Termín: 01.01.2015
Místo: Praha, Park Folimanka pod Nuselským mostem
Srdečně Vás zvu na Galasovu cyklojízdu č.148 s názvem "61.čtvrteční večerní novoroční" která se koná dne 01.01.2015(Thursday)
Sraz v 18:00 hodin v parku Folimanka(pod Nuselským mostem) Odjezd v 18:15 hodin
Trasa: Folimanka, Výtoň, Palackého náměstí, Jiráskovo náměstí, Divadelní, Betlémské náměstí ,…
Moc se těšim jsem zvědavý kolik nás bude na Vaše přání končíme v restauraci kulový blesk kde bude oslava narozenin 5 výročí večerních jízd
Máme rezervaci bude to super
Kdo se přidá další na cyklojízdu a oslavu narozenin kdo by měl zájem můžete získat mou klubovou kartu info na telefonu nebo emailu
Karta má různĕ slevové výhody info na webu místa která doporučuji navštívit
Přátele pomaličku se to blíží kdo se přidáte další moc se těšim jak na jízdu i oslavu
Z HK pojedeme asi 3,já a Honza Zajíc plus Jirka.
Honza hůlý ještě nevim,ještě jsem se ho neptal.
Jinak hezý vánoce.
pratele za necely tyden se to blizi
tesim se na hradečáky ze by byly.akcnejsi nez prazaci? nechame se prekvapit moc se tesim
pratele tak pozitri vyrazime tesim se na vas pridaj se i prazaci nebo pojedou jen hrdecaci
s hradečákama to vypadá nějak bídně.
tak uz zitra vyrazime moc se tesim na jizdu i kulovy blesk vsem preju mnoho uspechu v novem roce 2015 vlada galas galasovy cyklojizdy
pratele tak dnes vyrazime sraz v 18:00 a odjezd z folimanky v18:15 moc se tesim
účast 4 lidi a další 3 přišli do cíle projeli jsme nočním centrem a poseděli v restauraci u špírků kde byla velmi příjemná obsluha a hrála tam harmonika a pak do jeli jsme do cíle do kulového blesku kde jsme poseděli dali obložené mísy a kus dortu příjemná akce i obsluha foto zde :
http://galasovycyklojizdy.rajce.idnes.cz/gc-148...