Dobrý den, včera jsem sliboval že napíši blog.Bohužel čas mi zbyl až dneska, atak se omlouvám a píšu. Včera jsem se vydal dokončit okruh okresem Nový jičín, který jsem minule začal. Ve výsledku jsem tedy za dva víkendy navštívil 32 obcí okresu Nový Jičín .
Mezi obce , které jsem navštívil patří:…
Hezké povídání a moc hezké fotky. Škoda, že to kazí neuvěřitelné množství překlepů a pravopisných chyb. ( uliví,oppět kujava s malým K, alspoň a hlavně strmí kopec). Piš dál, ale než to odešleš, tak si ti přečti. To není výsměch, ani tě nechci shazovat. To je rada. Měj se fajn a nechmuř. Piš.
fajně si to pojezdil :-)
Tyto okruhy okresem a potažmo celým krajem budu dělat častěji nebot jsem zjistil, že některá místa, která mám za nosem ani neznám a ty, které mám vzdálená pár desítek popřípadě i set kilometrů znám mnohdy důvěrněji. Taky se mi to líbilo :D
Ano, vím můj pravopis není nejlepší, ale dávám si na to čím dál větší pozor. A snad vidíte zlepšení a moje příspěvky stojí i tak za to.
Tedy jestli si tyhle dva příspěvky psal opravdu ty, tak fakt dost dobrý.
No vidíš, že to jde, když chceš :o)))
Máš bod.
Ano, psal jsem to já. ( :
Škoda, že v mých 15cti takováto možnost nebyla..taky bych asi psal kde co a bylo toho víc.
A už jak jsem ti psal, určitě si tyhle články co píšeš a fotky k tomu, zálohuj..a pravidelně, ať si je můžeš přečíst a zkouknout i za třeba dalších 20 let. Některým věcem co jsi dělal, možná ani neuvěříš. Za ta léta se to totiž v hlavě hodně zkreslí a nebýt fotodokumentací a psaní, tak bys to pořád viděl zkresleně..někdy hodně zkresleně. Já například jsem si občas myslel, že už od mala jsem jezdil na kole ve funkčních hadrech:)
Ano, zálohuji mám teho už plné složky a flešky.
Navíc všechny články tiskám na formát A4 a lepím do mého blogu. ( :
Z let 1998 - 2006 mám spoustu cancáků, do kterých jsem si psala zápisky při cestách, dávala jsem tam razítka a lepila všechno možné. Úžasná připomínka z cest.
Kdykoli je otevřu, vždycky se mi výlet vybaví v barvách.
Dneska jsem si dala oba tvoje blogy najednou a bylo to příjemné počtení.
Teda až na ty... ty víš co... Ale je fakt, že je to o něco lepší.
Tak vydrž - s ježděním i s tou kontrolou textu než ho vystřelíš do světa :o)))