Teď, teď tu byl :-))
Docela sympaťák, samý úsměv a vtípek, chtěl jsem ho vyfotit, ale prý nemá čas, že musí stihnout všechny a má na to už jen dva dny :-)
Tak alespoň co mi tady nechal, prý stačí došroubovat a můžu vyjet :-)
U mě ještě nebyl, ale přijde - tak dlouho jsem mu psal o čelovku, až se nade mnou ustrnul a že prý ji teda pošle.
Jinak teď jsem byl služebně venku, jel jsem kolem Lidlu, Billy a Tesca - parkoviště absolutně přeplněný, auta čekaj na zaparkování, lidi tlačej naplněný vozíky - začínají Vánoce, svátky žrádla a pití. Tak hezký a veselý :-)
Hlavně dávej bacha, abys nepíchnul :o)))
To bylo první co jsem udělal a prohlédl jsem váleček, je vážně hladký, žádné bodlinky :-)
U nás tedy taky ještě nebyl,ale trochu jsem mu pomohl
Taky pěkný kousek, hezká barva.
No jo, taky dneska samej ješišek... V sobotu zaprskal monitor, tak dneska mi konečně už bliká do očí ta placka (na čem ale budu sušit rukavice fakt netuším...)
A aby toho nebylo málo, tak k ježuchovi z před čtrnácti dnů (tretry) přiklusaly ještě fajné pedálky (220g oba)
No, tak teď se ještě pozítří pořádně přežrat - a už se těšit na další a další a další... vánoce v průběhu ledna, února, března....
Ježíška prý zastřelili na Donbasu, buď si to koupíš sám, nebo si počkáš na Clause.
Na Mráz bych nespoléhal.
Klause radši ne-e. Je teď ňákej rozmrzelej, že si s ním nechtěj hrát na pískovišti...
http://www.novinky.cz/zahranicni/357098-klaus...
Není nad to si vánoce zařídit posvém. Nehrozí pak, že by v balíčku nebylo přesně to, o co jsem si napsal :-)
Vysvětluj to těm babám, že všechno co potřebuješ máš,co chceš si koupíš a ten zbytek co by ti udělalo radost má v rukách jen Bůh.
Budu se radovat z další zbytečné značkové košile a má radost bude opravdová :-)
Brrrr, měkkej dárek... (teda kromě dresu, kraťas s pemprskou)
Před dvěma nebo třema lety jsem dostal tvrdej, zámekna kolo. Z ocelových článků, asi určeno pro motorku. Váží to snad dvě nebo tři kila.
Celé jaro jsem to vozil,abych udělal radost...
Zlatá košile, co si obléknu jednou za rok...
Taky jsem kdysi dostal takovouhle anakondu na Babettu. Když jsem ten zámek vezl, nezvládala zařadit dvojku. Tak jsem k němu musel pořídit něco přiměřenějšího :-)
Ony to myslely dobře.
Až budu mít čas, napíšu o naší první cestě na kole se Soňou, v létě 1988, 14 dní po NDR. Ona byla trempováním nedotčená, přibalila si pod stan fén a kulmu, divila se, když jsem to z výbavy vyřadil :-)
A děd Maroz emigroval do USA. Prošel omlazovací kúrou a jmenuje se Jony Frost. :-) Jsem se zrovinka dodíval na jednu americkou pohádku :-)
Navrhuju, abycho se tedy drželi osvědčeného Weinachstmanna :-)
Copak, není se čím zajímavým pochlubit? Nebo, že by to bylo letos jen necyklo?
Všichni přece nemohli tolik zlobit :-)
Špatně koukáš http://www.nakole.cz/diskuse/19061-tak-jak...
:o)))
Můžu se pochlubit expedičním spacákem, což může být i cyklo. Nikoho teď ale nemůžu přesvědčit, aby se mnou šel nocovat do extrémních podmínek.
A jakejpak že to máš? Já expediční ne, ale lehoulinkého péřáčku jsem se dočkala. A hned je brašna poloprázdná. :-)
Péřáček ne, od Husky 7kanálkové duté vlákno, uvnitř celý krásně žlutý, ale nenacpu ho myslím do horní brašny. Zatím jsem ho vyzkoušela jen v obýváku.
To chtělo spíš zkoušet v mrazáku a ne v obýváku :-)
Ale na dnešek prý bylo dost dobrý místo na testování nových spacáků v Jizerce.