Klasickej mužskej! Aby mohl oslavovat, vyhrabe již dávno zapomenutý svátek! Jediné, co tě (trochu) omlouvá, je ta tvoje bolavá zraněná noha. Asi se pěkně nudíš, co? 8-))))))
Už je to dneska tak - každý dobrý počin musí být po zásluze potrestán!! :))))
Pracovní svátek ,to se muselo .Dostala jsem kytičku.Byla drahá .V našem podniku jsem platila ROH a nic jiného než to a hrnek nebo sklenku .Jsem ráda že to zrušili.Užívali si za naše ....Přeji všem pěkné počasí a lásku-bude brzo jaro.
Jak "ráda, že to zrušili?" My to v práci oslavíme příští týden. Spojíme to s oslavou vstupu ČR do NATO. Pro jistotu. Člověk nikdy neví. Třeba někdo nečekaně přijde. A kdo co může oficiálně namítat proti Varš... pardon - NATO... :-)))
Airline, pro sichr připijte i na Usámiče Alkajdu. Člověk nikdy neví.
Zapomenutej? Nezapomenutelnej! Jen vzpomeň, co zábavných historek ten svátek zapříčinil; o nezvěstných, raněných, zachycených a propuštěných, manželských rozmíškách, odebraných řidičácích, kocovinách morálních i fyzických... Na celou povídkovou knížku to namnoze vydalo. Co nenápadných jedinců vešlo do podnikových dějin! Nebylo lepších oslav. :-)))
Jo, jo, nezapomenutelnej. Já jsem sice díky své "mladosti" stihla v pracovním procesu jen 2 oslavy "totalitní" a jednu "úředně" povolenou porevoluční, ale vzpomínám na to velmi ráda :o)))
Akorát že dřív touhle dobou už byly sněženky...
... a za bůra ... ach, kde ty loňské sněhy jsou ?
Já tedy moc pěkné vzpomínky na tyto oslavy nemám. Před mateřskou jsem jich několik málo zažila. A protože jsem tehdy byla jěště "čupr" holka (za mlada jsme všechny byly "čupr"), dost mi vadili postarší pánové, kteří si mysleli, že ten den je jim vše dovoleno. Teď, kdy bych zájem postarších pánů někdy i vítala (pouze z cvičných důvodů, jsem šťastně vdaná), nějak není zájem a MDŽ se neslaví.
Už jsem jeden příspěvek do tohohle tématu smazal, protože mi dělá psychické potíže na cokoliv podobného vzpomínat, ale teď už mi to, Burajdo, nedá.
Jediný co bylo na tomhle svátku pozitivní přece bylo to, že pak bylo všude plno přiopilých, tehdy pro nás, poněkud postarších dam (od 35 nahoru tzv. "babiček") a bylo vše dovoleno, byť třeba jen z cvičných důvodů. Teď si to přeber! Jinak mi to zůstalo i teď vyhledávám postarší, závodnice:o))))
mirku, nejitři rány, nebo se budu dožadovat, abysi mě udeřil květinou :o)))
Já to věděl, že jsem měl radši držet ústa. Stejně podle své současné fyzické zchátralosti mám obavu, že to nedojedu. Zaplatil jsem startovné, sehnal sponzory a vymyslel jsem si tréninkovou šňůru a nemám z ní ještě nic splněno! Útěcha, radko:o))))? Okolo už se lidi vrací z jarních tréninků, příbuzenstvo hlásí první tisíc (celkem) najetých a já tady nevhodně koketuji s děvčaty.
Jak nevhodně...
To jako že ti nejsme dost dobrý na ty tvoje plky o slunečných Kapverdách?!?
To sis to moc nevyžehlil :o)))
A abysi se nelekl, že jsem se naštvala - teď se na chvilku odmlčuji, protože mažu na spining :o)))
Hele, Burajdo, teď, když jsme tady chvíli sami (mládež - radka šla na ten spiinniing), tak mi teda řekni, jestli si taky myslíš, že to o těch Kapverdách jsou plky ?
včera jsme u nás slavili Richarda, také nářez