Podobně velký, jako kdyby sis na horské kolo přidělal boční stojánek, na řidítka vlaštovky rohy, k černozeleným tretrám vzal modročervené rukavice... :-) Jede to ? Vyhovuje ti to ? Jestli jo, tak paráda. Jestli ne, tak to změň. Průšvih to určitě není, maximálně může bejt, že na jiných gumách by to mohlo bejt lepší.
Ressp. byl jsem zvyklý na 2,2 jezdím závody, nejde o čas ale o to nerozbít si hubu :-) nevím jak se budou chovat na kořenech a bahně, nebo a šutrch v bahnu...
To nejlíp poznáš na těch kořenech a šutrech. Co jsem takhle v terénu viděl, tak asi přímo o šířce gumy to nebude, zahlídnul jsem svižníky a šikuly jak na širokých gumách, tak i na poměrně úzkých. Vyje na tom opatrnějc, přitvrzuj a jestli to nakonec pojede stejně jako ty 2.2, tak je to jedno. jestli tyhle budou mít limity, přezuj.
No je u nich uvedeno že jsou určené přímo na mokro do těžkého terénu a že zvládají bahno a kořeny, jen já idiot jsem přehlédnul ten rozměr (dostal jsem je pod stromeček a nepřekotroloval jestli te to to oč jsem si psal :-) ) a dneska když jsem je nazul jsem zíral jak jsou úzké... Zná je tady někdo????
A co mají říkat chudáci cyklokrosaři, když musí jezdit v bahně na pláštích max 33mm širokých. :-)
Záleží jakou máš techniku, někomu 2,0 stačí, někoho ani 2,5 nezachrání.
To poznáš, s tímhle pláštěm zkušenosti nemám, já používám tyhle http://shop.dolekop.com/pneumatiky,-plaste-mtb...
1260g, to jako jeden?
Ten chlap musí mít ukrutnou sílu. :-D