 a máme hned 2!!! A konečně k tématu! Doporučíte mi někdo nějaký kolařský kemp v lednickovsltickém areálu? Rozhodli jsme se se že tohle bude asi cíl naší cesty!
Pořádná reklama by to byla s vloženým odkazem. Kdo se s tím jako má hledat?!?
U té první věty si ale musela být slušně nažhavená. Tu se mi celou rozluštit nepodařilo :o)))
Když to "mažel" vyřešil, tak to máš dobré. :-)
Jinak v Lednicko-valtickém areálu na výběr moc kempů není. Buď Apollo u Lednice nebo Hostel a camp ve Valticích u nádraží (bývalé železniční učiliště).