Je uterý a já sedím tu na notebooku a píši jeden z mých článků a večer se vydávám na malou vyjíždku okolo Bzence. Jak jsem však prožil další dny, zde v Bzenci? Ve středu jsem vstal trošku později než vstávám obvykle (okolo osmé ranní) a do bzence jsem se měl vrátit již kolem dvanácté, ani to mne…
Chválím, zas je to češtinsky o kousek lepší :o)))
Hlavně vydrž.
Děkuji za pochvalu a vidíte nepsal jsem to na mojem PC. kde by mi to šlo lépe. : D
Ale né že usneš na růžích!!! :o)))
Tož to se snad ani nedá! Ty trny a tak... :)
A místo spaní aby jeden furt zachraňoval nějakou princeznu :o)))
Mrdat princeznu!
(promiň, ale fakt jsem "musel", nedalo se odolat) :-))
Mimochodem proč vlastně chtějí draci princezny za ženy? Souložit s nimi nemohou, (je to technicky nemožné), na vaření princezny asi moc neužije, jsou rozmazlený a na sežrání moc malý a hubený.....
Na druhé straně - mít za švigrfotra krále taky není zahození. Co nevyženíš, to nikdy tak rychle nezískáš... ;-)
Který drak chtěl princeznu za ženu?!?
Drak jí chtěl vždycky jen k obědu, ne?!?
Láska prochází žaludem! Teda vlastně žaludkem! Neznáš? :)
Tahle verze "Šípkový" mi zůstala utajena :o)))
Ty neznáš ten kreslený vtip, jak před lůžkem Šípkovky je fronta nadrženců a ten, co je na řadě, dostává instrkuce: "můžeš si s ní dělat, co chceš, jen ale nesmíš líbat!"? :)
var B - "mrdat" taky znamená kašlat na to, nechat to být, "chuj s tim" ;-)
...a na čem jsi to psal, "sedíc tu na notebooku"?
Dobrý Kismulu
Pár chyb tam ještě je, ale lepšíš se nám chlapče. Ještě trochu zapracovat na slohu, ale ke čtení to je.
Vydrž, jezdi a piš. Přeji tě hodně zdaru. Jo a fotky jsou super.
Hele jen tak mimochodem - mám pocit, že máš sedlo nějak moc nízko, musíš se při šlapání asi dost nadřít...
Super clanek! Diky!
Jinak..jak se jezdi v riflach?
a jinak špatně doporučuju speciální dresy a lechké oblečení jako používám normálně :D
Prosím o překlad do češtiny, (ani) Google Translator nerozpoznává jazyk. Dík. ;-)
Já bych se o to s dovolením pokusil: "Spešl dresy jsou na hovno, nejlepší je jezdit ve vytahaným bavlněným triku..."