taková sympatická blondýnka co si říká Sandra? :-)
Ta bloncka, co se trošku zapomněla na pláži a s registrací "březen 2014"? :)
Ani nevím, co chtěla, jsem to hned zavřel..
Abys o to nepřišel:
Am slečna Sandra Tage nového v tomto místě při hledání někoho, kdo přinese významy do mého života, a ne někoho, kdo přijde do mého života jen zlomit srdce. Všechno, co potřebujete, je někdo, kdo ví, co život je o někom, že bude po mém boku každým a kdykoliv ho potřebuji kolem mě, budu velmi rád, kdyby to skvělé místo, mi pomůže v získávání mé chybějící žebro.
A fotku nepřiložila? S tím chybějícím žebrem by mohla trochu připomínat Dejdara v Učiteli tance.
Fotku na profilu měla. Ale já už ho nevyvolám, protože jsem okno s chatem zavřel a tím to všechno zmizelo. Na obrázku byla "černá mamba" :)
Jojo, taky taky... a co mohla chtít po mně, to už vůbec nevím...
"Například Zlínský kraj eviduje v pátém kalendářním týdnu téměř stoprocentní nárůst chřipkových infekcí u dospělých."
... pak se jí div!
8-)
Já bych to nepodceňoval. Náhradou žebra to začíná a pomocí s vyzvednutím dědictví někde v rovníkové Africe může končit. Člověk se ani nenaděje a je milionář... :-)
Jeden člověk z dvaceti má žebro navíc. A nejspíš to nikdy nezjistí. Radši si je hned přepočítejte, měli byste nahmatat 12 párů.
http://michal.skrabalek.cz/nazory/300...
Nějakou tu kost "navíc" má člověk většinou když odněkud nějak blbě spadne... :-)
Kolik kostí navíc už napočítal Lelek?!? :o)))
Taky mám vždycky větší radost z cizího neštěstí než z vlastního :-))
Ale můžu tě ujistit, že už dlouho jich je správný počet i když některé pokusy o zvýšení jejich počtu byly i docela nadějné :-)
Ahoj Vážení
Něco vyvolal můj zájem na vás! Mohli bychom udělat bližší seznámení?
Zde je můj kontakt: [email protected]
Díky!
Sandra
Chjo, proc mi nemuze aspon jednou napsat normalni holka? ;-(
Ach jo, to jsem si chvilku naivně myslel, že je to nějaká milionářka z Floridy a vyhlédla si přímo mně a ona je mírně řečeno promiskuitní. Že je Bi bych jí odpustil, ale vícenásobný vztah to už ne. Nebudu jí tedy psát, ach jo...:-(
Pošli jí pár Scovilleho jednotek, jimi to promiskuitní puzení spolehlivě zažene. :-)
Kašli na ní, bude jiná a ke štěstí nakonec příjdeš.
Mě si například vyhlídla pohádkově bohatá dědička z Nigerie a rozhodla se, že se se mnou podělí o prachy, se kterejma si neví rady. Tak jsem jí poslal všechna data od kreditky včetně pinu, aby mě ty prachy mohla poslat.
Skutečně smutnej z toho nejsem :-D. Kybych měl odpovídat na všechny podobný "inzeráty" tak se odmilovávám každej druhej den. Brr - děsivá představa, radši nechám život plout vpřed a budu chytat vítr do plachet.
Vy máte, přátelé, moc velký voči. Začněte jinak, třeba charitou do Somálska. :-))
Tobě nepsala pokladní ze supermarketu kousek od Melbourne ? :-)