Jaro je skoro tu,je načase zveřejnit srazové trasy
páteční Zoologická nás zavede k ZOO na Sv.Kopečku
sobotní Kosířská povede na hanácký Mt.Blanc - Velký Kosíř
nedělní Tovačovská vede přes Hradecký rybník do Tovačova.
Trasy jsou v "mokré" variantě,tedy sjízdné za každého počasí,snad jen průjezd přes Hradecký rabník za velkého vynecháme a uděláme malou asfaltovou objíždku.
Délka tras je pohodová,pitný režim budeme moci dodržovat bez problémů.Každou trasu bude možné náležitě prodloužit či zkrátit pro snadnější orientaci budou trasy značeny.
Z pověření strejdyLibora vkládám odkazy na trasy:
Zoologická
http://www.bikemap.net/en/route/2925660...
Kosířská
http://www.bikemap.net/en/route/2925369-kosirska/
Tovačovská
http://www.bikemap.net/en/route/2925415...
Při troše štěstí bude možné se potkat s moravskou Cyklobandou, kteří mají mít sraz opravdu blízko, minimálně při sobotní trase. Ale ještě není známo ani kudy se pojede, ani kdo vůbec pojede. Já budu nejspíš volně přebíhat.
No uvidíme s Ivkou jak to s náma bude, měním práci a v půlce května mám rozjíždět novou hospodu, takže nevím jestli to půjde si vzít alespoň nějaké volno.
Jediná omluvenka je, pokud by to byla tvoje hospoda. ;-) To bych se stavil na "kolaudaci"... :-))
Máte to "zarožkem", přijeďte. Třebas i jen na otočku, máte to cca 45 km po ose. ;-)
Abychme si oživili do čeho jdem.
Dobře, žes to vytáhnul, blíží se to rychle.
Dostal jsem úplatek - hruškovici, tak ji beru s sebou - ovšem je vůbec vhodné na nakolácký sraz brát kořalku? :-)
Jak tě takový dotaz vůbec mohl napadnout? :-)
No vzhledem k tomu, že právě s Mášovou a Chvojkovou diskutujeme na téma jakou stranu že to půjdeme podpořit na 1. máje, tak mě to prostě napadlo... :-)
Na podobné úvahy je hruškovice určitě dobrá, tak snad byl úplatek dost velký aby alespoň někdo ochutnal :-))
Na fóru bych psal jako úředník raději o všimném, ale i tak velmi opatrně, aby si toho raději nikdo nevšimnul ...
Úředník neúředník - pokud bych něco takového obdržela, tak se o tom nebudu šířit absolutně nikde :o)))
Nádherná ukázka co si lidi všechno myslí, když někdo řekne úplatek. Nějak se zapomíná, že za úplatek (úplatu) dělá ledaskdo, ledacos, třeba pomoc stařičké sousedce se složením uhlí za lahvinku hruškovice.
Styďte se, takové ošklivé myšlenky. :-)
Já žádné ošklivé myšlenky nemám. Já právě vím, že pod tím slovem si valná většina představí něco, co vůbec nemusí být pravda...
Jenže pak se to těžko vysvětluje...
Podívej se na Ratha - nesl si domů "sedmičku" od přátel a co se z toho nadělalo :o)))
Jenomže není sedmička jako sedmička a Ai nabízí hruškovici a ne smetanu :-))
Budu trochu "rozvraceč", ale protože pojedu na sraz s mladým, který toho tolik neujede, musím vymyslet trasy zkrácené.
I když tu páteční by dát mohl. :-)
No na té páteční je nejvíc kopců,ale poradím zkrácení,tak aby jste dali zmrzlinu z Opočna ve Velké Bysrřici.
Tam znám super cukrárnu,byli jsme v ni ve čtvrtek!!!!! Vezmete e s sebou?????
V kolik se v pátek vyjíždí? Nevím jestli stihneme přijet ve čtvrtek večer. ( No a navíc mám čerstvý zánět v oku, takže pokud by se to alespoň trochu nezlepšilo tak budeme moset ostat doma )
Když je čerstvý, tak to v pohodě vydrží :-)
Nasaď slušivou pásku, to ještě nikdo nemá, a nevymýšlej :-)
Vyjíždí se v devět,ale bude-li třeba na vás počkat,nebude to problém,časová rezerva je.
V týlovém zázemím budu aspoň škrtit rosničky, aby neblbly s počasím :o)))
Škrtila jsi dobře, pršelo jenom v noci. :-)))
Vodu docela ohlídala, větry už moc ne :-)