V Poříčí v noci padla mlha a teď je tady slušná klouzačka. Takže na kolo venku to vidím až zítra, dneska spíš válce dole ve sklepě.
Podstatný je, že zase začínám hubnoucí proces, za ty čtyři roky mě Ane slušně vykrmila. Sice Mášová mí říká, že vypadám dobře, ale Ane mi dokonce už řekla "pupiku" :-)
Venku je nějak hnusně, takže dám asi první kilometry, ale zůstanu přitom za pecí...
Tak, první pajda by tam byla... Jsem zvědavej, jak dlouho mi to nadšení vydrží. Ale sezóna se kvapem blíží, Drtič, Káčko, Garda, Kérkonoše, hodně Dlouhé stráně... A brácha je rozjetej a zatím drží formu. To se na jaře načeká... :-/
Dnes ani jeden km a v peci připravuji dort.
Na kolo je to ledovaté, na sněhu krusta. Tak dnes jen něco pěšky.
Prvních cca 16 km mám na tacháči :o)))
Fotky ale budou až později - teď jdu vařit čočku, vyvěsit nový kalendář a trošku pošukat po světnici :o)))
Fotky z dnešní Novoroční http://vrstevnice.rajce.idnes.cz/150101...
A jestli někdy udělám sraz v Praze, tak už mám pro bikery najitou móooc pěknou červenou :o)))
parada,ja dala pesarnu na Berounsku,ale jestli se nekdo utrhne v nedeli,pridala bych se!!!!!
Já v neděli rozhodně ne-e.
Když tak zítra, ale to se až ráno podle počasí rozhodnu, jestli kolo nebo pěšky.
Spíš "prdelmo" ;-) Má to zase klouzat ;-)
Tak toho jediného se v Praze nějak nebojím :o)))
Vždyť má být zítra nad nulou.
Tady bylo dneska ráno sucho, dokud nesprchlo.
A že by to přes den namrzalo, toho se v našem velkoměstě opravdu nějak nebojím :o)))
U nás to dneska dopoledne ještě v 11 hodin docela pěkně klouzalo.
Náhodou... Dneska ráno, těsně před 7:30, to tady v jednom úseku na chodníku pěkně podkluzovalo :-/ Jsem těch asi 50m "šel" jak připopo :-)
Ono se to nezdá, ale mokro pořád je, a přituhnout má trochu taky.
No jo, přituhne když tak v noci. Pokud bude počasí na kolo, tak pojedu až tak v 11 a to už se fakt námrazy nebojím.
No hele, jeden z chytrých programů v tabletu právě teď tvrdí, že zítra přes den má být "v Praze" maximálně 1 nad nulou... Jinak kolem nuly, a taky dost dlouho 1 pod.
Uvidíš, a poznáš na vlastní naražené kosti, no ;-)
Tak jsem se dnes vybelhal na kolo, horší už ta hnáta snad ani být nemůže, takže "novoroční" zářez splněn :). Občas zbytky sněhu a ledu, jinak ale mokro a docela fajně. Necelá hodinka naprosto pohodového vyjetí, necelých 17 km a hlavně necelá hodinka BEZ BOLESTÍ. Teď už jen vymyslet, jak to zařídit, abych mohl na kole i spát... :-))
Lehokolo a šikovně ho opřít. Jestli máš dobrej spacák, tak i venku, nejen v garáži.
Inspiruj se z Nadsamce - tam šlo o závod cyklisté versus lokomotiva. Cyklisté jeli na takovém mnohošlapu a do sedla se přikurtovali. V kalhotách měli jakousi hlinku, aby to dobře absorbovalo :o)))
Co si tak vzpomínám, tak cestou jeden z nich zemřel, ale díky tomu kurtování ho dovezli až do cíle :o)))