Vzhledem k tomu, že odjíždíme na hory a již se asi na net nedostanu. dovolil jsem si s předstihem založit toto téma.
Vám všem našim kamarádům přejeme vše nejlepší do nového roku, zdraví, štěstí, mnoho pohodových kilometrů v sedle. Pro "mladé a neklidné" i mimo sedlo, krásné bláto a kopce s kořeny, lehké pády a vždy dost tekutin na očistu kola, těla i duše.
Moje neschopnost a hlavně "nechtění" naučit se něco víc s počítačem mi nedovolují sem vložit fotku, ale i tak se přidávám k Jergušům a přeji všem hlavně zdraví a potom taky, aby byl mír (si nějak myslím, že už hodně lidí zapomnělo, co to byla 1. a 2. světová válka a nějak se začínaj znova mezi sebou mydlit, teda samozřejmě kromě Islámskýho státu, ty bych naopak doporučoval vymydlit) :-)
Culíky a vyhlídky... ale já tohle otevřel fakt až poté, co jsem napsal a vložil ten blog ... :-)
Tak takové vyhlídky ty jsi měl na mysli :o)))
Tak to ti přeju do Nového roku "hophophop" :o)))
Ale je fakt, že kdyby vás chlapi ty "vyhlídky" nebavili, tak by byla na světě dost nuda :o)))
krásné přání, není co dodat, tak také za sebe přeji úspěšný rok 2015 a nejen v najetých kilometrech.
Co popřát cyklistům? Prostě at' Vám to šlape i v příštím roce, necht' dokážeme včas rozpoznat, kdy je vhodné přibrzdit a kdy naopak pořádně šlápnout do pedálů, jak překonávat překážky a kdy je lépe se jim raději vyhnout, a to nejen na kole, ale i v životě. A vůbec: celej rok jsem poctivě mazal kolo, tak dnes jsem konečně na řadě já...:-)
Do nového roku přeji všem hodně pevného zdraví, mnoho pohodových a bezbolestných kilometrů a co nejmenší starosti.
Nechť vám funguje vše co a jak má fungovat v novém roce ...
V Novém roce hodně zdraví a hlavně "Vězte, že nejlepší je to vleže" ;o)
Na Nový rok propagovat Pohřební ústavy?
no fuj!
Nevím, kterým směrem vzhlížíš ty, ale já vzhlížím k co největším prožitkům a vždy mi říkaly, že nejlepší je to vleže. Samozřejmě zpestření se nesmí bránit, ale vleže je vleže a obzvlášť na zádech, není to ani taková dřina ;o)))
Koukám, že máš pěkný "novoroční roupy" :o)))
Tak hlavně aby ti to vydrželo celý rok :o)))
To myslíš jako na svých?....i ty lenochu, na cizích to není požitek, ale dřina? :-((