Jezero Lago di Como má na mapě tvar písmene ypsilon postaveného na hlavičku. Nacházel jsem se právě v jeho jihozápadním výběžku před městem Como a zvažoval kudy dál. Kam, to bylo jasné od začátku: někam k moři. Ale teď kudy? Chtěl jsem se totiž zdaleka vyhnout okolí Milána. Nerad jezdím velkými…
ten pocit, když vyjedeš z mapy je jakobys přepadl přes okraj světa :-)
Pěkné, moc jsem se v závěru pobavila.
Každopádně, myslela jsem si, že jsme odrzlí s noclehama, ale na ten u kruháče fakt nemáme:-) Já bych ale takto kousek od silnice už neusnula, bohužel jsme moc navyklí na bydlení na samotě, čímž se nám hledání noclehů pěkně komplikuje. Je to čím dál horší. Vadí nám auta, psi, kostelní zvony, a vloni po Dunajské už i lodě! Závidím, že se někdo vyspí i pár metrů od rušné silnice.
Ahoj :-).
Hluk mi nevadí, vyspím se i u náspu železničního koridoru. A ve věci oprsklých noclehů je velmistrem Honza (Sete), ale to by musel napsat sám kdyby chtěl, nechci ho vyvolávat.
U železničního koridoru jsem spal, konkrétně v Schöně, nějakých 15 m od kolejí. Je to možná o něco lepší než spát u dálnice, protože z té dálnice jde hluk neustále, u koridoru je hluk střídán s tichem, kdy mohu usnout.
Hezky jsi s ním vy*ebal! ;-))
Spaní u kruháče fakt nechápu, já se nevyspím ani u šumícího potoka. I když možná v tom teď spíše měl prsty Bilíček, protože ten chrápal tak, že vibroval celý seník... :-DD
Moje drahá choť se nevzbudí ani když má otevřené okno a začne houkat požární siréna vzdálená nějakých 50 m. Což je pro mě minuta nesnesitelného kraválu a do rána už nezaberu. :(
Básníku díky za zpříjemnění odpoledne.
Jen tě prosím, kdyby si intenzivně chtěl myslet na cokoli vůči mé osobě, tak raději jen v dobrém :o)))
Neboj. Zkoušel jsem to ještě s jachtou a milionem dolarů a zdá se, že v praktickém světě to zvládnu jenom s cibulí. A jenom vlečku, vagón už mi nešel a pytlovaná už vůbec. Aspoň co se zatím projevilo :-)
A kde je ta fotka převrácený fůry cibule???
:)